Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Β. Μπάρμπα: Στο θέατρο με την κόρη της Φαίδρα!

Στο θέατρο με την κόρη της Φαίδρα βρέθηκε προχθες το βράδυ η Βάνα Μπάρμπα. Μαμά και κόρη έδωσαν το “παρών” στη θεατρική παράσταση “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει” στο θέατρο του Παπάγου και φωτογραφήθηκαν με τους πρωταγωνιστές του θεατρικού έργου.
 
Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και δεν αποχωρίζονται η μια την άλλη. Η μικρή Φαίδρα καταλαβαίνει πλέον απόλυτα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της μαμάς της, και η ηθοποιός δεν την παραμελεί καθόλου φροντίζοντας να συνδυάσει το χρόνο της ώστε να μην χάνουν τίποτα από την καθημερινότητα τους.
 
Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Βάνα και την Φαίδρα στο θέατρο και οι δυο τους ήταν πολύ χαλαρές και χαρούμενες.

Α. Ρέμος – Υ. Μπόσνιακ: Συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές εξορμήσεις!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πέρασαν ένα διήμερο στη Σκιάθο όπου απόλαυσε ρομαντικές βόλτες στα σοκάκια και εξορμήσεις στις δαντελένιες παραλίες.

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός τους φιλοξενήθηκαν στο σκάφος ενός φίλου τους Τούρκου επιχειρηματία και πέρασαν μοναδικές στιγμές στο όμορφο νησί των Σποράδων. 

Στη συνέχεια ταξίδεψαν μέχρι την κοντινή Σκόπελο όπου πέρασαν μία υπέροχη μέρα απολαμβάνοντας τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού.

Η επιστροφή τους στην πόλη του Αντώνη, τη Θεσσαλονίκη περιλάμβανε και μία στάση από τον αγαπημένο τους Βόλο.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Δ. Νομικού: Τα παιδικά χρόνια, η τηλεόραση και ο έρωτας!

Η Δούκισσα Νομικού, μίλησε για όλα στο περιοδικό Glow Magazine και τον Άρη Καβατζίκη και ταυτόχρονα αφέθηκε στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη...

Μπορείς να σκεφτείς μια αστεία στιγμή σου, ως μικρό κορίτσι; Κάτι που όποτε το ανακαλείς στη μνήμη σου γελάς;
Όλες οι αναμνήσεις που έχω από την παιδική μου ηλικία  με κάνουν να χαμογελώ... Ήμουν ένα χαρούμενο κορίτσι, γελαστό και ολίγον «καραγκιοζάκι»,  θα έλεγα. Φορούσα στα μαλλιά μου τα πιο περίεργα κοκαλάκια, έκανα τις πιο αστείες γκριμάτσες και ανέβαινα πάνω στην καρέκλα για να παρουσιάσω κανονικότατο σόου,  φορώντας φαρδιές φόρμες της μαμάς και μεγάλα καπέλα του μπαμπά. Μεγάλες στιγμές, σου  λέω. Ήθελα να τους κάνω όλους να γελάνε. Δε μου άρεσε να βλέπω στενοχωρημένους τους δικούς μου. Κι αυτό το έχω ακόμη και σήμερα. Δεν ανεβαίνω, βέβαια, σε καρέκλες, αλλά κάνω τα πάντα για να μεταδώσω λίγη αισιοδοξία στους γύρω μου.
 
 
Τι φοβόσουν τότε και τι φοβάσαι σήμερα; Μικρή, δε φοβόμουν τίποτα. Με θεωρούσα  ατρόμητη. Τώρα, φοβάμαι τη μοναξιά. Δε θέλω να χάσω από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπώ πολύ.
Ποιες ήταν οι καλύτερες οικογενειακές σου διακοπές; Πάντα περνούσαμε ωραία, όπου κι αν πηγαίναμε. Δε θα ξεχάσω, όμως, τις διακοπές που κάναμε στη Σχοινούσα. Μάλιστα, επειδή ο μπαμπάς μου έχει καταγωγή από εκεί, είναι όλοι γνωστοί και συγγενείς. Τότε υπήρχε ελευθερία και δε φοβόμασταν τίποτα. Θυμάμαι πως τα βράδια όλα τα παιδιά παίζαμε κρυφτό  σε ολόκληρο το νησί. Δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε. Τα πρωινά πηγαίναμε για ψάρεμα και τα μεσημέρια τρώγαμε την ψαριά μας. Ήταν υπέροχα, ανέμελα, ξέγνοιαστα.


Θυμάσαι κάτι από την πενθήμερη εκδρομή του σχολείου σου; Πού με πήγες τώρα... Πενθήμερη! Πώς και πώς την περίμενα να έρθει. Είχα περάσει φοβερά, αν εξαιρέσεις, βέβαια, τη θεαματική τούμπα που έφαγα μπροστά στο αγόρι που μου άρεσε τότε. Τώρα το σκέφτομαι και γελάω με την καρδιά μου, τότε, όμως, ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί.
Ως παιδί είχες ανασφάλειες; Δεν είχα. Μα γιατί ένα παιδί να έχει άλλωστε; Μεγαλώνοντας, όμως, έχω αποκτήσει κυρίως για τη δουλειά μου, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί.
Και σε ό,τι αφορά τη γυναικεία ματαιοδοξία; Υπάρχουν στιγμές και μέρες που ξυπνάω και έχω ανάγκη από έναν καλό λόγο, από ένα χαμόγελο ή μια φιλική ματιά, που θα με κάνουν να νιώσω καλύτερα.

Τι σε δίδαξε η ενασχόλησή σου με την τηλεόραση; Δεν είμαι η κατάλληλη να μιλήσω για διδάγματα, ούτε εργάζομαι τόσα πολλά χρόνια για να κάνω τον απολογισμό μου. Ήξερα από την αρχή ότι είναι δύσκολη και σκληρή η τηλεόραση και ότι χρειάζεται σκληρό στομάχι. Τα ήξερα όλα αυτά στη θεωρία. Ε, τώρα τα ξέρω και στην πράξη.
Το γλυκό κορίτσι μπορεί να γίνει τίγρης και να βγάλει νύχια; Δεν είμαι μονίμως γλυκό κορίτσι. Αν κάτι νιώσω ότι προσβάλλει εμένα ή την οικογένειά μου, τότε ναι, θα νευριάσω. Αλλά δεν είμαι των εντάσεων. Προτιμώ να λύνω τις παρεξηγήσεις και τις διαφορές με συζήτηση, λιμάροντας, βέβαια, παράλληλα τα… νύχια για κάθε ενδεχόμενο.
Πόσο ευάλωτη νιώθεις σε αυτήν τη δουλειά; Η απόρριψη, λόγου χάρη, δεν είναι μια πολύ δυσάρεστη διαδικασία; Και σε ποιον αρέσει η απόρριψη; Ποιος μπορεί να τη δεχτεί; Όχι μόνο σε αυτήν τη δουλειά, αλλά σε όλες. Και όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό. Δεν είναι δυνατόν να αρέσουμε σε όλους, ούτε είμαστε κατάλληλοι για όλα. Ευτυχώς αυτό το κατάλαβα από πολύ νωρίς κι έτσι μπόρεσα να διαχειριστώ αρκετές καταστάσεις. Και είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους, που με στηρίζουν και με ισορροπούν.
Νιώθεις τυχερή στις μέχρι σήμερα ερωτικές σου σχέσεις; Θεωρείς ότι περισσότερα έδωσες ή πήρες από τους συντρόφους σου; Νιώθω πολύ τυχερή. Έχω δώσει κι έχω πάρει εξίσου πολλά. Δεν κάθομαι, όμως, να τα ζυγίσω, γιατί τότε θα χαθεί η ουσία. Δίνω απλόχερα  γιατί θέλω να δώσω, όχι γιατί περιμένω να πάρω κάτι.

Δ. Βανδή: Στα μαγαζιά με τα παιδιά της!

Αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο στα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή. Η καθημερινότητά της επικεντρώνεται σε εκείνα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε την τραγουδίστρια και τα δυο της παιδιά, Γιώργο και Μελίνα στα απογευματινά τους ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί
Enhanced by Zemanta

Aθηνά Ωνάση: Ζει τον έρωτά της με τον Αλβάρο! (φωτογραφίες)

Τα τρυφερά στιγμιότυπα με το σύζυγό της κι ένα ερωτικό φιλί στο κατάστρωμα της θαλαμηγού με την οποία ταξίδεψαν στις Κάννες, είναι επαρκείς ενδείξεις αλλά και η απόδειξη ότι η "χρυσή" κληρονόμος και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα είναι ακόμη ερωτευμένοι...

 

Ονειρικές εκδηλώσεις στο Νησί των Ονείρων από την "Μέδουσα" Ερέτριας

Ονειρικές εκδηλώσεις στο Νησί των Ονείρων από την "Μέδουσα" Ερέτριας. Από 19 έως 22 Ιουλίου θα διαρκέσει το φεστιβάλ που διοργανώνει ο σύλλογος Μέδουσα στην Ερέτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Θα διεξαχθεί στο Νησί των Ονείρων και η είσοδος είναι δωρεάν για όλες τις εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Opening
19/07/2012
21:00 μ.μ
Θεατρική Παράσταση «Ξύπνα Βασίλη»
Αφιέρωμα στον «Νίκο Παπάζογλου»
20/07/2012
16:00 - 01:00
Dreams Island Live music Beach Party

21/07/2012


10:00 - 19:00
Εργαστήρια Χειροτεχνίας
Trial Motocross
Παιχνίδια 4χ4 αυτοκινήτων

22/07/2012


10:00 – 16:00
Εργαστήρια Χειροτεχνίας
Επιδείξεις αυτοκινήτων 4χ4
Παιχνίδια στην άμμο
Capoeira
16:00-01:00
Beach Party live music
Θεατρική Παράσταση «Η Τελετή»
ΜιχάληςΚακέπηςand his Band.

Ο Κώστας Σόμμερ ερωτεύτηκε ξανά...

Σε τρυφερό τετ α τετ πέτυχε ο φακός τον Κώστα Σόμμερ με τη νέα του αγαπημένη. Ο ηθοποιός, εδώ και μερικές εβδομάδες έχει σχέση με την νεαρή... γυμνάστρια Νάταλι και περνάει πολύ καλά μαζί τους.

Μάλιστα πρόσφατα έγιναν «τσακωτοί» σε παραλία της Βούλας, και όλη την ώρα δε σταμάτησαν ν΄αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, αδιαφορώντας για τ΄ αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων. Όσο για τη Νάταλι, που είναι δασκάλα χορού Zumba, έχει κορμί θανατηφόρο.

Αννίτα Κούλη και Γιώργος Χρυσοστόμου: Ενας έρωτας τρελός και κρυφός...

Η Αννίτα Κούλη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι ζευγάρι στη ζωή! Οι ηθοποιοί, που γνωρίστηκαν σε θεατρική παράσταση στην οποία εμφανίζονταν μαζί, κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χρυσοστόμου και Κούλη συνεργάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων». Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η συνεργασία τους αυτή ήταν μοιραία, αφού από τις πρόβες κιόλας δεν άργησαν να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλον και να γίνουν ζευγάρι.

«Ο Γιώργος και η Αννίτα διατηρούν χαμηλό προφίλ και γι’ αυτό αποφεύγουν να εμφανίζονται μαζί σε δημόσιους χώρους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να περνάνε εκείνοι καλά και όχι να διατυμπανίζουν τη σχέση τους...» λέει στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον τους. Οπως και να ’χουν τα πράγματα, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα όμορφο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι!

Στο παρελθόν η Αννίτα Κούλη είχε δεσμό με τον επίσης συνάδελφό της Αλέξανδρο Σταύρου και σχεδόν ποτέ δεν αναφέρθηκε σε αυτή τη σχέση, αφού πραγματικά αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βγάζει προς τα έξω μόνο ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της.

Αλλά και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος όταν έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά «L.A.P.D.» διατηρούσε δεσμό με τη συνάδελφό του Χριστίνα Μαντέση, δεν θέλει να μιλάει δημόσια για το τι συμβαίνει στην ερωτική του ζωή. Ο έρωτας, όμως, δεν είναι κάτι που κρύβεται, και τα ερωτευμένα ζευγάρια όσο κι αν θέλουν να κρυφτούν φαίνονται από μακριά...


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Λούτσιο Ντάλα: Στους συγγενείς (χωρίς να το θέλει) η περιουσία

Στους στενότερους συγγενείς του, χωρίς ίσως να το θέλει, άφησε το σύνολο της περιουσίας του ο Λούτσιο Ντάλα. Ο θάνατος πρόλαβε τον διάσημο συνθέτη και ερμηνευτή προτού εκείνος συντάξει τη διαθήκη του.

Ετσι, αφού δεν υπάρχει κανένα έγγραφο με τις επιθυμίες του, η περιουσία περνά στους έξι στενότερους συγγενείς του, ενώ εκτός κληρονομιάς μένει ο επί χρόνια σύντροφός του Μάρκο Αλεμάνο.

Ο διορισμένος από το δικαστήριο λογιστής-διαχειριστής Μάσιμο Γκαμπίνι, αφού ολοκλήρωσε το έργο του, διαπίστωσε ότι ο Ντάλα δεν άφησε κανένα έγγραφο με την τελευταία του επιθυμία.

Οπότε, επίσημα πλέον, τέσσερα ξαδέλφια του και τα δύο παιδιά ξαδέλφης του που πέθανε πριν από μερικές εβδομάδες είναι οι δικαιούχοι της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

Τώρα αυτοί θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα γίνει ίδρυμα στο όνομα του ταλαντούχου τροβαδούρου όπως ήταν το όνειρό του. Συγκεκριμένα ήθελε να ιδρύσει ένα ίδρυμα υποτροφιών για την προώθηση νέων ταλέντων, που θα λειτουργούσε και ως συναυλιακός χώρος.

Οι έξι συγγενείς του διάσημου τραγουδοποιού κληρονομούν κατοικίες στην Μπολόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας 2.400 τετραγωνικών, στη Via D'Azeglio, όπου ο Ντάλα ζούσε με τον Αλεμάνο, μια βίλα στα νησιά Τρεμίτι, άλλη μία στις πλαγιές της Αίτνας, μία μικρότερη κατοικία στο Πέζαρο, ένα πολυτελές γιοτ και πίνακες μεγάλης αξίας.

Επίσης κληρονομούν εταιρεία παραγωγής, της οποίας ο Ντάλα ήταν μεγαλομέτοχος και τα δικαιώματα από 581 συνθέσεις που θα ισχύουν για τα επόμενα εβδομήντα χρόνια. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η πνευματική ιδιοκτησία αποφέρει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ/espresso

ΒΙΝΤΕΟ: Μπεκατώρου: Έτοιμος να παντρευτεί ο Χολίδης!

Η παρουσιάστρια, η οποία μετά τη συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη στο "Just the two of us" είναι και στενή φίλη του, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για τη σχέση του τραγουδιστή με την Δούκισσα Νομικού.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, σε σχετική ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, είπε ότι ο Χρήστος Χολίδης, είναι έτοιμος για γάμο.

"Είναι σε καλό δρόμο. Θεά έχει, καλό κορίτσι είναι, αγαπιούνται νομίζω αρκετά... Μέχρι εκεί! Θα με μαλώσει, δε λέω τίποτα άλλο"...

Μαχαιρίτσας: «Στο εξωτερικό είναι καλύτεροι στην ποπ μουσική. Εμείς “μαϊμούδες” είμαστε, παπαγαλία κάνουμε»

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης σε συνέντευξή του σχολίασε το γεγονός ότι πολλά σπουδαία κομμάτια Ελλήνων δημιουργών δεν είναι γνωστά στο εξωτερικό. Αν σε αυτό φταίει το γεγονός ότι δεν έχουμε τρόπο να εξάγουμε τη μουσική μας είπε: «Μα, δεν είναι και για εξαγωγή η μουσική που έχουμε. Η δική μας μουσική σχολή έχει πιο προσεγμένο στίχο, που είναι λίγο δύσκολο να μεταφραστεί. Από την άλλη, από τα τραγούδια του lifestyle, τι να εξάγουμε; Έχουν οι ξένοι καλύτερα τραγούδια σε αυτό το είδος. Θα πάρουν τα δικά μας». Στο ποπ τραγούδι δεν είμαστε σαν χώρα δυνατοί; «Όχι, στο εξωτερικό είναι καλύτεροι στην ποπ μουσική. Εμείς "μαϊμούδες" είμαστε, παπαγαλία κάνουμε. Ποια δική μας ποπ μουσική θα συγκριθεί με του εξωτερικού;», δήλωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο περιοδικό ΕΓΩ.

Xρ. Παππά: Διακοπές στους Παξούς!

H Χριστίνα Παππά ξεκίνησε από πολύ νωρίς τις διακοπές και συνεχίζει ακάθεκτη! Μετά την Κύπρο και τη Μύκονο, σειρά είχε το μαγευτικό Ιόνιο και οι Παξοί!

Η Χριστίνα έγραψε πριν από λίγες μέρες στο twitter της: "Παξοί... Ο τέλειος προορισμός και φιλόξενοι..." και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ονομαστικά τους φίλους που την περιποιήθηκαν στο νησί.

Eνώ δεν σταματούσε να δέχεται προτάσεις από τον κόσμο για διάφορους άλλους προορισμούς.

Nίκος Μουτσινάς: "Δεν κάνω αγώνα δρόμου να με αποδεχτεί το σινάφι μου"


«Είναι συγκοινωνούντα δοχεία η τηλεόραση με το θέατρο. Η επιτυχία της τηλεόρασης και το γεγονός ότι με ξέρει ο κόσμος δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του θεάτρου να μου εμπιστευτούν πράγματα. Από εκεί και πέρα είναι γεγονός. Κάποιοι δεν θα σε αποδεχτούν ποτέ, κάποιοι σε αποδέχονται ό, τι και να κάνεις, κάποιοι σε αποδέχονται πριν καν ξεκινήσεις γιατί απλώς τους αρέσεις. Γενικά, δεν κάνω κάποιον αγώνα δρόμου να με αποδεχτούν ούτε το σινάφι του θεάτρου, ούτε της τηλεόρασης. Ο κόσμος θέλω να με αποδεχτεί.»
Αυτά δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη που έδωσε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο TV24.

Η τραγουδίστρια που ονειρεύεται τον εαυτό της με... τέσσερα παιδιά

Τη Δευτέρα, στις 20:30 στο ΜΤV ανοίγει την καρδιά της... 


Τι "γεύση" της άφησε η συμμετοχή της στο ριάλιτι; Θα ξαναπήγαινε η Σάγια σε τέτοιο show;

"Θα ξαναέμπαινα σε ριάλιτι αν υπήρχε κάποια πρόκληση για μένα. Πριν μπω στο Dancing είδα τα αντίστοιχα του εξωτερικού και είπα αφού μπορούν αυτοί μπορώ κι εγώ. Θα ξαναέμπαινα αλλά μάλλον σε κάτι διαφορετικό. Δε σκέφτηκα ποτέ τη δημοσιότητα που θα συνόδευε την παρουσία μου εκεί".

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, η ίδια μιλώντας για τους Έλληνες λέει:
"Οι Έλληνες είναι πολύ γοητευτικοί. Είναι ταυτόχρονα ευγενικοί και αλήτες..."

Με παππού Ινδιάνο, γιαγιά Εσκιμώα, μαμά Νοτιοαμερικάνα και μπαμπά Δανό, η ίδια θα μπορούσε να ζει σε πολλά μέρη της γης, ωστόσο επέλεξε τη χώρα μας καθώς όπως λέει στη συνέντευξή της "Η Ελλάδα είναι η οικογένειά μου"...

Αν και δεν έχει βρει το άνδρα που ψάχνει, ξέρει ωστόσο ότι αγαπάει πολύ τα παιδιά...
"Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Έχω φανταστεί τη ζωή μου με τέσσερα παιδιά. Θέλω να βγουν όλες μου οι ρίζες"...

Περισσότερα στην τηλεοπτική συνέντευξή της τη Δευτέρα, από το MTV...

Χρήστος Χολίδης: «Δεν μπορούσα να ζήσω με 600 ευρώ»


Γιατί άραγε σταμάτησε το μπάσκετ; “Βρέθηκα σε μια φάση στη ζωή μου, όπου άρχισα να συνειδητοποιώ πως με το μπάσκετ δεν υπήρχε μέλλον. Πάντως ακόμα και τώρα προπονούμαι με την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας.”, μας διαβεβαίωσε. .

Άραγε τι εννοεί ότι δεν υπάρχει μέλλον;

"Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να ζήσω με τα 600 ευρώ που μου έδιναν τότε. Πολλές φορές μάλιστα αργούσαν να με πληρώσουν και αναγκαζόμουν να δανειστώ από τον πατέρα μου. Έβλεπα πως δεν υπήρχε μέλλον στην ομάδα που ήμουν και αποφάσισα να διακόψω.", είπε ο Χρήστος.

Μιχάλης Ασλάνης: Μου έκαψαν οι αναρχικοί το μαγαζί στο Κολωνάκι

Ο Μιχάλης Ασλάνης έπειτα από αρκετά χρόνια, μετέφερε ατελιέ του από το Κολωνάκι στου Ψυρρή.

«Μου έκαψαν οι αναρχικοί το μαγαζί στο Κολωνάκι στα τελευταία επεισόδια του Νοεμβρίου πριν από τρία χρόνια», αποκάλυψε στο Λοιπόν ο σχεδιαστής και συνέχισε:

«Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη στην αρχή, ο κόσμος ακολούθησε κι εδώ, ας είναι μια άλλη περιοχή, αλλά με την κρίση... Κατάλαβα τι θα πει κρίση. Όταν έχω δημιουργήσει τόσο μεγάλες υποχρεώσεις, την ωραία εποχή, το ροζ, του lifestyle, την εποχή που οι τράπεζες έδιναν εύκολα τα δάνεια, γιατί να μην πάρω κι εγώ λεφτά ενώ μπορούσα;».

Δ. Καμπούρη: Τα τελευταία ψώνια πριν τις διακοπές!

Λίγες ώρες πριν φύγει για ολιγοήμερες διακοπές στην εξοχική κατοικία των γονιών της, Χριστίνα και Ανδρέα, στην Πελοπόννησο, η Δέσποινα Καμπούρη έκανε της αγορές της στο Εμπορικό Πάρκο του Αεροδρομίου.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έκανε αγορές για τον εαυτό της αλλά και για την κόρη της που φέτος το καλοκαίρι θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια.

Δούκισσα Νομικού: "Θέλω πολύ ένα μωρό αλλά"...'

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα και μοιράστηκε με την Τατιάνα και τους τηλεθεατές για την φοιτητική της ζωή και το πτυχίο, για την ντόρο που είχε γίνει με την σέξι εμφάνισή της στο MadWalk, για τον έρωτα, τον γάμο και τα παιδιά αλλά και τα fitness μυστικά της.

Μπορεί να είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και να έχει καταφέρει πολλά πράγματα στην επαγγελματική της ζωή ωστόσο η Δούκισσα δεν έχει αφήσει πίσω της σπουδές της.

Το τελευταίο διάστημα είχε πολύ διάβασμα για την εξεταστική της στην ΑΣΟΕ και μάλιστα ετοιμάζεται σιγά σιγά να κάνει την πρακτική της και να πάρει το πτυχίο της. Το ότι είναι γνωστή δεν την εμποδίζει να λειτουργεί όπως κάθε άλλη φοιτήτρια...

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια σχολίασε ακόμα την έκταση που πήρε η εμφάνισή της με τα cupkakes στην πασαρέλα. Ο μπαμπάς της την στήριξε πολύ και δεν είχε πρόβλημα, όπως κάνει σε κάθε της βήμα. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επαγγελματικά της σχέδια. Ακόμα, η Δούκισσα μίλησε για το αν θέλει να ντυθεί νυφούλα αναφέροντας πως για εκείνη δεν υπάρχει ιδανικός σύντροφος.

Πιστεύει ότι για να πάρει την απόφαση να παντρευτεί θα είναι όταν νιώσει ασφάλεια με κάποιον άνθρωπο ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να γίνει μανούλα. Τα αγαπάει πολύ τα μωρά αλλά δεν αφήνει το συναίσθημα να την παρασύρει και περιμένει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Mega για Αρναούτογλου: Σε αγαπάμε αλλά...

Πολλά έχουν ειπωθεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την μεταγραφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Αν και υπαρχηγός στην ομάδα τάκα τουκα και στενός φίλος του Γίαννη Λάτσιου ο ίδιος παραμένει πιστός στο μεγάλο κανάλι.

Την προηγούμενη Τρίτη λοιπόν έγινε η πολυπόθητη συνάντηση του Γρηγόρη με τον διευθυντή προγράματος Πέτρο Μπούτο.

Το κλίμα ήταν αρκετά θετικό και οι 2 άνδρες συζητούσαν για το τι συμβαίνει στη τηλεοπτική αγορά ενω του ξεκαθάρισε οτι τον θέλει και για την καινούρια σεζόν στο κανάλι αφού ο όμορφος κόσμος πηγέ καλά στο prime time.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τον προϋπολογισμό που θα εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο του σταθμού και ποια προγράμματα και σειρές θα πάρουν το πράσινο φως και του χρόνου.

Αντώνης Κανάκης: «Και του χρόνου θα γελάμε με τα χάλια μας»

Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσουν και του χρόνου να μας κρατάνε συντροφιά και να μας κάνουν να γελάμε. Ο Αντώνης Κανάκης επιβεβαίωσε ότι και του χρόνου θα βρίσκονται στις θέσεις τους.

«Μάλλον θα συνεχίσουμε και του χρόνου να γελάμε με τα χάλια μας μέσω του «Ράδιο Αρβύλα».

Αλλαγές στη δομή της εκπομπής δεν θα υπάρχουν», δήλωσε ο παρουσιαστής, όπως ανέφεραν στην «Μεσημεριανή Μελέτη». Σύμφωνα με τον ίδιο, αλλαγές στην δομή της εκπομπής δεν θα υπάρξουν.

« Όταν έχουμε να κάνουμε με εκπομπές, το concept των οποίων είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τις αποτελούν, οι προσωπικότητες τους, οι απόψεις τους, τότε ο αλλαγές γίνονται όσο αλλάζουν αυτοί οι άνθρωποι. Η εξέλιξη των ανθρώπων αυτών μέσα στον χρόνο αποτελεί και τις αλλαγές της εκπομπής αυτής. Με αυτή την έννοια δεν αλλάζεις τη δομή ή τα σκηνικά αλλάζεις εσύ ο ίδιος, εξελίσσεσαι και κατά συνέπεια συμβαίνει το ίδιο και στην εκπομπή που φτιάχνεις».

Συνεχίζει η Ναταλία Γερμανού "Μες την καλή χαρά;"

Η Ναταλία Γερμανού μετράει αντίστροφα, αφού αύριο η εκπομπή "Μες την καλή χαρά" ρίχνει αυλαία αύριο.

Πριν, όμως, φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές, κρίνει την τηλεοπτική σεζόν που αφήνει πίσω της και αποκαλύπτει τι θα κάνει απο Σεπτέμβρη.

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της...

Πώς είδες τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;
Κάθε πέρυσι και καλύτερα! Και επειδή το έχω συζητήσει και με άλλους συναδέλφους, όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Δεν χάνω όμως την αισιοδοξία μου και θέλω να πιστεύω ότι η τηλεόραση θα δει καλύτερες μέρες. Κάθε κοσκίνισμα που γίνεται, γίνεται για καλό. Δεν πειράζει, τελικά σκληραίνει το τοπίο και λιγοστεύουν τα πράγματα.

Θα είσαι και του χρόνου "Μες την καλή χαρά";
Ναι, υπάρχει ένα θετικό κλίμα αυτό είναι καλό. Μόνο που δε αποφασίζω εγώ. Τις αποφάσεις τις παίρνει το κανάλι. Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά και αν θα υπάρξουν αλλαγές ακόμα και στα άτομα, αυτό επίσης δνε μπορώ να το απαντήσω εγώ. Σαφώς και θα με ρωτήσουν, δεν πιστεύω ότι θα με άφηναν απ΄έξω. Υπάρχει σαφέστατη διάθεση να συνεχίσουμε. Εγώ είμαι λίγο προληπτική. Αν δεν υπογράψω, δεν μπορώ να πω κάτι στα σίγουρα.


Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Κανσού Ντερέ: «Η Σιλά θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία της»

- Ποια είναι τελικά η «SILA»;
«Η Σιλά είναι ένα κορίτσι μεγαλωμένο μέσα στα πλούτη. Παρά τη περιουσία της όμως έχει μάθει να εκτιμάει τα μικρά πράγματα στη ζωή. Γι’ αυτό και τη βλέπουμε να βοηθάει τους ανθρώπους γύρω της. Είναι δυναμική και πεισματάρα.»

- Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;
«Πολλά θα συμβούν και πολλές ανατροπές θα υπάρξουν. Η Σιλά θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα κάποια από τα οποία θα έχουν να κάνουν και με την υγεία της. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω. Από εκεί και έπειτα η σχέση της με τον Μποράν θα περάσει πολλές δυσκολίες.»

- Βρίσκεις κάποιες ομοιότητες ανάμεσα στη «SILA» και στο χαρακτήρα σου;
«Όχι ιδιαίτερα! Θα έλεγα μόνο το δυναμισμό και τη θέληση να τα καταφέρουμε.»

- Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «SILA» έμεινες για ένα μεγάλο διάστημα στο Μαρντίν. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από εκεί;
«Το Μαρντίν είναι ένα εντυπωσιακό και πραγματικά ένα μαγευτικό μέρος.»

Πασχάλη Τσαρούχας: Αποκάλεσε "νεκρή" τη Βανδή και ξέσπασε νέα κόντρα


Νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε στον κόσμο της εγχώριας σοουμπίζ. Αυτή τη φορά μεταξύ Δέσποινας Βανδή και Πασχάλη Τσαρούχα. Αιτία; Η φωτογράφιση της τραγουδίστριας για το περιοδικό  SHAPE, το τεύχος Ιουλίου 2012. Την αποκάλεσε “νεκρή”.

Ο “πόλεμος” ξεκίνησε μέσω διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα, μέσω Facebook. Όταν στην επίσημη σελίδα της τραγουδίστριας αναρτήθηκε η επίμαχη φωτογράφιση, όπου απεικονίζεται η Δέσποινα Βανδή ξαπλωμένη σε μια λευκή καρέκλα με το μαγιό της και πιο αδύνατη από ποτέ.

Ενώ όλα τα μέλη άφηναν κολακευτικά σχόλια υπέρ της τραγουδίστριας, κάπου ανάμεσα σ’ αυτούς άφησε και το δικό του σχόλιο ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, γράφοντας την ερώτηση “νεκρή;”

Ε, τι ήθελε να κάνει αυτή την ερώτηση, όλοι οι θαυμαστές της δημοφιλούς τραγουδίστριας άρχισαν καταιγισμό αρνητικών μηνυμάτων απέναντι στον ηθοποιό. Έγινε δηλαδή… της Δέσποινας, για να μην πούμε κάτι άλλο πιο άκομψο.

Κάπως έτσι γεννήθηκε και μια μεγάλη έχθρα μεταξύ των δύο καλλιτεχνών!

Μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας η Τατιάνα το καλοκαίρι


-Άλλη μια τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της... πώς ήταν αυτή η χρονιά;


-Νιώθω πολύ χαρούμενη γι' αυτη τη χρονιά γιατί ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές που έχω περάσει  γιατί το κόνσεπτ δεν άρεσε στον τηλεθεατή και επειδή η χρονιά ήταν ιδιαίτερη, δεν πίστευα πως θα τα καταφέρω να το γυρίσω. Να καταφέρω δηλαδή από τη μέση της χρονιάς να αλλάξω το κόνσεπτ και να ξαναφέρω τον κόσμο στο ΜΙΛΑ.

-Απ' ό,τι βλέπουμε και από τις τηλεθεάσεις, ο κόσμος επέστρεψε...

-Το γεγονός ότι όχι απλά ήρθε πίσω ο κόσμος και ο κόσμος που θέλουμε είναι οι γυναίκες, ενθουσίασε κι εμένα την ίδια, με εξέπληξε, γιατί ήταν πού δύσκολα το πρώτο μισό της σεζόν!

-Αυτό που τελικά άρσεσε στον κόσμο, το σημερινό ΜΙΛΑ όπως το ξέρουμε, θα συνεχιστεί και του χρόνου;

-Ναι θα συνεχιστεί όπως είναι, γιατί ο κόσμος έδειξε πως από μένα θέλει αυτό!

-Γράφτηκε πως θα κάνετε πολιτική  - ενημερωτική εκπομπή, δηλαδή δεν ισχύει?

-Δεν ισχύει, θα συνεχιστεί το ΜΙΛΑ έτσι οπως είναι. Ο κόσμος από μένα θέλει την εκπομπή που κάνω χρόνια, και καλές συνεντεύξεις, και ενημέρωση, θέλει και μικρές πινελιές ψυχαγωγίας. Η αλήθεια είναι πως ο τηλεθεατής στις καθημερινές παγιωμένες εκπομπές, δεν θέλει πολλές αλλαγές!

-Τι έχετε κανονίσει για το καλοκαίρι ;

Θα κάνουμε διακοπές σεμνά και ταπεινά, στο εξοχικό (Χαλκίδα).

Γιατί "γελάνε και τα αυτιά" του.. Αυτιά;

Πανευτυχής δηλώνει ο Γιώργος Αυτιάς, αλλά όχι επειδή η εκπομπή του σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμφωνα με το Τηλέραμα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η κόρη του Αντιγόνη αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, όπου σπούδασε οικονομικά, ενώ ο γιος του Αλέξανδρος έβαλε πλώρη για την Ιατρική σχολή.

Λογικό είναι λοιπόν ο Γιώργος Αυτιάς και η σύζυγος του Μαρία να αισθάνονται περήφανοι βλέποντας τα παιδιά τους να τα καταφέρνουν.

Γνωστός ηθοποιός: "Χαίρομαι με το γιαουρτωμένο πρόσωπο του κ. Πάγκαλου"

Είναι αγαπημένος πρωταγωνιστής και έχει μια από τις πιο αισθησιακές φωνές στην Ελλάδα. Πρόσφατα μίλησε στην A.V για την πολιτική κατάσταση της χώρας και αποκάλυψε πως χαίρεται με το γιαουρτωμένο πρόσωπο του κ. Πάγκαλου.

Ψηφίσατε στις εκλογές;
Ναι, μετά από 14 χρόνια

Για ποιον λόγο δεν ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια;
Γιατί να ψηφίσω; Για το ληστρικό του θέματος; Το συν 50 έδρες ή το λευκό και άκυρο πηγαίνουν στο πρώτο κόμμα; Εκλογονόμοι μαγειρεμένοι για να μπορούν να βγαίνουν τα δύο μεγάλα κόμματα, μην κρυβόμαστε

Πώς κρίνετε την αυτή την άνοδο της άκρας δεξιάς και την είσοδο της Χ.Α στη Βουλή;
Αυτό έγινε διότι οι ακροδεξιοί στην Ελλάδα συνειδητοποίησαν ότι η ΝΔ παραέχει γίνει μη λαϊκό κόμμα. Τα άκρα υπάρχουν και στα δεξιά και στα αριστερά και πάντα θα υπάρχουν. Σε μία περίοδο που φοβάσαι όταν έρχεται κάποιος και δείχνει τα μπράτσα λες σε αυτόν θα πάω δίπλα. Μπας και δείρει αυτόν που με φοβίζει.

Όπως έδερναν ή γιαούρτωναν και οι ίδιοι οι πολίτες όμως
Όχι, κάνετε λάθος. Διαφωνώ με το ματωμένο πρόσωπο του κ. Κωστή Χατζηδάκη, χαίρομαι όμως με το γιαουρτωμένο πρόσωπο του κ. Πάγκαλου.

Δεν είναι και αυτό μία πράξη βίας;
Πράξη βίας είναι το να μην υπάρχει υπουργείο πολιτισμού. Ο Τσίπρας, δε θα πει κανείς ότι είναι μεγάλος πολιτικός, αλλά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είπε στοπ. Ο μόνος δε που τον φοβήθηκαν όλοι. Τι φοβούνται νομίζετε; Να βγει το 2% του ΑΕΠ της Ευρώπης από την ευρωζώνη; Ή μήπως αν βγει από την ευρωζώνη αυτό το 2% και συμπαρασύρει και ένα υπόλοιπο 30%;

Αν αναρωτιέστε ποιος τα είπε, πρόκειται για τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Κατερίνα Καραβάτου: 'Eίχα σοκαριστεί. Φοβόμουν για το παιδί μου'


Το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της, αποκάλυψε για πρώτη φορά η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια, που όλο αυτό το διάστημα το κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό, αποκάλυψε πως θα την βαφτίσουν «Αέλια».

Από πού βγαίνει τώρα αυτό; όπως μας είπε, «είναι αρχαίο ελληνικό, βγαίνει από τον αέλιο που είναι ο ήλιος στην ομηρική γλώσσα, το πνευματικό φως. Είναι η πηγή του φωτός!»

Στη συνέχεια, μίλησε για ακόμα μια φορά για την πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν έμαθε πως «κόβεται» η εκπομπή της, μόλις μια εβδομάδα πριν γεννήσει:

«Εκείνη η περίοδος ήταν περίεργη. Προσπάθησα να προφυλάξω το μωρό κι εμένα. Οπότε όταν έγινε ο,τι έγινε, έκλεισα τα τηλέφωνα, και ήθελα να είμαι αποκλειστικά αφιερωμένη σ΄αυτό που επρόκειτο να συμβεί και ήταν η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μας».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως «τότε, αυτό που είχε συμβεί είναι ότι είχα σοκαριστεί. Και φοβόμουν για το παιδί μου. Περνώντας οι μήνες, νομίζω ότι θα είναι άλλη μια ιστορία σαν αυτές που διηγούμαι, που μου έχουν συμβεί στο παρελθόν. Με άλλες μειδιώ, με άλλες χαμογελώ, και με άλλες γελώ δυνατά!»

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με τα επαγγελματικά της;

Λέει πως
«τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Σε δύσκολους καιρούς αυτούς, με έχουν τιμήσει άνθρωποι και με ιδέες και με συζητήσεις και με προτάσεις, αλλά το να πω ότι θα κάνω κάτι το οποίο δεν ξέρω αν θα γίνει ακόμα, δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάντως όλα είναι σε μια κίνηση, πράγμα που βρίσκω πολύ αισιόδοξο!»

VIDEO: Οι πιο αστείες στιγμές των κεντρικών δελτίων!

To απόγευμα της Παρασκευής και με αφορμή το φινάλε της εκπομπής "Φώτης & Μαρία live", παρακολουθήσαμε τις πιο αστείες στιγμές των παρουσιαστών των κεντρικών δελτίων!

Οι δυο παρουσιαστές έδωσαν τα 18 βραβεία... bataclan της τηλεοπτικής σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ένα από αυτά κέρδισαν και οι: Όλγα Τρέμη, Θοδωρής Δρακάκης, Ελεονώρα Μελέτη και άλλοι, οι οποίοι είπαν "ατάκες" κι έκαναν σαρδάμ που θα μας μείνουν αξέχαστα...

Δείτε το βίντεο:

H διατροφή της Δέσποινας Βανδή για κορμί λαμπάδα

Τι διατροφή ακολουθεί η ελληνίδα τραγουδίστρια και παραμένει κορμάρα;
Η αγαπημένη μας Δέσποινα Βανδή, μετά από δύο παιδιά και 20 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στα μουσικά πράγματα της χώρας μας, μπορούμε να πούμε ότι διανύει την πιο fit περίοδο της ζωής της. Η ελληνίδα star διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz και όπως η ίδια εξομολογείται χωρίς υπερβολές και εξαντλητικές δίαιτες. Εδώ σας έχουμε τη διατροφή της Δέσποινας για κορμί θανατηφόρο σύμφωνα με το περιοδικό Ciao:

Ημέρα 1:
Πρωινό: δημητριακά με γάλα 0-1,5% λιπαρά ή με ένα γιαούρτι 2%

Γεύμα: κοτόπουλο στήθος ή ψητό βραστό, ένα μεγάλο μπολ λαχανικά , τυρί χαμηλών λιπαρών , μαύρο ψωμί

Απογευματινό: μια μπάρα δημητριακών

Βραδινό: 1 ομελέτα στο τεφάλ χωρίς λάδι με 3 ασπράδια αυγών , ένα κρόκο, μια φέτα γαλοπούλα , τυρί χαμηλών λιπαρών (προαιρετικά κρεμμύδι, πιπεριά, μανιτάρια) και 1 φέτα μαύρο ψωμί.

Ημέρα 2:
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά, 2 φρυγανιές σικάλεως, 1 κουταλάκι γλυκού μέλι, 1 φρούτο

Γεύμα: μοσχάρι ψητό ή βραστό, 1 μεγάλο μπολ λαχανικά , τυρί χαμηλών λιπαρών μαύρο ψωμί

Απογευματινό: ένα τοστ με μαύρο ψωμί, γαλοπούλα και τυρί light

Βραδινό: παξιμάδι ντάκος, με τριμμένη ντομάτα , τυρί φέτα , μπαχαρικά και 1 κουτ .σούπας λάδι.

Ημέρα 3:
Πρωινό: 1 ποτήρι χυμός πορτοκαλιού με 3 στυμμένα πορτοκάλια και 1 τοστ με τυρί χαμηλών λιπαρών και μαύρο τυρί

Γεύμα: ψάρι ψητό ή βραστό με πατάτα ψητή ή βραστή , ένα μεγάλο μπολ βραστά λαχανικά

Απογευματινό: μια μπάρα δημητριακών

Βραδινό: 1 ομελέτα ομελέτα στο τεφάλ χωρίς λάδι με 3 ασπράδια αυγών , ένα κρόκο, μια φέτα γαλοπούλα, τυρί χαμηλών λιπαρών (προαιρετικά κρεμμύδι, πιπεριά, μανιτάρια) και 1 φέτα μαύρο ψωμί.

Ημέρα 4:
Πρωινό: ποτήρι χυμός πορτοκαλιού με 3 στυμμένα πορτοκάλια και 1 τοστ με τυρί χαμηλών λιπαρών και μαύρο τυρί

Γεύμα: φιλέτο ή μπριζόλα ή μπιφτέκι (με κιμά, ασπράδι αυγού , 1 φρυγανιά σίκαλη και μπαχαρικά) , μια πράσινη σαλάτα και μια φέτα ψωμί μαύρο

Απογευματινό: ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης

Βραδινό: μια φρουτοσαλάτα με 5 φρούτα και ένα μπολ γιαούρτι 2%

Ημέρα 5:
Πρωινό: δημητριακά με γάλα 0-1,5% λιπαρά ή με ένα γιαούρτι 2%

Γεύμα: όσπρια (φακές ή φάβα ή ρεβίθια ή φασόλια ξερά ή μαυρομάτικα)με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας , μια κουταλιά της σούπας λάδι ανά μερίδα, τυρί χαμηλών λιπαρών, ένα μεγάλο μπολ λαχανικά , μαύρο ψωμί

Απογευματινό: μπάρα δημητριακών

Βραδινό: δημητριακά με γάλα 0-1,5% λιπαρά ή με ένα γιαούρτι 2%

Ημέρα 6:
Πρωινό: 1 ποτήρι χυμός πορτοκαλιού με 3 στυμμένα πορτοκάλια και 1 τοστ με τυρί χαμηλών λιπαρών και μαύρο τυρί

Γεύμα: ψάρι επιλογής με σαλάτα εποχής, 1 φέτα ψωμί σικάλεως

Απογευματινό: ένα γιαούρτι 2% με ένα φρούτο

Βραδινό: κοτόπουλο στήθος ή ψάρι ή μοσχάρι ή μπιφτέκι με ένα μπολ λαχανικά και 1 φέτα μαύρο ψωμί

Ημέρα 7:
Πρωινό: ένα ποτήρι γάλα 0%-1,5% , 2 φρυγανιές σικάλεως, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, ένα φρούτο

Γεύμα: φασολάκια ή αρακάς ή μπάμιες ή αγκινάρες ή μελιτζάνες με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας , μια κουταλιά της σούπας ανά μερίδα

Απογευματινό: ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης

Βραδινό: μεσαία μπαγκέτα μαύρο ψωμί, φιλέτο γαλοπούλας, τυρί χαμηλών λιπαρών , ντομάτα

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Oι celebrities τραγουδούν "Καλό καλοκαίρι" στον Φώτη και την Μαρία! - ΒΙΝΤΕΟ

Μπέτυ Μαγγίρα, Γιώργος Καπουτζίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καραβάτου, Τζένη Θεωνά, Γιώργος Λιανός, Μαρία Μπεκατώρου, Ελεονώρα Μελέτη, Νάντια Μπουλέ, Νίκος Μουτσινάς, Βάσω Λασκαράκη, Νικολέττα Ράλλη, Μαίρη Συνατσάκη, Σπύρος Σούλης και Βασιλική Ανδρίτσου...
 ... ευχήθηκαν στους παρουσιαστές "Καλό καλοκαίρι" με έναν πολύ ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο!

Απολαύστε τους!

Πρωταγωνίστρια των Βασιλιάδων αποχωρεί από τη σειρά λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς!

Με ανακούφιση υποδέχτηκαν την είδηση οι συμπρωταγωνιστές της! 


Μια σημαντική αποχώρηση θα έχουμε προσεχώς από το δημοφιλές σίριαλ "Οι Βασιλιάδες", αποχώρηση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ηθοποιούς της σειράς!

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν διαμαρτυρηθεί για την προσθήκη της στο καστ, μιας και τα προβλήματα από την παρουσία της ξεκίνησαν, σχεδόν, με την άφιξή της και δεν έλεγαν να περάσουν. Μάλιστα, η παρουσία της στα τελευταία επεισόδια ήταν περιορισμένη...

Μιλάμε για την -κατά τ' άλλα αξιολάτρευτη- Μαρί Τερέζ, τη σκυλίτσα του Αιμίλιου και της Τιτίκας. Όπως γράφει το περιοδικό TV BOX, η Μαρί Τερέζ, αν και είχε άριστο χαρακτήρα, η μυρωδιά που ανέδιδε ήταν ανυπόφορη. Η ιδιοκτήτριά της υποστήριξε πως για την έντονη μυρωδιά έφταιγαν τα ...δόντια της!

Οι 20 πιο χαρακτηριστικές στιγμές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν [βίντεο]

Ατυχήματα, ατάκες, παρατράγουδα και απρόοπτα, όλα τα είχε η τηλεοπτική σεζόν που μας αποχαιρετά. Ποιες ήταν όμως οι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των τηλεθεατών;

Τις 20 καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές της φετινής σεζόν συγκέντρωσε και παρουσίασε σήμερα, στην τελευταία της εκπομπή για φέτος, η ομάδα της «Μεσημεριανής Μελέτης».

Η Rihanna μηνύει τους πρώην λογιστές της

Ένα 16χρονο κορίτσι που βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του ως νέο κι ανερχόμενο ταλέντο είναι λογικό κι επόμενο να μην ασχολείται με οικονομικά ζητήματα, αλλά να αναθέτει τη διαχείρισή τους σε κάποια εταιρεία λογιστών. 

Αυτό έκανε και η Rihanna, η οποία όμως σήμερα, στα 24 της, καταθέτει μήνυση εναντίον της εταιρείας που την εκπροσωπούσε, της Berdon, στην οποία υποστηρίζει ότι έχασε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, λόγω κακών χειρισμών, ενώ πολλές φορές έφτασε να αμείβεται με λιγότερα χρήματα από τους λογιστές που η ίδια είχε προσλάβει.

Πιο συγκεκριμένα, η ποπ σταρ κατηγορεί την εταιρεία, με την οποία είχε αρχίσει να συνεργάζεται το 2010, ότι της απέκρυπτε την πραγματική κατάσταση των οικονομικών της, ενώ παράλληλα τη χρέωνε με «υπέρογκες» προμήθειες, υψηλότερες ακόμη και από το εισόδημά της. Σύμφωνα μάλιστα με τη New York Post, η εταιρεία εισέπραξε ποσοστό που έφτανε το 23% από το συνολικό εισόδημα της Rihanna από τις περιοδείες της κατά τα έτη 2007-2012, ενώ η ίδια η σταρ λάμβανε μόλις το 6%!

Εκτός από τη «θολή» διαχείριση των λογιστικών της, η σταρ από τα Μπαρμπέιντος κατηγορεί την εταιρεία και για το γεγονός ότι την ώθησε σε ασύμφορες αγορές. Τέτοια ήταν η ιδιοκτησία στο Beverly Hills την οποία αγόρασε το 2009 αντί 6,9 εκατομμυρίων δολαρίων και αναγκάστηκε να πουλήσει τον περασμένο Ιανουάριο αντί μόλις 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συνεργασία της σταρ με της εταιρεία έληξε άδοξα το 2010.
Enhanced by Zemanta

Κ. Παπουτσάκη: Επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της, λίγο πριν το γάμο! Φωτογραφίες

Την πρώτη τους επίσημη βραδινή έξοδο, λίγο πριν το γάμο τους έκαναν χθες η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Πιλαφάς. Το TLIFE τους συνάντησε στην θεατρική παράσταση “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει” με την Ρένια Λουιζίδου και τον Παύλο Χαϊκάλη και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.
 
 
Η σχέση του ζευγαριού μπορεί να μετρά μόνο λίγους μήνες, οι δυο τους όμως δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Γι\' αυτό το λόγο, άλλωστε, φαίνεται πως πήραν τόσο γρήγορα την απόφαση να παντρευτούν.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του 34χρονου alternative επιχειρηματία. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της, πήρε την μεγάλη απόφαση και θα ντυθεί νυφούλα. Ο γάμος τους θα γίνει στις 24 Αυγούστου σε ένα γραφικό εκκλησάκι στη Δονούσα, ενώ θα ακολουθήσει ένα ξέφρενο πάρτι πλάι στο κύμα.

Γ. Λιάγκας: Βραδινή έξοδος χωρίς την Φαίη!

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έκανε χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και πήγε να διασκεδάσει με φίλους του σε γνωστό club της παραλιακής, χωρίς την Φαίη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε στη βραδινή του έξοδο.
 
Ο γνωστός παρουσιαστής, μετά το τέλος της εκπομπής στο Mega συνεχίζει να είναι στην Αθήνα, αφού δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τον κύκλο των φετινών εκπομπών του στο ραδιόφωνο του Real μαζί με την Ελεάνα Τριφύδου.
 
Μπορεί η Φαίη να πήρε τον μικρό Γιαννάκη και να έφυγε για το Κιλκίς, ώστε να δει τους γονείς της, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιώργου, όμως τον ανάγκασε να μείνει για λίγο ακόμη στην πρωτεύουσα. Ο ίδιος, βέβαια, δεν βλέπει την ώρα για να ξεκινήσει τις διακοπές του και να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του.
 
Προς το παρόν, πάντως, απολαμβάνει την παρέα των φίλων του. Όπως είδαμε και χθες ο γνωστός παρουσιαστής πήγε να διασκεδάσει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη στο Akrotiri, όπου έκαναν μια ξεχωριστή Live εμφάνιση η Ελένη Φουρέιρα και ο Νίνο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...