Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Κ. Γαρμπή: Μοναδικές στιγμές στη Σαντορίνη!

Το πανέμορφο background της Σαντορίνης επέλεξε η Καίτη Γαρμπή για γυρίσματα... Η τραγουδίστρια βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην εξοχική της κατοικία στην Επίδαυρο αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις την ανάγκασαν να ταξιδέψει μέχρι τις Κυκλάδες.

Βέβαια, το τοπίο την αποζημιώνει! Η δουλειά σε τέτοιο τοπίο γίνεται διασκέδαση και όσο εξαντλητικά κι αν είναι τα γυρίσματα, οι στιγμές που βιώνει είναι μοναδικές!

Τα γυρίσματα γίνονται γαι τις ανάγκες των live παραστάσεων που θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο σε κινηματογράφο των βορείων προαστίων της Αθήνας. Πρόκειται για εμφανίσεις με τραγούδια δικά της και άλλων καλλιτεχνών, σε αυθεντικές και εναλλακτικές εκτελέσεις, "ντυμένα" με πλούσιο οπτικό υλικό. Κάποια από αυτά θα έχουν το μαγευτικό τοπίο του νησιού.

Σε συμφωνία με τον Alpha ήρθε η Πάνια

Σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ήρθε η παρουσιάστρια Ανίτα Πάνια που θα... παρουσιάζει από τη συχνότητά του εκπομπή τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το entertv.

Σε ραντεβού που έγινε αυτή την εβδομάδα στα γραφεία της Κάντζας, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια καθώς συμφώνησαν σχεδόν σ΄ όλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήθελε χρόνια την Ανίτα Πάνια στο κανάλι αλλά η παρουσιάστρια ανανέωνε το συμβόλαιο της με το Alter, σεβόμενη την στήριξη που είχε από το κανάλι του Μπουρναζίου.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η Ανίτα Πάνια θα παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο απογευματινή εκπομπή, όπως έκανε τόσα χρόνια με επιτυχία στο Alter.

Ο Alpha με τη συγκεκριμένη συμφωνία μπαίνει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης αφού πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την Ανίτα Πάνια, το κανάλι της Κάντζας βρίσκεται μια ανάσα και από την μεταγραφή της Αγγελικής Νικολούλη. Ενώ τα βαριά πυροβολικά του σταθμού όπως οι Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Ναταλία Γερμανού, Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη και Βίκυ Χατζηβασιλείου παραμένουν στο οπλοστάσιο του και για φέτος.

Οι κινήσεις που κάνει ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, δείχνουν ότι το φετινό πρόγραμμα του σταθμού θα είναι ενισχυμένο με πολλές ζωντανές εκπομπές και σίγουρα το ενδιαφέρον για τη μάχη της τηλεθέασης θα είναι πολύ μεγάλο.
entertv.gr

Brad Pitt, Angelina Jolie, Robert de Niro και John Travolta στο Ποσείδι της Χαλκιδικής

Λευκό κρασί και Ούζο Πλωμάρι επέλεξαν να πιουν ο Brad Pitt με την Angelina Jolie, ο Robert de Niro και ο John Travolta με τη συνοδεία τους, την Πέμπτη το βράδυ που έφθασαν με 4 super yachts στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Ο μικρός κόλπος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μοιάζει θυμίζει εδώ και δύο ημέρες περισσότερο την περίφημη μαρίνα του Porto Cervo με τα 4 super yachts και τα δεκάδες περιπλέοντα φουσκωτά και jet-ski να κόβουν βόλτες στα καταγάλανα νερά του πανέμορφου ακρωτηρίου.

Η «χολυγουντιανή» παρέα έφαγε στην παραθαλάσσια ψαροταβέρνα του Σταμάτη στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Στην αρχή ξεκίνησαν με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες, χταποδάκι, καλαμαράκια, μύδια και σαλάτα ρόκα-μαρούλι, ενώ από ψάρια προτίμησαν 2 συναγρίδες 6 κιλών και μπαρμπούνια που τα συνόδευσαν με λευκό κρασί Βιβλια Χώρα, και για επιδόρπιο έφαγαν καρπούζι, πεπόνι και πανακότα. Συνολικά ο λογαριασμός ξεπέρασε τα 1200 ευρώ ενώ άφησαν «πλούσια» πουρμπουάρ στο προσωπικό.



Πηγή: seleo.gr

Σε τρυφερές στιγμές η Όλγα Φαρμάκη με τον Αλέξανδρο Νότα

Σε τρυφερές στιγμές συνέλαβε ο φακός τον Αλέξανδρο Νότα με την Όλγα Φαρμάκη σε γνωστή παραλία του Λαγονησίου.

Όλα αυτά όμως για τις ανάγκες του καινούριου του videoclip που γυρίστηκε πριν από λίγες μέρες.

Ο λόγος για το τραγούδι «Μόνο αν μ’ αγαπάς» σε μουσική Γιάννη Ιερεμία και στίχους Θανάση Γκαραβέλα που έχει ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο.

Τη σκηνοθεσία υπέγραψε ο Θωμάς Χρυσοχοϊδης.

Για τις ανάγκες του clip ο Αλέξανδρος και η Όλγα περπάτησαν πιασμένοι τρυφερά από το χέρι στην παραλία, έκαναν ποδήλατο και απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα κεφάτη αφού εκτός από πολύ καλοί φίλοι, εμφανίζονται μαζί στο ROMEO + στο σχήμα που έχει κλέψει φέτος το καλοκαίρι τις καρδιές του κοινού!

Χρήστος Χολίδης, Γιώργος Γιαννιάς, Θέλξη και Αλέξανδρος Νότας συνεχίζουν και τον Αύγουστο χωρίς καμία διακοπή να αποτελούν το επίκεντρο της διασκέδασης στην Αθηναϊκή πρωτεύουσα.

ROMEO + : Κάνει τα καλοκαιρινά βράδια σας αξέχαστα!

Η Καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος είναι του Μπάμπη Μαραγκού.

Kate Bosworth: Πώς αποκάλυψε ότι θα γίνει νύφη;

Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να κάνεις την ανακοίνωση! Ηετοιμάζεται να παντρευτεί και μας εκπλήσσει με τον τρόπο που το αποκάλυψε!

Συνήθως τα αστέρια του Χόλιγουντ ανακοινώνουν αρραβώνες, γάμους και διαζύγια μέσω των εκπροσώπων τους. Η Kate Bosworth, όμως, επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο για να πει σε όλους τον αρραβώνας της με τον -εδώ και ένα χρόνο- αγαπημένο της, σκηνοθέτη Michael Polish.

Η 29χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει νύφη και τα νέα μοιράστηκε η ίδια, μέσω της ιστοσελίδας της Vogue της Αμερικής. Το γνωστό περιοδικό μόδας της ζήτησε να γράψει ένα κείμενο για τη ταξιδιωτική του στήλη και εκείνη επέλεξε να περιγράψει το πρόσφατο ταξίδι που έκανε με τον σύντροφό της, στη Νότια Σεούλ. Μια πρόταση του κειμένου όμως ήταν αυτό που κέρδισε το ενδιαφέρον όλων...

Portrait of actress Kate Bosworth (Part of the...
Portrait of actress Kate Bosworth (Part of the picture Image:SupermanRedBull.jpg) (Photo credit: Wikipedia)
"Την πρώτη μέρα της παραμονής μας στη Σεούλ, ο αρραβωνιαστικός μου, Michael Polish και εγώ επισκεφτήκαμε το Changdeokgung Palace".

Η Kate θα φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η προσφώνηση, μπροστά στις ενδιαφέρουσες εμπειρίες της στη Νότια Κορέα. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, όμως, από εκείνη τη στιγμή προσπαθεί μανιωδώς να ανακαλύψει την ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος της.

Η ανακοίνωσή της αυτή απαντά και στο ερώτημα "τί έκανε η Kate Bosworth στo κατάστημα νυφικών της Vera Wang στο Δυτικό Χόλιγουντ στα μέσα του Ιουλίου;". Απ' ότι φαίνεται η Kate έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες και απλά δεν μας έχει ενημερώσει για το πότε είναι η μεγάλη μέρα. Είναι σίγουρο όμως, ότι δύσκολα θα γλιτώσει από τους φωτογράφους, που πλέον την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Το ταιριαστό ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση σε συναυλία των Coldplay τον περασμένο Αύγουστο και γρήγορα η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση τους.

Σε συνέντευξή της τότε δήλωνε: "Είναι ξεχωριστός. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον κόσμο, που θαυμάζω και εκτιμώ περισσότερο. Όταν τον κοιτάω, δεν νιώθω μόνο έρωτα, αλλά νιώθω ότι είναι ο σύντροφος της ζωής μου".

Οι δηλώσεις της αυτές αποκάλυψαν πόσο σοβαρή είναι η σχέση, ειδκά αν σκεφτεί κάποιος ότι η Bosworth δεν μιλούσε ποτέ για την προσωπική της ζωή, ακόμα κι όταν ήταν ζευγάρι με τον Orlando Bloom.
fthis.gr
Enhanced by Zemanta

H Μαριάννα Λάτση πήρε στην κόρη της Εριέττα δώρο αξίας 155.000 ευρώ

Τα 19 έκλεισε την Τετάρτη η Εριέττα Κούρκουλου, κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, και η μαμά της, της έκανε ένα πανάκριβο δώρο, που πολλοί θα ζήλευαν.

Σύμφωνα με το panoramapress.gr, αν και είναι δύσκολο να βρεις ένα καλό δώρο για κάποιον που μπορεί να έχει τα πάντα, η Μαριάννα Λάτση πέτυχε μπίνγκο, καθώς αγόρασε στη 19χρονη Εριέττα ένα πολυτελέστατο τζιπ αυτοκίνητο, η τιμή του οποίου ανέρχεται τουλάχιστον σε 155.000 ευρώ.

Η χρυσή κληρονόμος γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της στη θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση «Alexander», το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στα νότια προάστια.

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ Το δώρο του πατέρα της για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η γνωστή ηθοποιός, η οποία έκλεισε τα 43 της χρόνια.

Είναι ιδιαίτερη η αδυναμία που της έχει ο επίσης ηθοποιός πατέρας της Ντίνος Καρύδης, ο οποίος της ευχήθηκε χρόνια πολλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο και μέσω facebook.

Ένα ποίημα και μια φωτογραφία ανέβασε ο Ντίνος Καρύδης για την πολυαγαπημένη του κόρη και είναι σίγουρο ότι συγκίνησε την ίδια, αλλά και όσους τους γνωρίζουν. 

"Ήταν Αύγουστος
Και ήταν Πανσέληνος
Και ήταν Ξημερώματα
Και μέσα μου μου ήξερα ότι ήσουν εσύ
Δεν μου το είχαν πει γιατί ήμουν σε περιοδεία
Αλλά εγώ ήξερα ότι η κόρη μου είχε έρθει στον κόσμο
Και όταν σε κράτησα στην αγκαλιά μου κατάλαβα τι είναι το Παν
Κατάλαβα ποιο θα είναι το νόημα της ζωής μου
Κατάλαβα ότι ένα χαμόγελο , γιατί το πρώτο σου αστραφτερό σε μένα το έδωσες
Μπορεί να είναι για μένα ζωή
Και από τότε έννοια μου και χαρά μου μόνη εσύ
Εσύ γαλαζοπράσινο Σμαράγδι μου, Σαββατογεννημένη μου Σμαράγδα
Γλυκό κορίτσι με τόσα χαρίσματα και τόσα τάλαντα
Οι στιγμές, οι στιγμές που μας χάρισες ζωντανές όσο ποτέ σήμερα
Σήμερα που είναι τα γενέθλιά σου
Οι στιγμές
Χέρι με χέρι στην σκηνή του Ανοιχτού
Έλιωσα, έλιωσα από χαρά, συγκίνηση , υπερηφάνεια
‘Ελιωσα όπως κάθε φορά που σε ακούω να με λες μπαμπά
Μπαμπά μου , μου έδωσες πάρα πολλά μου λες
Μου λες αλλά εγώ πάντα θα νομίζω ότι δεν στα δωσα όλα
Μόνο για να σου κρατάω το χέρι
Μόνο για να είμαι όρθιος και να σε χειροκροτώ
Μόνο για αυτό θέλω να με βαστάνε τα πόδια μου
Μόνο για αυτό δίνω την μάχη
Τι να σου πρωτοευχηθώ εγώ
Εγώ που θα θελα να σου δίνω χίλια δώρα το λεπτό
Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου.
Σμαράδγα μου!" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δ. Βανδή: Όμορφες στιγμές με τα παιδιά της στην Πάργα!

Ήρεμη, ευδιάθετη και ανανεωμένη βρήκε το καλοκαίρι τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια παρόλο που γυρνάει συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι για τις ανάγκες της καλοκαιρινής της περιοδείας, νιώθει πολύ χαρά. 

Η επικοινωνία με τους θαυμαστές της είναι κάτι που, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, την ολοκληρώνει σαν καλλιτέχνη.

Ανάμεσα στις συναυλίες της καταφέρνει να βρει χρόνο και για όμορφες οικογενειακές στιγμές! Ο Ντέμης Νικολαίδης και τα δύο της παιδιά, Γιώργος και Μελίνα δεν νιώθουν την απουσία τους. Τελευταία οικογενειακή εξόρμηση ήταν αυτή στην πανέμορφη Πάργα.

Η Δέσποινα απόλαυσε χαλαρές στιγμές με τα παιδιά της στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Εκεί, την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός με ένα σέξι λευκό μπικίνι που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ - ΜΑΡΤΑΚΗΣ: Μπάνια στην Αντίπαρο

 
Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου και ο Κώστας Μαρτάκης έκαναν κοινές διακοπές από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου μέχρι την Τετάρτη 1 Αυγούστου στην Αντίπαρο μαζί με μεγάλη παρέα οκτώ ατόμων. Τους δυο τους συνδέει μια πολύ στενή φιλία χρόνων και κάθε καλοκαίρι κάνουν μαζί τα μπάνια τους.

Τα θαλάσσια σπορ ήταν η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια της Εριέττας και του Κώστα, ενώ τα βράδια έκαναν βόλτες στα σοκάκια και διασκέδαζαν σε μπαράκια του νησιού. 

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!», την πρώτη μέρα που έφτασαν στην Αντίπαρο συνάντησαν και τον Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, που επίσης βρίσκονταν στο νησί.

Π. Τσαπανίδου: Δείτε τη... χωρίς μακιγιάζ! (Φωτογραφίες)

Μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της τηλεόρασης, όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Ο φακός του "Ciao" την εντόπισε και απαθανάτισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς μακιγιάζ και τα καυτά μίνι φορέματα που "κόβουν" την ανάσα στην εκπομπή...
Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στην Πολιτεία όπου συναντήθηκε για καφέ με καλή της φίλη. Αν και η εκπομπή της ασχολείται με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και το "εύφλεκτο" πολιτικό σκηνικό, η γνωστή δημοσιογράφος έχει καταφέρει να είναι ιδιαίτερα προσιτή εντός και εκτός εκπομπής.

Ιδιαίτερα στην καθημερινότητά της, σύμφωνα με το περιοδικό "Ciao", αποφεύγει το executive look και φορά φόρμες και άνετα casual ρούχα.

Mirada Kerr: Ποζάρει ξανά γυμνή μπροστά στο φακό!

Μετά την άκρως τολμηρή φωτογράφιση που έκανε για τον Laurent Darmon, η Mirada Kerr ποζάρει ξανά γυμνή μπροστά στο φωτογραφικό φακό.
Μπορεί το γνωστό μοντέλο να απαγόρευσε πριν λίγο καιρό τη δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο, για μια ακόμη φορά όμως η σύζυγος του Orlando Bloom φωτογραφήθηκε γυμνή, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες.

Δείχνοντας τις τέλειες αναλογίες της μόλις 1,5 χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της Flynn, η Mirada προκάλεσε πανικό στον αντρικό πληθυσμό. Αυτήν τη φορά, το διάσημο μοντέλο της Victoria Secret φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Harper\'s Bazaar, φορώντας μόνο της μπότες της και καλύπτοντας το στήθος με τα χέρια της.
Enhanced by Zemanta

Η Ράνια Θρασκιά αποκαλύπτει το πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση!

H Ράνια Θρασκιά μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Θεοδώρου για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα...
 
“Κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη σεζόν θα επιστρέψω. Δεν μπορούσα να δουλέψω, δεν είχα και τις φοβερές προτάσεις. Ήταν δύσκολο να φύγω από το σπίτι με δύο παιδιά... Από τον Οκτώβρη και μετά θα μπορώ να βρω τις ισορροπίες μου και στην δουλειά”
 
Για τον υπήρξε ματαιόδοξη με την τηλεόραση:
 
“Υπήρξα ματαιόδοξη! Υπήρξαν χρόνια που δεν μπορούσα να σκεφτώ πως είναι να ζω εκτός τηλεόρασης. \'Οταν έχασα τη δουλειά μου, όλα αυτά που φοβόμουνα, τα αντιμετώπισα, τα πάλεψα με πολύ δυσκολία στην αρχή και τώρα μπορώ να είμαι εκτός.”

Shaya: Σέξι εμφάνιση στην παραλία!

Οι διακοπές συνδυάζονται με δουλειά φέτος το καλοκαίρι για τη Shaya! Παρόλα αυτά η τραγουδίστρια ξέρει να περνάει καλά και να βρίσκει χρόνο για να χαλαρώσει. Αυτό ακριβώς έκανε στην ολιγοήμερη απόδρασή της στη Μύκονο. 

Summer is all around για την τραγουδίστρια που απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα του κυκλαδίτικου νησιού κερδίζοντας πάνω της όλα τα βλέμματα. Το TLIFE την συνάντησε να κάνει τις βουτιές της στον Πάνορμο!

Με χαλαρή διάθεση και κέφι πέρασε χρόνο με τους φίλους της. Αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο είναι το καλλίγραμμο κορμί της και η σέξι της εμφάνιση.

Β. Καγιά: Ετοίμη για διακοπές! Όλα όσα έβαλε στη βαλίτσα της

Η Βίκυ Καγιά αγαπάει πολύ το καλοκαίρι και απολαμβάνει τις διακοπές της! Το μυστικό της είναι να κουβαλάει στην βαλίτσα της τα απολύτως απαραίτητα. Ποια είναι αυτά;
Λίγο πριν φύγει για τις αυγουστιάτικες διακοπές της, η Βίκυ μας περιγράφει όλα όσα θα πάρει μαζί της στο νησί που θα επισκεφτεί. Το πακετάρισμα άλλωστε είναι κάτι που, όπως αποκαλύπτει η ίδια στο blog της, της αρέσει πολύ!

Όλα αυτά που χρειάζεται λοιπόν είναι αντηλιακά, διαφορετικά μαγιό, καφτάνια, χαμηλά σανδάλια, σορτσάκια, γυαλιά ηλίου και μερικά βιβλία. 
Το έξυπνο πακετάρισμα είναι ο κανόνας νούμερο ένα για το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια. Κι αφού το μεγαλύτερο διάστημα των διακοπών το περνάει σε μία παραλία αυτά που παίρνει μαζί της είναι για να καλύψει αυτές τις ανάγκες.

Φυσικά, δεν ξεχνά και το γεγονός ότι είναι γυναίκα οπότε μέσα στις αποσκευές της θα έχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για ενυδάτωση και περιποίηση. Και είναι έτοιμη για διακοπές!

"Ξεχασμένη" παρουσιάστρια έκανε καυτή επανεμφάνιση με μπικίνι. Την αναγνωρίζεται;

Εθεάθη στην Πάτμο, με την 11χρονη κορούλα της. 

 Ο λόγος για την 43χρονη Άννα Δρούζα, που μπορεί να έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση ωστόσο διατηρείται κομψότατη. 

Εντυπωσίασε με το μικροσκοπικό μπικίνι που φορούσε.


http://athensbars.gr/

Ν. Αλιάγας: Μαζί με τον Η. Ψινάκη στο Ιόνιο!

Στο Ιόνιο παραθερίζει ο Νίκος Αλιαγάς μετά από την εξόρμησή του στα νησιά του Αιγαίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος απαθανατίζει με τον φωτογραφικό του φακό τις ομορφιές της χώρας μας και της διαφημίζει στο εξωτερικό.

Σε πρόσφατη εκπομπή του μάλιστα πήρε συνέντευξη από τον John Travolta και τον Robert De Niro που ήρθαν για διακοπές στα ελληνικά νησιά και μίλησε φυσικά για την χώρα μας! Το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο και ο Νίκος το ξέρει καλά, οπότε φροντίζει να το μάθουν όλοι!

Σαν άλλος πρεσβευτής της ελληνικής ομορφιάς, ο δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία, ανεβάζει συνεχώς στο twitter στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους την Ελλάδα.

Στους τελευταίους του σταθμούς ήταν η Κεφαλλονιά στην οποία είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει και στην συναυλία του καλού του φίλου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Κατά τον γύρο του στο Ιόνιο συνάντησε και τον δαιμόνιο Ηλία Ψινάκη. Ο γνωστός μάνατζερ τον ευχαρίστησε για τον τρόπο που προωθεί την Ελλάδα.

Στη συνέχεια ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από το σκάφος με το οποίο "δάμασαν" τα νερά του πελάγους. Ο Ηλίας έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του στην όμορφη Κεφαλονιά αλλά και την Ιθάκη.
Enhanced by Zemanta

Απίστευτο και όμως αληθινό… Είναι η Barbra Streisand!

Η εν λόγω φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς είναι η αγαπημένη ερμηνεύτρια... Barbra Streisand.

Η τραγουδίστρια, όπως βλέπετε και εσείς έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει αρκετά! Το γερασμένο δέρμα της και το ανέμελο look της δεν μας θυμίζουν σε τίποτε την σικάτη τραγουδίστρια! 
 
Ο χρόνος δυστυχώς δεν είναι ο καλύτερος φίλος της!

Enhanced by Zemanta

«Τσούλα και αλήτισσα» η Kristen Stewart!

Θέλει να ανοίξει η γη και να την καταπιεί! Ο λόγος για την Kristen Stewart η οποία δέχεται πολύ σκληρή κριτική από τους αναγνώστες της «Sun» μετά την απιστία της απέναντι στον Robert Pattinson. Η σκανδαλοθηρική βρετανική εφημερίδα έκανε γκάλοπ μεταξύ των αναγνωστών της οι οποίοι χαρακτήρισαν την Kristen τσούλα και αλήτισσα!

Το 78% των αναγνωστών που αντιστοιχεί σε 7.387 ερωτηθέντες «μαύρισε» την άλλοτε αγαπημένη βρικόλακα και μίλησε για μεγάλη αλητεία εκ μέρους της. Το άλλο 22% που αντιστοιχεί σε 1.625 αναγνώστες προσπάθησε να βρει κάποια ελαφρυντικά για την πράξη της.

Ανθρωποι από το στενό περιβάλλον της νεαρής ηθοποιού υποστηρίζουν πως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως όλη αυτή η δημοσιότητα που πήρε το θέμα θα βλάψει την καριέρα της.
Enhanced by Zemanta

Ε. Παπαρίζου: Δείτε πώς έχασε 4 κιλά σε μία εβδομάδα!

Όλοι απόρησαν όταν είδαν την Έλενα Παπαρίζου εμφανώς πιο αδυνατισμένη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Πώς το κατάφερε αυτό; Με τη νέα επαναστατική Leptin Diet (Δίαιτα της λεπτίνης), που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ.

Tη δίαιτα της τραγουδίστριας αποκάλυψε το "Λοιπόν" της Πέμπτης: Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που βοηθάει στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμού και παράγεται από τα λιποκύτταρα. Ανάλογα λοιπόν με τις τροφές που θα καταναλώσουμε, θα τη διατηρήσουμε στα σωστά επίπεδα, ώστε να μην πεινάμε αλλά και να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας.

Η δίαιτα βασίζεται σε κάποιες σούπερ τροφές, όπως: γκρέιπφρουτ, αμύγδαλα, σπανάκι, ντομάτα, αβγά, γιαούρτι, κεράσι, μήλο, ρόκα, μπρόκολο, λάχανο, πράσινο, τσάι, καρότο, πιπεριά, λιναρόσπορος, βατόμουρο, μαρούλι, δημητριακά ολικής άλεσης, χυμός λεμονιού, πορτοκάλι. Μάλιστα το χυμό λεμονιού επιβάλλεται να τον πίνετε όλη μέρα όταν διψάτε ή πεινάτε.

Απαγορεύονται: Τα αναψυκτικά, τα ποτά, ο καφές, οι χυμοί με ζάχαρη, η ζάχαρη, τα λιπαρά τρόφιμα, τα γλυκά και το junk food. Επίσης, δεν πρέπει να φάτε μπουκιά μετά το βραδινό γεύμα - που θα είναι το αργότερο στις 8 το βράδυ - ενώ το πρωινό με το βραδινό πρέπει να απέχουν ένα 12ωρο και να τα καταναλώνετε αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

Χείλη σε nude απόχρωση

Αν επιλέξετε τη nude απόχρωση για τα χείλη, φροντίστε να κάνετε τη σωστή επιλογή του κραγιόν, έτσι ώστε το χρώμα των χειλιών να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας.

Αν είστε ανοιχτόχρωμη, επιλέγετε κάποιο με ελαφρώς χρυσή ή ροδακινή απόχρωση.

Εάν η επιδερμίδα σας είναι σκούρα, τα nude κραγιόν στους τόνους της καραμέλας και του χρυσού-μπρονζέ αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή.

Αν πάλι δεν ανήκετε σε καμιά από της δύο κατηγορίες, επιλέξτε κάποιο με ελαφρώς ροζ για να φωτιστεί το πρόσωπό σας.

Νικολέττα Καρρά: Ξεμάλλιασμα στο Twitter με μια άλλη γυναίκα

Λίγο έλειψε να γίνουμε μάρτυρες ενός… ξεκατινιάσματος, μεταξύ μιας γνωστής κυρίας της τηλεόρασης και του θεάτρου και μιας άγνωστης κυρίας.Πόλεμος δηλώσεων ξέσπασε στο Twitter, ανάμεσα στην ηθοποιό Νικολέττα Καρρά και μια άλλη γυναίκα.

Για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, οι δύο γυναίκες εξαπέλυαν μηνύματα η μία στην άλλη μέσω Twitter, τα οποία πρόδιδαν εκνευρισμό και άγριες διαθέσεις.

Η δε άγνωστη -προς εμάς τουλάχιστον- κυρία, έγραψε δημοσίως στην ηθοποιό το εξής μήνυμα:

«Αν ανοίξω το στόμα μου θα πω πολλά…», ενώ στη συνέχεια η Νικολέττα της απάντησε:

«Σου αφιερώνω ένα τουιτ κι εσένα βρε κοπελιά που αποφάσισες να την ακούσεις με την δική μου πάρτη και προφανώς έχεις μια τόσο βαρετή ζωή...»

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές με την παρέα της στην πανέμορφη Ρόδο.Τι ενώνει αλλά και τι χωρίζει αυτές τις δύο γυναίκες μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.
radar.gr

Οι δυο τραγουδίστριες που θα βάλουν φωτιά στη πίστα!

  Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου θα είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα χειμερινά σχήματα που θα συζητηθούν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η συγκεκριμένη συνεργασία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού οι δυο τους όχι μόνο γνωρίζονται πολύ καλά, αλλά υπάρχει μεταξύ τους αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση.

Τον περασμένο χειμώνα η Έλενα Παπαρίζου είχε επισκεφτεί το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και όταν της έδωσε το μικρόφωνο, εξέφρασε δημοσίως τον θαυμασμό της.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» στην Πειραιώς. Οι δύο κυρίες έχουν συμφωνήσει και το μόνο που μένει είναι το πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμά τους.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Εξομολόγηση ποπ σταρ: "Ναι, είμαι gay!"

“Εάν με ρωτάτε αν είμαι gay, λέω ναι! Αυτά τα τραγούδια έχουν γραφτεί για τη σχέση μου με έναν άντρα; Λέω ναι!
Και είναι μόνο, μέσω της μουσικής μου, που βρίσκω τη δύναμη να συμβιβαστώ με τη σεξουαλικότητά μου και παραπέρα από το περιεχόμενο των στίχων. Αυτή είναι η πραγματική μου ζωή!”


O Βρετανός τραγουδιστής και στιχουργός, Mika, που σαρώνει εδώ και μια 6ετία και έχει προταθεί για Βραβείο Γκράμι, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες και τους ψιθύρους που τον συντροφεύουν απαρχής της καριέρας του.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Έπεσε θύμα ληστείας και ζητά την βοήθεια του κόσμου

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο οποίος έπεσε θύμα σοβαρής ληστείας.

Εξ΄ αιτίας της ληστείας, μάλιστα, ίσως αναγκαστεί να ακυρώσει όλες τις ζωντανές εμφανίσεις του.
Όπως αναφέρει το Star, άγνωστοι έκλεψαν ένα φορτηγό γεμάτο πανάκριβα μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιεί ο τραγουδιστής και η ομάδα του στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Ιδιαίτερα ανήσυχη είναι και η σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία ζήτησε την βοήθεια του κόσμου μέσω Facebook.

Το φορτηγό εκλάπη στα Πατήσια και γράφει πάνω “Γαλάζιο”. Επίσης, έχει την φωτογραφία του Βαγγέλη Κονιτόπουλου και άλλων τραγουδιστών σαν ταπετσαρία. Το ζευγάρι παρακάλεσε όποιον το δει να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο ίδιος ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος δήλωσε στο Star ότι πρόκειται για μια ολόκληρη περιουσία που στις εποχές που ζούμε είναι αδύνατον να ανακτηθεί. Γι αυτό και ζητά την βοήθεια του κόσμου για να βρεθεί το φορτηγό.

Η Νaomi Campbell καράφλιασε!

Tα μακριά μαλλιά είναι το πάθος της πλειοψηφίας των γυναικών! Μια γρήγορη λύση για πλούσια μακριά μαλλιά είναι τα extensions.

Αυτό έκανε και το top model Νaomi Campbell αλλά η χρόνια εξάρτησή της απ΄αυτά, φαίνεται, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ξένος τύπος, την οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.

Η μαύρη γαζέλα έχει χάσει τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος το κεφαλιού της...Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι έπαθε αλωπεκίαση, όπως και πολλές άλλες διάσημες κυρίες, που φορούν χρόνια extensions.
Oι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ίμπιζα!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...