Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιά με Ελένη, Ναταλία, Μουτσινά αλλά και Ζουζούνια

Απολαύστε στον Alpha τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς εορταστικές εκπομπές, μοναδικά μουσικά προγράμματα και ξεχωριστές ταινίες. Η εορταστική ατμόσφαιρα ξεκινάει από το πρωί με το παιδικό πρόγραμμα Άκατα Μάκατα με τα Ζουζούνια που θα συμπαρασύρει τους μικρούς τηλεθεατές σε ένα παιδικό μουσικό πάρτι κάθε μέρα.

Το Σάββατο 29/12:


Στις 10:00, η παρέα του Μες στην καλή χαρά υποδέχεται τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει πολλά για τον έρωτα καθώς και για τη νέα ζωή του στη Νέα Υόρκη. Η παρέα μεγαλώνει με τον Δήμο Αναστασιάδη, ο οποίος μιλάει για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και ερμηνεύει τις επιτυχίες του. Ακόμη, παίρνουμε ιδέες για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε γιορτινές συνθέσεις με καρπούς, φρούτα και φυτά που φέρνουν τύχη, και ετοιμάζουμε ρολό χοιρινό στο φούρνο με τις συμβουλές της Ιωάννας Τσολομίτη. Τέλος, ο hairstylist Δημήτρης Σταματίου μας παρουσιάζει εορταστικά χτενίσματα.

Στις 14:15, ο Τζέιμι Όλιβερ στο Jamie’s Family Christmas μπαίνει στη κουζίνα με τις πιο έξυπνες Χριστουγεννιάτικες συνταγές. Στο σπίτι του μεγάλου σεφ στο Έσσεξ καταφτάνει η οικογένειά του και οι φίλοι του για να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων γαλοπούλα με γέμιση, ζωμό με λαχανικά, ελαφρά γεύματα, πουτίγκες και ποτά. Παράλληλα, μας δείχνει πώς μπορεί να αξιοποιηθεί οποιοδήποτε υλικό θεωρείται περίσσευμα ή περιττό. Για άλλη μια φορά, ο Τζέιμι θα μας αποκαλύψει τα μυστικά του, ώστε κανένα άγχος και καμία αγωνία να μη σκιάσει τη χαρούμενη στιγμή της υποδοχής των καλεσμένων μας.

Στις 15:40, η ξένη ταινία κινουμένων σχεδίων Οι τρεις μάγοι κρατά συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους. Το σενάριο υπογράφει ο Χουάνο Ιμπάνεθ, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Αντόνιο Ναβάρο.

Στις 20:00, η εκπομπή Τι θα φάμε σήμερα μαμά; μας μυεί στην αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής. Η Νταϊάν Κόχυλα ετοιμάζει finger food για τον Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ και αλμυρή Βασιλόπιτα, όπως τη φτιάχνουν στην Ήπειρο.

Στις 21:00, η μουσική κωμωδία Hairspray με τους Τζον Τραβόλτα, Μισέλ Φάιφερ και Κουίν Λατίφα μας ανεβάζει τη διάθεση. Το σενάριο είναι των Λέσλι Ντίξον και Τζον Γουότερς ενώ η σκηνοθεσία του Άνταμ Σάνκμαν.

Στις 23:15, η μαγεία της μεγάλης οθόνης συνεχίζεται με τη ρομαντική κομεντί Σαν το ψάρι έξω απ’ τη γυάλα σε σενάριο και σκηνοθεσία Κλόντια Μάγιερς. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Μάθιου Μοντίν, Τζίνα Γκέρσον και Κρίστι Σκοτ Κάσμαν.
 
Την Κυριακή 30/12:

Στις 10:00, η παρέα του Μες στην καλή χαρά υποδέχεται τη Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία αποκαλύπτει στοιχεία που δεν γνωρίζουμε για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Καλεσμένη της εκπομπής και η Τάμτα που μιλά για την κόρη της και την καριέρα της στην Ελλάδα, αλλά και ερμηνεύει τις επιτυχίες της. Ο chef Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει τη βασιλόπιτα ενώ ο μασέρ Διονύσης Γιαννιώτης μας δείχνει τρόπους για να χαλαρώσουμε πριν από το ρεβεγιόν. Η στυλίστρια Ιωάννα Σαλαμούρα μας βοηθάει να επιλέξουμε το κατάλληλο ένδυμα για το ρεβεγιόν ενώ ο make-up artist Γιάννης Μιχαηλίδης προτείνει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Στις 14:15, η Άση Μπήλιου αποχαιρετά το 2012 και καλωσορίζει τον πρώτο μήνα της καινούριας χρονιάς. Τι αναλυτικές προβλέψεις κάνει για τον Ιανουάριο; Γιατί ευνοούνται τα επαγγελματικά ξεκινήματα και ποια ζώδια θα έχουν τύχη στον ερωτικό και οικονομικό τομέα;

Στις 15:15, ο Τζέιμι Όλιβερ στο Jamie at Home Christmas Special αναλαμβάνει να αφαιρέσει το άγχος της χριστουγεννιάτικης προετοιμασίας. Σύμφωνα με τον Τζέιμι, η ψυχραιμία, η οργάνωση και η καλή προετοιμασία είναι εξίσου σημαντικά για ένα καλό εορταστικό δείπνο, όσο και τα φρέσκα υλικά. Φυσικά, τα σωστά υλικά είναι πάντα οι πρωταγωνιστές, γι’ αυτό και οι προμηθευτές της χήνας και της γαλοπούλας επισκέπτονται το σπίτι του σεφ για να μας συμβουλέψουν τί πρέπει να προσέχουμε όταν τα επιλέγουμε. Παράλληλα, ο Μπράιαν, ο κηπουρός, κάνει μια βόλτα στον κήπο για να δει τι καλό και φρέσκο έχει να μας προσφέρει αυτή την περίοδο. Μια βόλτα από το σπίτι θα κάνει και ο Τζενάρο, ο μέντορας του Τζέιμι, για να προετοιμάσει μια μικρή έκπληξη.

Στις 18:00, ο Mr. Bean και αυτός μέσα στο κλίμα των ημερών μας χαρίζει άφθονο γέλιο με τις ξεκαρδιστικές περιπέτειές του.

Στις 20:00, η Νταϊάν Κόχυλα μας μυεί στην αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής και απαντάει στο ερώτημα Τι θα φάμε σήμερα μαμά; ετοιμάζοντας το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο και απολαυστικά γλυκά.

Στις 21:00, η κωμωδία Epic movie υπόσχεται στιγμές διασκέδασης. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι των Τζέισον Φρίντμπεργκ και Άαρον Σέλτζερ. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Καλ Πεν, Τζένιφερ Κούλιτζ και Φρεντ Γουίλαρντ.

Στις 22:30, η ταινία Κωδικός: Swordfish μας προσφέρει ένα δίωρο δράσης και περιπέτειας. Το σενάριο είναι του Σκιπ Γουντς και η σκηνοθεσία του Ντομινίκ Σένα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Τζον Τραβόλτα, Χιου Τζάκμαν και Χάλι Μπέρι.

 

Τη Δευτέρα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς:

Στις 13:00, η εκπομπή Ελένη υποδέχεται στο πλατό τον απολαυστικό Μάρκο Σεφερλή και τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος παρουσιάζει προτάσεις για χτενίσματα που θα εντυπωσιάσουν στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Η Άση Μπήλιου δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις της χρονιάς για κάθε ζώδιο, ενώ ο Βασίλης Καλλίδης μαγειρεύει κοτοπουλάκια ψητά με γέμιση.

Στις 16:00, οι Δέστε Τους! εισβάλλουν στην παρέα μας με πολλή μουσική, χορό και παιχνίδια. Καλεσμένοι της εκπομπής ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Μύρωνας Στρατής.

Στις 21:00, ο Λάκης Λαζόπουλος ως ένας σύγχρονος Οδυσσέας, έρχεται αντιμέτωπος με τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας στην απολαυστική θεατρική παράσταση Ο Βιοπαλαιστής στη στέγη, που έχει την υπογραφή του. Μαζί του οι Χρύσα Ρώπα, Μαρία Αντουλινάκη, Πάνος Βλάχος και Μπάμπης Γούσιας.

Στις 00:45, διασκεδάζουμε με τη μουσικοχορευτική παράσταση Casablanca Music Hall – Πολύ Blabla και Chachacha με τη Νίνα Λοτσάρη, τον Παντελή Καναράκη, τον Κρατερό Κατσούλη και τον Patrick.
 
Την Τρίτη, ανήμερα την Πρωτοχρονιά:

Στις 13:00, η εκπομπή Ελένη μας εύχεται «Καλή χρονιά» και μας προσκαλεί σε μια εορταστική απόδραση με τον Νίκο Κουρκούλη και την ορχήστρα του. Η Άση Μπήλιου αναλύει τα ερωτικά της χρονιάς για κάθε ζώδιο ενώ ο Βασίλης Καλλίδης μαγειρεύει πέννες με σάλτσα κολοκύθας και τραγανό μιλφέιγ με σάλτσα φράουλα.

Στις 16:00, η παρέα του Δέστε Τους! υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής την Ελένη Φουρέιρα και μας προσκαλεί σε ένα εορταστικό ταξίδι με πολλά παιχνίδια, μουσική και χορό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...