Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ Διασκέδασαν πρώτο τραπέζι πίστα

Πηγαίνοντας στα μπουζούκια με πρώτο σταθμό το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Βασίλης Καρράς, εντόπισε πρώτο τραπέζι πίστα γνώριμα ζευγάρια.

Τον Τραϊανό Δέλλα με τη σύζυγο του Γωγώ Μαστροκώστα και τον Θοδωρή Ζαγοράκη με τη σύζυγο του Ιωάννα Λίλη.

Ναι και οι παντρεμένοι έχουν όχι μόνο ψυχή αλλά και δικαίωμα στην διασκέδαση. Όπως ήταν φυσικό οι δύο κυρίες της σόου μπιζ έκλεψαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, αφού όλα τα βλέμματα ήταν στραμένα επάνω τους.

Άγριο «χώσιμο» από το «Πρωινό mou» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου... το κορίτσι που κατάφερε να φέρει τα πάνω – κάτω στην ελληνική τηλεόραση!

Το κορίτσι που φήμες θέλουν να ευθύνεται για την φυγή της Ευαγγελίας Αραβανή από το «Μες στην Καλή Χαρά», το πρωτοεμφανιζόμενο κορίτσι που του αφιερώνονται σελίδες σε περιοδικά, το κορίτσι που εμφανίζεται συνεχώς στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και όχι μόνο... μίλησε στις κάμερες! Τι είπε;

Τίποτα σημαντικό όμως η εμφάνισή της ήταν ικανή να δημιουργήσει ένταση - για ακόμη μια φορά - στο «Πρωινό mou» και να «ανάψει τα αίματα» ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά και Δημήτρη Ουγγαρέζο, Σάσα Σταμάτη.

«Ήταν εκεί και η βασίλισσα του Alpha» είπε η Σάσα κι ο παρουσιαστής αντέδρασε. «Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όλες οι κάμερες πέφτουν πάνω σε μια κοπέλα που αντικατέστησε μια άλλη. Είναι η πρώτη φορά που "τρώνε" κάποιον σε μια εκπομπή;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και η δημοσιογράφος απάντησε: «Έχεις δει κοπέλα να της κάνουν 8σέλιδο αφιέρωμα σε περιοδικό; Έχει στήριξη και μπράβο της! Καλά κάνει» με τον παρουσιαστής να συμπληρώνει: «Το μεγαλύτερο μέσο να έχεις, αν ο κόσμος δεν θέλει να σε κρατήσει δεν μένεις!».

Θέση στο ζήτημα πήρε και η Φαίη Σκορδά: «Εσύ θα αποφασίσεις για τον Alpha; Εδώ οι παρουσιαστές δεν έχουν δύναμη να αποφασίσουν!» τονίζοντας παράλληλα πως «Το έμαθα τώρα... Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αυτή που είναι στο Μες στην καλή χαρά».
Όσο για το Δημήτρη Ουγγαρέζο σιγόνταρε τη Σάσα Σταμάτη.
Δείτε το βίντεο:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ Στην απονομή δίσκου του με την 4χρονη κόρη του Μέλια

Το βράδυ της Πέμπτης ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος κάλεσε φίλους και συνεργάτες για την απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του, για το Album "Ταυτότητα", με ζωντανή παρουσίαση των τραγουδιών από τον ίδιο.

Με αφορμή την εκδήλωση, για πρώτη φορά, μας παρουσίασε και την μικρή του κόρη Μέλια Ρόκκου. Ένα κοριτσάκι ολόιδιο ο μπαμπάς της.

Τη μικρούλα συνόδευε η μητέρα της Νικολέττα Τρίκη, η εν διαστάσει σύζυγος του τραγουδιστή. Όλο το βράδυ η Μέλια χαιρόταν με τη γιορτή του δημοφιλούς πατέρα της και απολάμβανε την προσοχή που της έδειχναν όλοι οι προσκεκλημένοι!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το κόψιμο του φιλιού στην ΕΡΤ ήταν καφρίλα μιας μερίδας ηλίθιων ανθρώπων»

Ώριμος καλλιτεχνικά, συνειδητοποιημένος και με τη σιγουριά της εμπειρίας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απολαμβάνει την επιτυχία της πρώτης του κινηματογραφικής ταινίας «Αν».
Ο ηθοποιός μίλησε στην «Athens Voice» για τον έρωτα, την ομοφυλοφιλία, το πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική αλλά και τη μοναξιά.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει πως έγινε ηθοποιός κατά τύχη... «Αν όταν ήμουν 15μισι ετών δεν είχα πάει εκείνη την ημέρα στο σπίτι της γιαγιάς μου και δεν είχα ανοίξει εκείνη την εφημερίδα να δω την αγγελία που ζητούσαν ηθοποιούς, δε θα είχα πάει ποτέ σε εκείνο το κάστινγκ. Όλα στη ζωή μου θα εξελίσσονταν διαφορετικά»», αναφέρει.

Με τη μοναξιά έχει καλή σχέση αφού εκείνη είναι η αιτία της έμπνευσής του και πολλές φορές την παραλληλίζει και με την ελευθερία. «Μην ξεχνάς ότι τη μοναξιά, πολλοί τη λένε και ελευθερία... Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που γράφει, οπότε την έχω ανάγκη. Το σενάριο, πάει μαζί με τη μοναξιά, δεν μπορείς να γράψεις σε διαφορετικές συνθήκες. Άπαξ και τα πηγαίνω καλά με τον εαυτό μου, ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μου αρέσει», δηλώνει.

Ο Χριστόφορος Παπαπακλιάτης αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο σάλο που είχε γίνει πριν 9 χρόνια όταν το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για το ομοφυλοφιλικό φιλί στη σειρά σου «Κλείσε τα μάτια» καθώς και στη σκηνή του ομοφυλοφιλικού φιλιού στη σειρά «Ο πύργος του Ντάουντον» της ΕΡΤ που λογοκρίθηκε και κόπηκε, υποστηρίζοντας: «Όλο αυτό το κρίνω ως καφρίλα μιας μερίδας ηλίθιων ανθρώπων που παραμένουν ακόμα στις λάθος θέσεις. Κομπλεξικοί, αντιεπαγγελματίες που δεν σέβονται τίποτα. Το πιο επικίνδυνο, είναι ότι έχουν άγνοια της δουλειάς που πρέπει να κάνουν».

Τη γνώμη όμως έχει για την ομοφυλοφιλία, τη θεωρεί taboo ή απλώς πιστεύει ότι όλο αυτό αποτελεί αστοχία της διοίκησης της ΕΡΤ;

«Δε θεωρώ ότι είναι θέμα της κοινωνίας. Θεωρώ ότι είναι θέμα μιας μερίδας ηλιθίων αντιεπαγγελματιών. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κόψεις και να λογοκρίνεις ένα ξένο προϊόν το οποίο σου έχει δοθεί και σαν δώρο, γιατί το έχεις αγοράσει πολύ φθηνά και αντί να το έχεις σαν κόσμημα μπαίνεις και του κάνεις μοντάζ, πρέπει να είσαι από αντιεπαγγελματίας – το λιγότερο – έως κάφρος! Νομίζω ότι στην ελληνική κοινωνία υπάρχει γενικότερη κρίση αξιών, σκέψης και αξιοπρέπειας. Αν το καταλάβουμε, τότε ίσως πάμε μπροστά», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ Φόρεσε ροζ μποτάκια κι έχουν πολύ πλάκα

Φέτος κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο κρατώντας ρόλο κωμικό. Κι επειδή αυτό είναι κάτι που της δίνει χαρά, είπε και στην προσωπική της ζωή να δείξει πως έχει χιούμορ.

Ο λόγος για την ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα. Δείτε τι παπούτσια επέλεξε για να εμφανιστεί, το βράδυ της Πέμπτης, σε πρεμιέρα συναδέλφων της. Καταλάβατε ότι τελικά ναι, έχει πολύ χιούμορ και μάλιστα ευρηματικό; Συμφωνείτε;

Και την είχαμε παρεξηγήσει πως οι ωραίες είναι ψυχρές και δεν ξέρουν να κάνουν αστεία!

Φαίη Σκορδά: «Η δουλειά δεν με έχει αλλάξει ως άνθρωπο»

«Δεν ήταν ποτέ στόχος μου η δημοσιότητα, γι' αυτό και δεν είχα φανταστεί ότι θα ακολουθήσει όλο αυτό», λέει η Φαίη Σκορδά σε πρόσφατη συνέντευξη της απαντώντας στο πώς νιώθει που κάθε εβδομάδα βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών.

«Δεν το καταλαβαίνω κιόλας, γιατί μπορεί μεν να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά η καθημερινότητά μου δεν αλλάζει. Είναι η ίδια που θα ήταν αν έκανα και μια οποιαδήποτε άλλη. Το να δουλέψω στην τηλεόραση ήταν κάτι που το ήθελα και είμαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή που το κατάφερα», λέει και καταλήγει: «Μου άρεσε πάντα αυτό το αντικείμενο γιατί αγαπούσα την επαφή με τον κόσμο. Τα γύρω-γύρω μπορεί να υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι εξαρτάται από το χαρακτήρα και τις βάσεις που έχεις από το σπίτι σου, για να κρατήσεις συγκεκριμένες αρχές. Η δουλειά μου δεν με έχει αλλάξει ως άνθρωπο», δηλώνει η παρουσιάστρια στο περιοδικό celebrity.

Μίνα Ορφανού: «Με τα λεφτά από τους «Βασιλιάδες» αγόρασα βίλα»

Η Μίνα Ορφανού ξεχώρισε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Βασιλιάδες».

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και αποκάλυψε ότι με τα λεφτά που πήρε από την σειρά αγόρασε… βίλα.

Φυσικά, η Μίνα Ορφανού αστειευόταν, αφού δεν έχουν πάρει ακόμα τα χρήματα τους.

Δείτε το video:


ΛΙΑΓΚΑΣ - ΘΡΑΣΚΙΑ Η παλιά φρουρά συνάντησε τη νέα

Είναι ωραίο τελικά η ιστορία να στήνει ωραίες συναντήσεις για να μπορούμε να θυμηθούμε το παρελθόν κάποιων ανθρώπων.

Το βράδυ της Πέμπτης, συναντήθηκαν τυχαία σε θεατρική πρεμιέρα ο επικεφαλής της πρωινής εκπομπής του Μεγάλου καναλιού "Πρωινό mou", Γιώργος Λιάγκας με την Ράνια Θρασκιά.

Πριν από χρόνια εκείνη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παρουσίαζαν το πρωινό του σταθμού, με τον τίτλο "Όμορφος κόσμος το πρωί".

Γι' αυτό και λέμε ότι η παλιά φρουρά συναντά τη νέα. Λέτε η Ράνια να έδωσε μια παραπάνω συμβουλή στον Γιώργο ως παλιά καραβάνα;

ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ Μετά τον ξυλοδαρμό τα "βρήκαν" η ηθοποιός, ο πρώην και ο νυν


English: Actress Halle Berry at the 83rd Acade...
(Photo credit: Wikipedia)
Μετά τον άγριο καυγά που είχαν την ημέρα των "Ευχαριστιών" κήρυξαν "ειρήνη"! 

Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιός Χάλι Μπέρι (Halle Berry), τον πρώην αγαπημένο της Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) και τον vυv σύντροφό της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez).

Οι δικηγόροι τους ανακοίνωσαν ύστερα από μία κεκλεισμένων των θυρών ακροαματική διαδικασία ότι οι τρεις τους κατέληξαν σε μία φιλική συμφωνία, αλλά δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες.

Ο Ομπρί, ο γάλλος ηθοποιός Μαρτίνεζ και η βραβευμένη με Όσκαρ Μπέρι έχουν εμπλακεί εδώ και μήνες σε μία διαμάχη για την κηδεμονία της 4χρονης κόρης της ηθοποιού, Νάιλα.
Η Μπέρι θέλει να πάρει την κόρη της την οποία απέκτησε με τον Ομπρί για να ζήσει στη Γαλλία μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά δικαστής του Λος Άντζελες απέρριψε αυτό της το αίτημα στις αρχές Νοεμβρίου.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν για το θέμα στις 22 Νοεμβρίου ανταλλάσσοντας κατηγορίες έξω από το σπίτι της Μπέρι. Πάντως, δεν είναι ακόμη σαφές αν θα διατυπωθούν κατηγορίες εις βάρος κάποιου εκ των δύο ή αν επιλύθηκε το ζήτημα της κηδεμονίας.
Enhanced by Zemanta

Τα μυστικά ομορφιάς της Νομικού


Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε στο faysbook.gr τα μυστικά ομορφιάς της και τι κουβαλάει πάντα μέσα στο νεσεσέρ της.

Τα 3 προϊόντα μακιγιάζ που έχω πάντα στην τσάντα μου:
Ενα κονσίλερ, μια μάσκαρα και ένα lip balm, είναι αρκετά. Άλλωστε στην καθημερινότητα μου αποφεύγω το έντονο και βαρύ μακιγιάζ. Μου αρέσει η φυσική ομορφιά.

Μια συνήθεια που ακολουθώ πιστά:
Το βασικότερο τρικ για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα είναι το καλό ντεμακιγιάζ. Όσο κουρασμένη και να είμαι , δεν ξεχνώ ποτέ να ξεβάφομαι και να πλένω το πρόσωπο μου με ένα σαπούνι κάθε βράδυ. Επίσης κάθε πρωί βάζω μια ενυδατική κρέμα.

Μαλλιά:
Τα μαλλιά μου τα περιποιούμαι καθημερινά! Βάζω λαδάκια, μάσκες και αποφεύγω να τα ταλαιπωρώ με το σίδερο ή την πρέσα, όταν δεν χρειάζεται. Το ξανθό χρώμα μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά εάν δεν τα φροντίσεις σωστά. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να κάνω ανταύγειες αλλά μόνο βαφή στη ρίζα, χωρίς ντεκαπάζ!

Γυμναστική:
Μου αρέσουν τα ομαδικά αθλήματα. Τελευταία όμως έχω κολλήσει με το spinning ! Είναι υπεροχή άσκηση!


Διατροφή:
Τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο. Και λατρεύω το παγωτό. Αυτή είναι η γλυκιά "αμαρτία" μου! Ακόμη και τον χειμώνα! Και όταν με πιάσει λιγούρα και θέλω να τα φάω όλα, το κάνω. Ευτυχώς δεν μου συμβαίνει συχνά.

Ο… γυμνασμένος άντρας:
Το τελευταίο πράγμα που προσέχω σε έναν άντρα είναι το σώμα του. Αν και για να σου είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσουν οι υπερβολικά γυμνασμένοι.


Πηγή: faysbook.gr

Σταμάτης Φασουλής: Τι δηλώνει για τους gay γάμους και την υιοθέτηση παιδιών!

Για τα gay ζευγάρια και αν πρέπει να υιοθετούν παιδιά μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε στην  εκπομπή «Βράδυ» και εξέφρασε την άποψη του για τα gay ζευγάρια.

«Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να υιοθετούν παιδία, δεν το έχω ψάξει. Είναι πολύ το δύσκολο το θέμα», είπε ενώ τάχθηκε υπέρ των gay γάμων.

 Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί!

Forbes: Αυτοί είναι οι 25 πιο καλοπληρωμένοι τραγουδιστές για το 2012 σύμφωνα

Τη λίστα με τους 25 πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες για το 2012 έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό Forbes. Στην κορυφή αυτής ο Dr. Dre και στην τελευταία θέση - με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 33 εκατ. δολαρίων - η Σαντέ.

Ανάμεσα στους 25 καλλιτέχνες βρίσκονται πολλά γνωστά ονόματα του παγκόσμου μουσικού στερεώματος, όπως ο Ελτον Τζον, ο Μπον Τζόβι, ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Αντέλ.

Βέβαια τα έσοδα αυτά δεν τα αποκόμισαν μόνο από τις εμφανίσεις τους αλλά και από άλλες παράλληλες δραστηριότητες που ασκούν όπως η παραγωγή.


Foo Fighters
Cover of Foo Fighters
Αυτοί είναι οι 25 πιο καλοπλρρωμένοι καλλιτέχνες για το 2012 σύμφωνα με το Forbes:
1. Dr. Dre (110 εκάτ.)
2. Ρότζερ Γουότερς (88 εκάτ.)
3. Eλτον Τζον (80 εκάτ.)
4. U2 (78 εκάτ)
5. Take That (69 εκάτ.)
6. Μπον Τζόβι (60 εκάτ.)
7. Μπρίτνεϊ Σπίαρς (58 εκάτ.)
8. Πολ Μακ Κάρτνεϊ (57 εκάτ.)
8. Τέιλορ Σουίφτ (57 εκάτ.)
10. Τζάστιν Μπίμπερ (55 εκάτ.)

Red Hot Chili Peppers
Cover of Red Hot Chili Peppers
10. Tόμπι Κέιτθ (55 εκάτ.)
12. Rιάνα (53 εκάτ.)
13. Lady Gaga (52 εκάτ.)
14. Foo Fighters (47 εκάτ.)
15. Ντίντι (45 εκάτ.)
15. Kέιτι Πέρι (45εκάτ.)
17. Kένι Τσέσνι (44εκάτ.)
18. Μπιγιονσέ (40 εκάτ.)
19. Red Hot Chili Peppers (39 εκάτ.)
20. Jay-Z (38εκάτ.)
21. Coldplay (37εκάτ.)
22. Aντέλ (35 εκάτ.)
22. Kάιν Γουέστ (35 εκάτ.)
24. Mάικλ Μπαμπλ (34 εκάτ.)
25. Σαντέ (33 εκάτ.)


Πηγή: iefimerida.gr 
Enhanced by Zemanta

«Έφτασα στην πόρτα του Κορυδαλλού λόγω χρεών», αποκαλύπτει ο «Αγαπούλας» πρόεδρος

Την πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του αφηγήθηκε ο Τάκης Σπυριδάκης στα πλαίσια της εμφάνισης του στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Εκεί που για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Έκανα μια ταινία κι έπρεπε να δώσω χρήματα τα όποια δεν ήξερα πώς να βγάλω και που να τα βρω. Γιατί το έκανα; Ήταν η λόξα , η φαντασία, το όνειρο, αυτό που γούσταρα. Τελικά έγινε κάτι που είναι εντελώς ανέκδοτο. Κάποιος τρελαμένος δημοσιογράφος στο Παρίσι έγραψε για την ταινία ''αυτή την ταινία γιατί την κρύβεται'', την πήραν δυο άλλοι τρελαμένοι που είχαν κάτι αίθουσες τέχνης εκεί, την έπαιξαν και παραμονές που ήταν να πάω στον Κορυδαλλό (είχαν ήδη σφραγιστεί επιταγές από μεγάλες εταιρίες) μου ήρθαν τα λεφτά. Χρώσταγα 27.300.000 και μου ήρθαν από το Παρίσι 26.600.000. Άμα σε θέλει η τύχη, σε θέλει. Αλλά είναι ρουλέτα. Οπότε μετά μπήκα στα γραφεία αυτών που χρώσταγα, τα είχα κάνει χιλιάρικα και έλεγα 'ρε μάγκα, πόσα σου χρώσταγα; Πάρτα' . Αλλά η διαδικασία ήταν πολύ επώδυνη. Παθαίνεις κατάθλιψη».

Αυτό δήλωσε ο Τάκης Σπυριδάκης στον Πέτρο Κωστόπουλο, αμέσως μετά την θεαματική του είσοδο με το τηλέφωνο στο χέρι και την ατάκα «Αγαπούλα είμαι στο πλατό του Κωστόπουλου και σκέφτομαι να το αγοράσω».



Πηγή: iefimerida.gr

Είναι έγκυος η Παπουτσάκη;


Καλεσμένη σήμερα στο "Πρωινό Mou" ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη. Τα υπονοούμενα της Φαίης Σκορδά ήταν λίγα, αλλά αρκετά για να αναρωτηθούν μερικοί αν είναι έγκυος η ηθοποιός.

Με το που μπήκε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο πλατό του "Πρωινό Mou", η ματιά της Φαίης Σκορδά έπεσε κατευθείαν στην κοιλιά της ηθοποιού με πονηρά χαμόγελα.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια την ρώτησε αν θέλει να γίνει μαμά με την ηθοποιό να απαντά με χαμόγελο: "Ναι, πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί.Αισθάνομαι ότι είμαι καλά τώρα" και την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει με όλο νόημα: "Εγώ δεν μιλάω".

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξη η Φαίη Σκορδά πάλι έριξε την σπόντα της λέγοντας: "έχεις γλυκάνει πολύ".

Δείτε το βίντεο:

Όλγα Λαφαζάνη: Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές στο γήπεδο


Η Όλγα Λαφαζάνη μαζί με την 19 μηνών κόρη της παρευρέθηκε στο γήπεδο του Πανιωνίου προκειμένου μαμά και κόρη να παρακολουθήσουν τον μπαμπά, Νίκο Οικονόμου.

«Η Μαρία - Αλεξάνδρα είναι η δεύτερη φορά που είδε τον μπαμπά της στο γήπεδο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ημίχρονου χόρευε, ενώ κάθε φορά που τυχαίνει να τον παρακολουθεί από την τηλεόραση φωνάζει από χαρά» δήλωσε στο Hello η παρουσιάστρια, που δεν κρύβει ότι η ζωή της με την κόρη της, αλλά και τον σύζυγό της, περιγράφεται μόνο με μια λέξη: Ευτυχία!

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Βασίλης Καρράς με πέρασε για σερβιτόρα»

Με αφορμή την πρεμιέρα του Βασίλη Καρρά χθες το βράδυ η Κατερίνα Ζαρίφη αφηγήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» μια ιστορία από το παρελθόν.

Πάλαι ποτέ η δημοσιογράφος, όπως είπε, δούλευε με τον Μάκη Πουνέντη και ούσα αρχισυντάκτρια πήγαν μαζί να πάρουν συνέντευξη στο λαϊκό τραγουδιστή. «Ότι και να σου πει ο μεγάλος καλλιτέχνης θα είσαι σούζα», της είπε ο Πουνέντης πριν πάνε για τη συνέντευξη και η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία ήταν και νέα στο χώρο των media είπε «Εννοείται».

Πού να φανταζόταν τι θα ακολουθούσε... «Κοπελιά, εκεί απέναντι έχει ουίσκι, πάγο και κάτι ποτήρια για στήσε εδώ», της λέει ο Βασίλης Καρράς με την δημοσιογράφο να προσπαθεί να του εξηγήσει πως δεν βρισκόταν εκεί για αυτό το λόγο. Αποτέλεσμα; Να τη στείλει έξω για ξηροκάρπια!

Δείτε το απόσπασμα


Κέλλυ Κελεκίδου: Ο θάνατος που τη σημάδεψε


Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ". Με συγκίνηση θυμάται το χαμό εκείνου του προσώπου που τη σημάδεψε...

Το πρόσωπο αυτό δεν ήταν άλλο από τη μητέρα της! Θυμάται τις στιγμές στο νοσοκομείο και παραδέχεται ότι ο θάνατος αυτός της έμαθε πολλά...

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Βράδυ"


Το μήνυμα του Αλιάγα για τη γέννηση της κόρης του, Αγάθης...


Ο Νίκος Αλιάγας μέσω twitter ευχαριστεί όλους για τις ευχές και δηλώνει εκστασιασμένος για τη γέννηση της κόρης του, Αγάθης...

Έγραψε στο twitter του:

"Είμαι πολύ συγκινημένος από τα μηνύματά σας. Η Αγάθη και η μαμά της είναι καλά και ο μπαμπάς είναι εκστασιασμένος. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ".

Η σύντροφος του Νίκου Αλιάγα, Τίνα Γρηγορίου, έφερε την Πέμπτη, το πρώτο τους παιδί στον κόσμο.

Πρόταση γάμου στο "Κάτι Ψήνεται"


Η αγαπημένη  συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται  με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.
Την εβδομάδα 3-7 Δεκεμβρίου, το Κάτι Ψήνεται ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με την Τάνια, τον Θωμά, τη Λίζα, την Ιωάννα και τον Θανάση. Στη συμπρωτεύουσα, εκτός από νόστιμα εδέσματα «μαγειρεύτηκε» και ένας… γάμος!
Τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Τάνια.
Η μαγειρική  αυλαία ανοίγει με τη δυναμική Τάνια, μια οικοδέσποινα άνετη και χαλαρή, η οποία δεν αγχώνεται ιδιαίτερα στην κουζίνα. Η Τάνια υποδέχεται θερμά την παρέα στο σπίτι της και ο ευχάριστος χαρακτήρας της προδιαθέτει για μια βραδιά γεμάτη γέλιο και πειράγματα. Πώς θα τα πάει η πρώτη οικοδέσποινα της εβδομάδας;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Τάνιας.
Τη Δευτέρα  κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Τάνιας, που έχει μεγάλη αδυναμία στα τραγούδια του Πάνου Κιάμου. Με τη βοήθεια της κολλητής της φίλης ετοιμάζει τις δικές της σπεσιαλιτέ, με σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις. Θα τα καταφέρει;
Την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει ο Θωμάς.
Ο Θωμάς, ο οικοδεσπότης της Τρίτης, είναι η ψυχή της παρέας. Ο Θωμάς είναι χαλαρός, άνετος και πολύ… Θεσσαλονικιός. Μπορεί να μην είναι γκουρμέ τύπος αλλά μαγειρεύει με αυτοπεποίθηση και μεράκι προκειμένου να ικανοποιήσει τους τέσσερις καλεσμένους του. Πόσο χαλαρά και ωραία θα κυλήσει η δική του βραδιά;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Θωμά.
Με βασικό όπλο του το χιούμορ και τις «δολοφονικές» ατάκες, και όχι τις μαγειρικές του ικανότητες, ο Θωμάς μπαίνει στην κουζίνα του και ετοιμάζει ένα ξεχωριστό μενού προκειμένου η παρέα να φύγει χορτασμένη αλλά και χαρούμενη. Θα γελάσει ο οικοδεσπότης στο τέλος της βραδιάς ή θα γελάσει και ο κάθε… πικραμένος με τις γεύσεις των πιάτων του;
Την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου στην κουζίνα μπαίνει η Λίζα.
Την Τετάρτη, σειρά να μπει στην κουζίνα έχει η πάντα σικάτη Λίζα, μια ενδυματολόγος με άποψη. Η Λίζα ξέρει να συνδυάζει αρμονικά ρούχα και αξεσουάρ και να ντύνει κάθε γυναίκα με στιλ. Θα μπορέσει να συνδυάσει το ίδιο αρμονικά τις γεύσεις των τριών πιάτων της;
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα της Λίζας.
Η Λίζα έχει ως στόχο να παρουσιάσει ένα μενού που θα κάνει τους τέσσερις Θεσσαλονικείς να γλείφουν τα δάχτυλα τους. Τι εντυπώσεις θα αφήσει η «Χειροποίητη Πίτσα» και το «Πτηνό Μέσα στη Γλύκα» που ετοιμάζει; Θα έχει επιτυχία ή οι καλεσμένοι θα φύγουν τελικά … πικραμένοι από τις γεύσεις της Λίζας;
Την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Ιωάννα.
Την Πέμπτη, τραπέζι  για πέντε στρώνει η γλυκιά Ιωάννα. Αν και έμπορος στο επάγγελμα, η Ιωάννα είναι καλλιτεχνική ψυχή αφού όχι μόνο χορεύει αλλά και σχεδιάζει τα δικά της ρούχα. Πόσο καλά θα καταφέρει να σχεδιάσει και το τέλειο δείπνο για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Ιωάννας
Την Πέμπτη, στη μάχη της κουτάλας ρίχνεται η Ιωάννα. Με τον «Μεζέ της Θεάς Αφροδίτης», ένα ζουμερό «Φιλέτο Σολομού» και ένα «Γλυκό ό,τι να’ ναι» η Ιωάννα βάζει τα δυνατά της για να κατακτήσει γευστικά την απαιτητική παρέα. Κάποιος άλλος όμως βάζει επίσης τα δυνατά του για να κατακτήσει την καρδιά της. Ο αρραβωνιαστικός της «εισβάλει» στο διαμέρισμά της και ενώπιον όλων της ζητάει να ενώσουν τις ζωές τους και να παντρευτούν! Η Ιωάννα, με δάκρυα στα μάτια, λέει το «Ναι» και η βραδιά τελειώνει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.
Την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Θανάσης.
Τη μαγειρική εβδομάδα κλείνει ο Θανάσης, ένας Θεσσαλονικιός που αντίθετα με την επικρατούσα άποψη δε συμπαθεί ιδιαίτερα τα μπουζούκια και τις λαϊκές πίστες αλλά είναι λάτρης της ηλεκτρονικής - χορευτικής μουσικής. Με τη γκουρμέ και εξωτική μαγειρική του θα προσπαθήσει να κάνει την παρέα να χορέψει στον δικό του ρυθμό.
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Θανάση.
Ο Θανάσης τα βράδια είναι dj και με τις μουσικές επιλογές του καταφέρνει να ανεβάζει το κέφι στα ύψη και τους θαμώνες των clubs στις πίστες. Θα καταφέρει να επιλέξει τα σωστά πιάτα και να κάνει τους καλεσμένους του να χορέψουν… στο ταψί κερδίζοντας αυτός την πρώτη θέση;
Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και  θα πάρει το έπαθλο των €1500;
Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των  διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.
Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Stars System: Ποιοι θα ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα και ποιοι θα πουν αντίο στην εργένικη ζωή;

Την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει αστρολογικά την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Τι προβλέπει για κάθε ζώδιο σε ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο; Ποια ζώδια ευνοούνται στον έρωτα και ποια θα βρουν λύσεις σε προβλήματα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα;

Ακόμη, μάθετε τι επιφυλάσσει το 2013 για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σε ό,τι αφορά τη δέσμευση. Ποιοι θα ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα και ποιοι θα πουν αντίο στην εργένικη ζωή;

Επίσης, μάθετε ποιες είναι οι ιδανικότερες ημερομηνίες γάμου για τη νέα χρονιά.

Τέλος, καλεσμένη της εκπομπής αυτή την εβδομάδα είναι η Μάρω Κοντού. Τι αποκαλύπτει το ωροσκόπιό της;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και οι θεραπείες χωρίς φάρμακα

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 16:50, αναζητά θεραπείες χωρίς φάρμακα. Η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η βοτανοθεραπεία μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής, η οποία διερευνά κατά πόσο οι θεραπευτικές αυτές μέθοδοι, που σε μεγάλο βαθμό είναι σήμερα αποδεκτές και από την κλασική ιατρική, μπορούν να λύσουν σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα υγείας με χαμηλότερο κόστος από τα φάρμακα.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια δηλώνουν ότι έχουν βοηθηθεί από τις θεραπευτικές αυτές προσεγγίσεις, ενώ υπάρχουν και δεκάδες μελέτες που αποδεικνύουν ότι μπορούν να αντιμετωπιστούν με αυτούς τους τρόπους παθήσεις όπως ο πόνος, η κεφαλαλγία, τα προβλήματα του πεπτικού συστήματος, οι αλλεργίες, ακόμη και εξαρτήσεις όπως από το αλκοόλ ή το κάπνισμα.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται επίσης μέθοδοι όπως η οστεοπαθητική, η δραματοθεραπεία, η ρεφλεξολογία, μια νέα θεραπευτική μορφή γιόγκα και το ολιστικό μασάζ. Οι περισσότερες από αυτές έχουν ως στόχο να επιλύσουν κυρίως προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος αλλά και σε μεγάλο βαθμό να βελτιώσουν ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται με την ψυχική μας ισορροπία.

Στο στούντιο φιλοξενούνται γιατροί που εφαρμόζουν τις συγκεκριμένες μεθόδους αλλά και παθολόγος που εκπροσωπεί την κλασική ιατρική. Οι επιστήμονες μιλούν για τις αμφιλεγόμενες, από αρκετούς θεραπείες, αναζητώντας τις πραγματικές τους ενδείξεις, τα οφέλη τους στον οργανισμού αλλά και τους ενδεχόμενους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η εφαρμογή τους.

Καλεσμένη στο στούντιο είναι η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία για αρκετά χρόνια χρησιμοποιεί τις θεραπείες αυτές για να βρει λύσεις σε προβλήματα υγείας που την απασχολούν.

Ο Γεωργούλης σε αμερικανικό σίριαλ


Είναι γνωστό ότι ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στην αμερικανική ταινία " Οf light and darkness", με πρωταγωνιστές... βρυκόλακες, που έχουν γίνει πια "must"!! Η ταινία όμως άρεσε και θα γίνει σίριαλ...

Aυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία Tv.

Δείτε το απόσπασμα

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ Πονάει και ο χορογράφος της δίνει φιλάκια


Η Μαριάντα Πιερίδη, το απόγευμα της Πέμπτης, βρισκόταν σε εντατικές πρόβες προκειμένου να δείξει με τον καλύτερο τρόπο τη χορογραφία της στο 3ο live του "Dancing with the stars".

Όμως, οι πρόβες την έχουν εξαντλήσει κι όπως επιμένει η ίδια, πονάει παντού. Ο χορογράφος της, ο Διονύσης Βάλμης, την πιέζει γιατί έτσι πρέπει αλλά η τραγουδίστρια διαμαρτύρεται. Μας ενημέρωσε και μέσω Twitter.

Έτσι, στο πρώτο της tweet έγραφε "Η εξάντληση σε όλο της το μεγαλείο... Ο πόνος αβάσταχτος.  Βγάζω τα άντερα μου μετά από κάθε στροφή. Είμαι του γιατρού κυριολεκτικά .. Αυτά".

 Αμέσως μετά έγραψε ένα νέο tweet συνοδευόμενο από μια φωτογραφία που της έδινε φιλάκι ο Διονύσης στο μαγουλάκι για να της φύγουν οι πόνοι.

Πως λέμε στα παιδάκια όταν κτυπούν , έλα να στο κάνω μα να περάσει; Ε, κάπως έτσι!

Νίκος Μουρατίδης: «Θέλω να ξαναγίνει το X-Factor και να συμμετέχω»


Ο Νίκος Μουρατίδης μιλά σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη για τη συμμετοχή του στο Κυπριακό show χορού και τραγουδιού.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κριτής μεταξύ άλλων δηλώνει στην κάμερα του Star, πως θα ήθελε να γίνει ξανά το X - Factor. «Φέτος είμαι πιο χαλαρός γιατί δεν έχουμε το άγχος να βρούμε το ταλέντο», είπε για το Κυπριακό show και συνέχισε: «Όταν καλούμαι να κρίνω, κρίνω τα πάντα», απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι πάει να το κάνει σαν το X-Factor. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

H Lohan συνελήφθη ξανά


People Lindsay Lohan
People Lindsay Lohan (Photo credit: ghostofgoldwater)
Η Lindsay Lohan είναι πολύ βαρετή! Πάλι έμπλεξε σε καυγά με αποτέλεσμα να την συλλάβουν ξανά...

Πήγε να διασκεδάσει στο New York Avenue Club και ενεπλάκη σε ένα καυγά με μια άλλη γυναίκα. Η επίθεση βαραίνει την Lindsay Lohan και αυτό το γεγονός, μάλλον θα θεωρηθεί ως παραβίαση των όρων, που της είχε επιβάλλει το δικαστήριο πριν από λίγο καιρό.

Στο μεταξύ, εκκρεμούν εις βάρος της οι κατηγορίες, ότι τον προηγούμενο Ιούνιο χτύπησε και εγκατέλειψε άνθρωπο με το πολυτελές αυτοκίνητό της.

Η Lohan μάλλον κάνει καριέρα στα κρατητήρια και στα δικαστήρια.

Enhanced by Zemanta

ΚΑΪΛΙ ΜΙΝΟΓΚ Ξεφάντωσε στην παρουσίαση του βιβλίου της!


Français : Kylie Minogue at the Cannes Film Fe...
 (Photo credit: Wikipedia)
Το βιβλίο της "Kylie - Fashion" που κυκλοφόρησε πρόσφατα παρουσίασε την Τετάρτη σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Λονδίνου, η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue).

Η 44χρονη τραγουδίστρια περήφανη με το "δημιούργημα" της, έλαμπε από ευτυχία!

Φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες στο χρώμα του πάγου κέντρισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων. Με το χαμόγελο "ζωγραφισμένο" στα χείλη υπέγραψε το βιβλίο της και φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να απολαύσουν από κοντά το είδωλό τους.

Στο πάρτι που ακολούθησε η γνωστή τραγουδίστρια κέντρισε τα βλέμματα με τις χορευτικές της ικανότητες. Με νάζι πρόβαλλε διάφορες φιγούρες και το γλέντησε με την ψυχή της!

Enhanced by Zemanta

Τι ετοιμάζει η Ζέτα με την Φαίη;

Τι ετοιμάζει η Ζέτα με την Φαίη;


Τι ετοιμάζει η Φαίη Σκορδά και η Ζέτα Μακρυπούλια;

Σε λίγο θα το μάθουμε από το faysbook.gr...

Πάντως το σίγουρο είναι ότι οι δύο γυναίκες θα μιλήσουν για ομορφιά και περιποίηση.

Στο νοσοκομείο ο Τζο Τζάκσον


Η εκπρόσωπος του πατέρα του Μάικλ Τζάκσον, ανέφερε πως ο πατριάρχης της μουσικής οικογένειας υπέστη ένα ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Έιντζελ Χαουάνσκι ενημέρωσε πως ο Τζο Τζάκσον εισήχθη στο νοσοκομείο του Λας Βέγκας αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν παρατήρησε πως είχε πρόβλημα να σταθεί όρθιος και να περπατήσει.

Ο  83χρονος Τζάκσον υπέφερε από πονοκεφάλους, αλλά αναφέρει πως αισθάνεται καλύτερα και θα πρέπει να πάρει εξιτήριο σήμερα. Τον Τζο Τζάκσον μετέφερε ένα φίλος του στο νοσοκομείο.

Η Χαουάνσκι λέει πως ο Τζάκσον είχε μικρά εγκεφαλικά επεισόδια, τουλάχιστον δύο φορές πριν από αυτό.

ΜΠΑΡΜΠΑ - ΤΡΙΦΥΛΛΗ Εκτός από "Dancing with the stars" μαζί και στο σανίδι


Εκτός από τη συμμετοχή τους στο "Dancing with the stars", όπου κάθε Κυριακή προβάλλουν τις χορευτικές τους ικανότητες, πλέον θα τα λένε και στο θέατρο!

Ο λόγος για την Βάσια Τριφύλλη και την Βάνα Μπάρμπα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Βάνα Μπάρμπα αναμένεται να ανεβάσει και φέτος την παράσταση "50 χρόνια έρωτας", όπου θα συμμετέχει η Βάσια Τριφύλλη.

Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις αρχές του Δεκέμβρη και εκτός από τις παραπάνω κυρίες θα πάρουν μέρος και οι ηθοποιοί: Χριστίνα Παππά, Μαρία Κορινθίου και Παύλος Κοντογιαννίδης.

Το σαρδάμ της Μενεγάκη: Μπέρδεψε την υπομονή με το μ…ί!

Το έκανε το θαύμα της πάλι η Ελένη Μενεγάκη! Αυτή τη φορά δεν είχαν σειρά οι απορίες της αλλά ένα σαρδάμ που έκανε και σίγουρα θα την... ακολουθεί.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» ήταν σήμερα η Μαρία Σολωμού η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκηαποκαλύπτοντας πως εκείνη έχει περισσότερη υπομονή από το σύντροφό της. Κάτι το οποίο δεν μπορούσε να πιστέψει η παρουσιάστρια και την ρωτούσε συνεχώς. «Δεν σου φαίνεται ρε Μαρία εσύ από μ..ί», είπε εκ παραδρομής η Ελένη Μενεγάκη αντί για . «Δεν σου φαίνεται ρε Μαρία εσύ από υπομονή», κάνοντας τους συνεργάτες της αλλά και την ηθοποιό να πέσουν κάτω από τα γέλια ενώ εκείνη δεν κατάλαβε το σρδάμ της. «Τι γελάτε ρε παιδιά; Τι ακούσατε; Άλλος πίνει άλλος μεθάει εδώ μέσα;», είπε με απορία. Δυστυχώς όμως ότι «γράφεται δεν ξε... γράφεται»!

Ακούστε το!


Διέλυσε τον αρραβώνα της η κόρη της Γουίντεϊ Χιούστον

English: American singer Whitney Houston perfo...
Whitney Houston  (Photo credit: Wikipedia)
Πριν ένα μήνα περίπου η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Christina Brown), όπου και αν βρισκόταν επιδείκνυε το δαχτυλίδι του αρραβώνα της, με το θετό αδερφό της, Νικ Γκόρτνον (Nick Gordon).

Απ' ότι φαίνεται όμως το "love story" τους δεν πέτυχε και αποφάσισαν να το διαλύσουν.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Μάλιστα μέσω του twitter o Νικ Γκόρτνον είχε δηλώσει πως δεν είναι πια αρραβωνιασμένος με την Κριστίνα, αλλά η σχέση τους παραμένει στενή.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η γιαγιά της Κίσι (Cissy) θα χάρηκε πολύ, αφού από την αρχή ήταν αρνητική με αυτή τη σχέση, καθώς πίστευε ότι ο Νικ έχει βάλει στο "μάτι" την περιουσία της εγγονής της.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...