Σάββατο 14 Απριλίου 2012

FALSETAS στη Μουσική σκηνή Αυλαία

Ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης και η Ισαβέλλα Γαλαίου μας ταξιδεύουν με χορούς και μουσικές στις γειτονιές της Ανδαλουσίας...
Ισαβέλλα Γαλαίου: χορός
Δημήτρης Κουκουλιτάκης: κιθάρα flamenco
Pedro Fabian: cajon
Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 10
 ΤΡΙΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΗ
Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074
www.avlea.gr

Α. Κούγιας - Ν. Μαυρίδου: Έρωτας με την πρώτη ματιά!

"Με την ίδια ευκολία που ο Αλέξης γοητεύει το ακροατήριο στις δικαστικές αίθουσες, γοήτευσε κι εμένα", δηλώνει στην Real life η 27χρονη αρχιτέκτονας, Νέλλη Μαυρίδου για τον Αλέξη Κούγια. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Ματίκα, Ιορδανίδης, Τζιόβας, Κοτσαηλίδου στις«Ιδιωτικές ζωές» στη Θεσσαλονίκη

Από τις 19 Απριλίου 2012 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων παρουσιάζεται στο Θέατρο Αυλαία το έργο του Νόελ Κάουαρντ, «Ιδιωτικές ζωές», από το Θεατρικό Οργανισμό S.Τ.Ε.P. Το πιο γνωστό έργο του κορυφαίου Βρετανού θεατρικού συγγραφέα, που θίγει με κωμικό τρόπο τον παραλογισμό του έρωτα, και φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, έχει μόλις ολοκληρώσει έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στην Αθήνα στο Θέατρο Άλμα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν η Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Ορέστης Τζιόβας και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Έλιοτ (Τάσος Ιορδανίδης) και η Αμάντα (Θάλεια Ματίκα) χωρίζουν, παίρνουν διαζύγιο, παντρεύονται αντίστοιχα τη Σίμπιλ (Νικολέτα Κοτσαηλίδου) και το Βίκτορ (Ορέστης Τζιόβας) και φεύγουν για τον μήνα του μέλιτος. Θα ξανασυναντηθούν, όμως, αφού και τα δύο ζευγάρια διαλέγουν το ίδιο μέρος και το ίδιο ξενοδοχείο. Αυτό θα αποτελέσει μια καλή αφορμή για να αναθερμανθεί η σχέση τους μέσα από μια σειρά κωμικοτραγικών και επικίνδυνων επεισοδίων, που θα ξεδιπλώσουν επί σκηνής ένα ξέφρενο ερωτικό γαϊτανάκι.
Ο Νόελ Κάουαρντ, με την «κοφτερή» του πένα, σκιαγραφεί την ανθρώπινη σκληρότητα και ευαισθησία μέσα από το ιδιότυπο και υπεροπτικό χιούμορ του. «Μαστιγώνει» τον συντηρητισμό και την υποκρισία και τολμά να πει πως ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή. Εκμεταλλεύεται στο έπακρο το ανεπανάληπτα πνευματώδες χιούμορ του για να δημιουργήσει κωμικές καταστάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα στους γοητευτικά κακομαθημένους χαρακτήρες του.
Μέσα από την αντίθεση των δύο ζευγαριών ο συγγραφέας καταδεικνύει και μια αντίστροφη πορεία: των έξυπνων, οι οποίοι αναλώνονται σε εξυπνακίστικες ατάκες και σε επίδειξη ανωτερότητας χάνοντας τελικά τις εντυπώσεις και των ανόητων, οι οποίοι καταφέρνουν να γίνουν συμπαθείς μέσα από την ένταση των διαλόγων και της συμπεριφοράς τους.
Χρονικό του έργου:
Οι «Ιδιωτικές ζωές», που καθιέρωσε τον Νόελ Κάουαρντ ως θεατρικό συγγραφέα, χαρακτηρίστηκε ως «απολαυστικά τολμηρό». Το κοινό ανταποκρίθηκε και έξω από τα ταμεία σχηματίζονταν ουρές. Χαρακτηριστικά να σημειώσουμε ότι στο πρώτο ανέβασμα του έργου, το ρόλο του Έλιοτ επωμίστηκε ο ίδιος ο Κάουαρντ, ενώ το ρόλο του Βίκτορ ο Λόρενς Ολίβιε. Θεωρείται, πέρα από την αποδοχή της καλλιτεχνικής του αξίας, ένα από τα πλέον «καλότυχα» θεατρικά έργα, καθώς όποτε και όπου έχει ανέβει, παγκοσμίως, έχει σημειώσει τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Τελευταία μεγάλη επιτυχία σημείωσε στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, όπου το ρόλο της Αμάντα υποδύθηκε η Κιμ Κατράλ- η γνώστη σε όλους Σαμάνθα του «Sex and the City». Η παράσταση απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Έτσι, αποφασίστηκε να επαναληφτεί και τη θεατρική σαιζόν 2012-13, αυτή τη φορά στο Μπρόντγουεϊ.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεατρικού Οργανισμού S.Τ.Ε.P. έχει ο Τάσος Ιορδανίδης.
Συντελεστές:
Μετάφραση: Πέτρος Φιλιππίδης, Χρήστος Σιμαρδάνης   
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς 
Ενδυματολόγος: Βασίλης Ζούλιας
Κινησιολογία: Ελπίδα Νίνου - Φιλιππίδη     
Φωτισμοί: Μπάμπης Αρώνης
Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος
Σκηνοθεσία trailer: Αλέξανδρος Ζαρμπής

Παίζουν:
Θάλεια Ματίκα, Τάσος Ιορδανίδης, Ορέστης Τζιόβας, Νικολέττα Κοτσαηλίδου
Πληροφορίες παράστασης
Πρεμιέρα: Πέμπτη 19 Απριλίου στις 21:00
Παραστάσεις: κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο  και Κυριακή στις 21:00
Χώρος: Θέατρο Αυλαία, Κεντρικό κτίριο Χ.Α.Ν.Θ. (Είσοδος από Τσιμισκή)
Εισιτήρια:  15 ευρώ, 12 ευρώ φοιτητικό
Διάρκεια: 95 λεπτά
Πληροφορίες / Κρατήσεις θέσεων: 2310237700

Ο Γιώργος Νταλάρας απέκτησε το πρώτο του εγγονάκι!

Ο Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγος του Άννα πήραν το πασχαλινό τους δώρο, το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας! Η κόρη τους Γεωργιάννα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,7 κιλών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Χρήστος Δάντης στο FAKTOR βάζει...δυναμίτη στις νύχτες μας!

O Χρήστος Δάντης πιο ώριμος από ποτέ, σε ένα downtown industrial χώρο, το FAKTOR, παρουσιάζει το… “Funk the nights”.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχοντας ξεπεράσει τα standar με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μακριά από ταμπέλες και κανόνες, ανατρέπει με το δικό του μοναδικό τρόπο τα μουσικά δεδομένα και προκαλεί…

Με ένα πρόγραμμα που ακροβατεί ανάμεσα στον ηλεκτρικό και ακουστικό ήχο που ξεσηκώνει από τα πρώτα λεπτά.

Με ένα ανατρεπτικό live που η Αθήνα το είχε ανάγκη!

Ethnic μουσική+ Rock μουσική + Balcan μουσική = Ethnic Rock Balkan μουσική! Ο Χρήστος μπλέκει με μουσικές επιρροές, ακούσματα που έχει ξεχωρίσει, ήχους, ρυθμούς και εξελίσσεται σε… μουσικο-πλάστη εφευρίσκοντας μουσικές που συγκλονίζουν.

Ο Χρήστος Δάντης καθηλώνει το κοινό με ένα one man show, ενώ ταυτόχρονα ανακατεύεται και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες “γεννώντας” εκρηκτικές στιγμές που δεν πρέπει να χάσετε.

Μαζί του οι FUNK OFF, μια μπάντα με την οποία πια «μιλούν» την ίδια γλώσσα και με βασικό άξονα την κίνηση, τα νιάτα και το ρυθμό ερμηνεύει τα κομμάτια με συναισθηματικές αυξομειώσεις.

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ με τη φωνή που μαγεύει, παλιά γνώριμη και σταθερή πλέον συνεργάτης του Χρήστου.

Μαζί τους ως guest ο Άκης Δείξιμος, δίνει το δικό του μουσικό στίγμα στη βραδιά.

Αναπάντεχη έκπληξη του προγράμματος, που έχει αποκτήσει το δικό της fanatic κοινό, είναι όταν μετά τις 4 το πρωϊ, οι τόνοι πέφτουν, και ο Χρήστος Δάντης απογυμνώνεται από τους ηλεκτρικούς ήχους, παίρνει την κιθάρα του, και «χαϊδεύει» τρυφερά τραγούδια που δεν περιμένετε να ακούσετε!

Στο late hours μουσικό ταξίδι συνεπιβάτης ο Άκης Δείξιμος.

Για όλα αυτά που συμβαίνουν στο “Funk the nights” «ευθύνεται» ο εμπνευστής και καλλιτεχνικός δημιουργός του προγράμματος, Ηλίας Μπενέτος.

Τον ήχο επιμελήθηκε ο Παύλος Πανταζόπουλος και το φωτισμό ο Κανέλλος Φωτογιαννόπουλος.

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί από τη SONY MUSIC , ένα best collection album που θα περιέχει και 2 καινούρια singles, το «Μοναξιά μου για πες» σε μουσική του ίδιου και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη που ήδη ακούγεται δυνατά στο ραδιόφωνο και μια ακουστική μπαλάντα του Γιώργου Μουκίδη με τίτλο «Τόσα χρόνια» που φωτογραφίζει τη διαδρομή του Χρήστου στα μουσικά πράγματα.

ΥΓ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ « Σας περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο στο FAKTOR για μια ακόμα ξέφρενη Νύχτα χωρίς μουσικά όρια! Κι όπως λένε και οι FUNK OFF, “May the Funk be with you!!”...

FAKTOR , Δεκελέων 26, Γκάζι
Κρατήσεις : 210 3423037, 6945702299
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ποιος παρουσιαστής ανέβασε φωτογραφία στο twitter από την Ακολουθία των Παθών του Ιησού;

Ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter φωτογραφία μέσα από τον ναό.


Πολύ γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου για να παρακολουθήσει την Ακολουθία των Παθών του Ιησού.

EINAI O...

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Γλίτωσε από σοβαρό τροχαίο στην Κέρκυρα ο Αλέξης Κωστάλας

Απο θαύμα γλίτωσε ο Αλέξης Κωστάλας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης ξέφυγε από τον δρόμο κι έπεσε σε χαντάκι μεγάλου βάθους.

Στιγμές τρόμου έζησε στους δρόμους της Κέρκυρας ο πρώην κριτής του «Dancing on ice». Ευτυχώς όμως, τόσο ο ίδιος όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου, στάθηκαν πολύ τυχεροί αφού βγήκαν από αυτό σώοι! Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κωστάλας στο Star, χωρίς να χάνει την αίσθηση του χιούμορ του:

«Καλά είμαι. Μια χαρά... Όλα είναι εντάξει... Είμαι στην Κέρκυρα γιατί ήταν η συναυλία της φιλαρμονικής εταιρίας "Μάνταλος" την Μεγάλη Δευτέρα ... Και συνέβη ένα τροχαίο. Ήμουν εκεί... Δυστυχώς θα με βλέπετε ακόμα...»

Ποιος φόρεσε χειροπέδες στον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Χειροπέδες φόρεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, "ο Δημήτρης θα κάνει Πάσχα με τον... Άκη Τσοχατζόπουλο"!

Η ... ΛΥΣΗ ΣΤΟ "ΜΥΣΤΗΡΙΟ" ΕΔΩ

Τον Αύγουστο θα ντυθεί νυφούλα στη Μύκονο η Εύα Λάσκαρη!

Τον Αύγουστο στο νησί των Ανέμων θα γίνει ο γάμος της Εύας Λάσκαρη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ντίνο Τσιώρη. 

 Το γνωστό μοντέλο που συμμετέχει και στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Βασιλιάδες” έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες του γάμου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το πλουσιοκόριτσο από την Εκάλη που ερωτεύτηκε τον Τόμσεν! (Φωτογραφίες)

Υπάρχει μια Ελληνίδα, μια ξανθιά καλλονή από πολύ πλούσια και γνωστή οικογένεια της Εκάλης, η οποία "καίγεται" όχι από τους όρους του μνημονίου, αλλά από έρωτα για τον γαλανομάτη Δανό οικονομολόγο.

Δείτε ποιά είναι η ξανθιά γυναίκα!


Οι αχώριστες αδελφές Ράπτη

Στο πλευρό της Έλενας Ράπτη σε κάθε της φιλανθρωπική κίνηση και όχι μόνο βρίσκεται η αδερφή της, Αντιγόνη.


«Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα με την φιλανθρωπική οργάνωση «Αγάπη» συγκεντρώνουμε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό, τα οποία προσφέρουμε σε συνεργασία με την Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης σε άπορες οικογένειες» δήλωσε στο ΟΚ η Έλενα Ράπτη.

Πηγή: ΟΚ

Το φετίχ του Αντώνη Κανάκη

Ο επικεφαλής της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα» έχει μεγάλη αδυναμία στα T- shirts. που συνήθως δεν είναι κενά αλλά έχουν κάποιο logo με ένα συγκεκριμένο μήνυμα.


Άλλες φορές τα T- shirts που φοράει ο παρουσιαστής ....

αποτυπώνουν την εικόνα ενός προσώπου ή συγκροτήματος που αποτελεί σύμβολο στο χώρο της μουσικής, όπως ο Elvis και οι Rolling Stones. Σε κάθε περίπτωση τα T- shirts είναι το σήμα κατατεθέν του Αντώνη Κανάκη που είναι πιστός στο απλό και χαλαρό στυλ ντυσίματος.
πηγή : Λοιπόν

Η ευχή που συγκίνησε το Σπύρο Σούλη

Ευτυχισμένες γιορτές σε ένα ζεστό σπιτικό θα περάσει μία πενταμελής οικογένεια χάρη στο Σπύρο Σούλη και την ομάδα του «Make a wish».


Πριν από καιρό, ανάμεσα στα εκατοντάδες γράμματα που έχουν φτάσει στα γραφεία της εκπομπής «Με το δεξί», υπήρξε κι ένα που συγκίνησε ιδιαίτερα το γνωστό αρχιτέκτονα.

Αποστολέας του ένα μικρό αγοράκι, ο Δημήτρης, που ζήτησε από τους γονείς του να στείλουν γράμμα στο Σπύρο Σούλη για να τους φτιάξει ένα καινούργιο σπιτικό.

Η πενταμελής οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και κατοικούσε σε ένα σπίτι χωρίς κουζίνα, με εξωτερικό μπάνιο, ενώ για θέρμανση υπήρχε μόνο μία σόμπα. Ο Σούλης, που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τις οικογένειες αυτές που έχουν πραγματικά ανάγκη επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας και μαζί με την ομάδα της εκπομπής του αλλά και του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού «Make A Wish» άρχισαν να γκρεμίζουν και στη συνέχεια έχτισαν ένα ζεστό και υπέροχο σπίτι για την οικογένεια

Την εκκίνηση μάλιστα των εργασιών έδωσε ο μικρός Δημήτρης με τη σφυρίχτρα του Σπύρου. Έτσι η ευχή του Δημητράκη πραγματοποιήθηκε ενώ μάλιστα η εκπομπή του ΑΝΤ1 γέμισε όπως κάνει πάντα, τα ντουλάπια της κουζίνας με τρόφιμα.

Την εκπομπή «Με το δεξί» θα την παρακολουθήσουμε την Τρίτη του Πάσχα στις 10 το βράδυ. Μία εκπομπή με συγκίνηση αλλά και πολλά χαμόγελα ευτυχίας!

 
 
newsit

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Πήγε στην αστυνομία για να γλιτώσει από την αχόρταγη για σεξ, σύντροφό του!

Στη γερμανική αστυνομία κατέφυγε ένας εξαντλημένος 43χρονος προκειμένου, να γλιτώσει από την ερωτική σύντροφό του που τον κρατούσε φυλακισμένο και απαιτούσε συνεχώς... σεξ. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γνωστή ηθοποιός και τηλεπερσόνα σε κύκλωμα μαστροπείας

Σάλο έχει προκαλέσει στο χώρο της showbiz η εμπλοκή δύο γνωστών προσώπων σε κύκλωμα μαστροπείας.

Πρόκειται για μία γνωστή ηθοποιό, η οποία παρέα με μία TV περσόνα, οι οποίες φέρεται να προσέφεραν τις... υπηρεσίες τους έναντι μεγάλων αμοιβών.

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το τελευταίο αντίο στην Γ. Χατζημιχάλη που έχασε τη ζωή της από καρκίνο

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν το 29χρονο κορίτσι που άφησε την τελευταία του πνοή την Μ. Τρίτη το πρωί.

Το 29χρονο μοντέλο “έσβησε” χωρίς να ξέρουν πολλοί άνθρωποι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε

Η Γιάννα Χατζημιχάλη πέθανε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η οικογένεια ενημέρωσε με γραπτό μήνυμα τους φίλους της Γιάννας ότι το χαμόγελό της έσβησε για πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

 

Σοκ στον κόσμο της showbiz έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 29χρονης Γιάννας Χατζημιχάλη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έδινε ...



Σήμερα, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα για την νεκρώσιμη ακολουθία και την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία στο Γ' νεκροταφείο.



Συντετριμμένοι οι δικοί της άνθρωποι αποχαιρέτησαν το χαμογελαστό και πρόσχαρο κορίτσι. Η οικογένειά της δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 


Το τελευταίο είπαν στην άτυχη Γιάννα και πολλοί φίλοι της αλλά και απλοί συνάδελφοι από το χώρο του μόντελινγκ.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

 

Σοκ στον κόσμο της showbiz έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 29χρονης Γιάννας Χατζημιχάλη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έδινε ...

tlife

ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Καλαμάρη

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Καλαμάρη και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοσκομείο, στις 18:00 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης

 Την Ελένη τη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και η δύναμη της ψυχής της ήταν κάτι που μας συγκίνησε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Διάσημοι που κάθισαν στο ίδιο θρανίο


Μοιράστηκαν την ίδια αίθουσα, το ίδιο σχολείο, τις ίδιες παρέες...

Η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Θοδωρής Δρακάκης ήταν συμφοιτητές στη Νομική.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιος γέμισε δαγκωματιές την Ελένη Μενεγάκη;

Ένα δράμα ζει η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της, καθώς κάποιος την έχει γεμίσει δαγκωματιές «στα χέρια, στην κοιλιά, ακόμα και στα μπούτια», όπως ανέφερε η ίδια η παρουσιάστρια. 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιώργος Μαρίνος: " Έχω πολλά προβλήματα - Δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα"

" Έχω πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα"

O λόγος για τον Γιώργο Μαρίνο που έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο για το πολύπλευρο ταλέντο του. Στα 72 του χρόνια συγκλονίζει με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις... 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η απάντηση του Λιάγκα στη Μανωλίδου για τα προσόντα του!

Η Ευγενία Μανωλίδου άφησε υπονοούμενα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για τα προσόντα του Γ. Λιάγκα. Σήμερα λοιπόν ήταν η σειρά του παρουσιαστή να απαντήσει, ο οποίος όπως φάνηκε δεν ήξερε τίποτα.

Πλήρη άγνοια είχε για το γεγονός ότι η Μανωλίδου τόλμησε να… θίξει τα προσόντα του. Από τους συνεργάτες του τα έμαθε όλα σήμερα το πρωί, αφήστε που δεν τους πίστευε κιόλας μέχρι να δει το απόσπασμα.

«Εμείς πιστεύαμε ότι τα προσόντα σου είναι μεγάλα, λόγω μύτης, αλλά η κυρία Μανωλίδου έχει άλλη άποψη», είπε η Σάσα Σταμάτη στον Γ. Λιάγκα, ο οποίος την κοίταγε σαστισμένος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΚ: Έφυγε στα 29 χρόνια το μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη

Σοκ στον κόσμο της showbiz έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 29χρονης Γιάννας Χατζημιχάλη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέα περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γιώργος Μαργαρίτης

Νέα περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γιώργος Μαργαρίτης καθώς βρισκόταν στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 

Το βράδυ του Σαββάτου μπήκε με πόνους στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

VIDEO: Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πολύ "στρίφνω". Δεν έχω "πάει" με πολλούς άντρες»

«Δεν χαρίζομαι εύκολα κι αυτό, βέβαια, μου κοστίζει, μπορεί να μείνω και σε περίοδο αποχής για πολλούς μήνες». Αυτά ήταν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για όλα όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Σαντορίνη... της Ταϊλάνδης - Δείτε τα 2 βίντεο!

Ένα εντυπωσιακό πάρκο, μικρογραφία του ελληνικού νησιού, άρχισε να λειτουργεί στην Ταϊλάνδη διαφημίζοντας τη χώρα μας, στη νοτιοανατολική Ασία... Καταλαμβάνει έκταση 60 στρεμμάτων και κόστισε περισσότερα από 12,2 εκατομμύρια ευρώ.

Το όνομά του, είναι ''Santorini Park'' και βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο, της τουριστικής πόλης Τσα Αμ. Το εμπορικό κέντρο ''πνίγεται'' στο λευκό και το γαλάζιο και είναι μικρογραφία του κυκλαδίτικου νησιού μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η "Μελέτη" έγινε...μεσημεριανή

Η "πρωινή μελέτη" έγινε επίσημα...μεσημεριανή! Αυτός θα είναι και ο τίτλος της εκπομπής: "Μεσημεριανή Μελέτη".


Διαβάστε την επίσημη αλλαγή προγράμματος - δελτίο τύπου του Star...


"Με δύναμη από την Κηφισιά, όπως και το ομότιτλο βιβλίο, έρχεται η «Μεσημεριανή Μελέτη».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τα πιο γερά χαρτιά του Alpha. Έχει ανανεώσει το συμβολαιό της με το κανάλι;


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Adore" μιλάει για τις δυσκολίες της δουλειάς...

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια σταρ του Χόλιγουντ κακοποιήθηκε σεξουαλικά από άλλη γυναίκα

Παλαί ποτέ σταρ του Ugly Betty, μόλις αποκάλυψε στο περιοδικό People τις λεπτομέρειες για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν δέκα χρονών, από μια 18χρονη οικογενειακή φίλη. 

 ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΝΑΙ Η ΣΤΑΡ

Για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη

Για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της,την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, μίλησε στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», η Σμαράγδα Καρύδη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για το «διαζύγιο» Σκορδά-Λιάγκα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο   περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

 Εκεί ο νεαρός παρουσιαστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παρουσιαστές του «Πρωινό mou», Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα, ενώ σχολίασε και τον ενδεχόμενο τηλεοπτικό τους χωρισμό.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθη ο γνωστός σκηνοθέτης, Κώστας Φέρρης για χρέη

Ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης συνελήφθη την Παρασκευή για ατομικά χρέη προς το Δημόσιο. Το τελευταίο τριήμερο η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε συνολικά σε 8 συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Τι έγραψε ο Παύλος Χαϊκάλης στο twitter για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Ο Παύλος Χαϊκάλης, σχολίασε μέσα από το Twitter, τους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης ΝΔ -ΠΑΣΟΚ ενόψει των εθνικών εκλογών και κάλεσε τους νέους να πείσουν τους γονείς τους ώστε να μην τους ψηφίσουν.

Δείτε τι έγραψε ΕΔΩ

Η δεύτερη εμφάνιση της Παπαρίζου στο σουηδικό Dancing With The Stars! [βίντεο]

Τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μια φορά η Ελληνίδα τραγουδίστρια, Ελενα Παπαρίζου, κατά την εμφάνισή της στο δεύτερο επεισόδιο του σουηδικού Dancing With The Stars. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ποια ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

Ο έρωτας με την πρώτη μάτια έχει κάτι το συναρπαστικό, αλλά βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα σε όλους

Συμβαίνει όμως πολύ συχνά σε μερικούς. Υπάρχουν άτομα που κάθε τόσο δηλώνουν πως ερωτεύτηκαν αστραπιαία μια καινούργια γνωριμία. Πολλές από αυτές τις αγάπες σβήνουν απότομα όπως άρχισαν.

Άλλες διαρκούν για μια ζωή. Αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Εκείνο πάντως που φαίνεται εξαρχής, είναι αν κάποιος έχει γενικά την τάση να ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Αυτό εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το ζώδιό του, φυσικά. Ερωτοχτυπημένα και …ψύχραιμα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...