Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

2012: Οι χωρισμοί της χρονιάς!


Άσχημα τα νέα για το Χόλιγουντ, αφού οι χωρισμοί των σταρ ήταν πολύ περισσότεροι από τους γάμους ή τους αρραβώνες που ανακοινώθηκαν μέσα στο 2012.

Τομ Κρουζ- Κέιτι Χολμς:

Ο πιο πολυσυζητημένος χωρισμός τoy 2012 ήταν αυτός των δυο ηθοποιών. Μετά από 5 χρόνια έγγαμου βίου, το ζευγάρι αποφάσισε να χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Ο χωρισμός τους ήταν δύσκολος, αφού οι δυο τους είχαν πολλά θέματα να λύσουν σχετικά με την κοινή τους περιουσία αλλά και την φροντίδα της 6χρονης κόρης τους, Σούρι.

Τζόνι Ντεπ- Βανέσα Παραντί:

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του, μετά από 15 χρόνια γάμου χώρισαν το καλοκαίρι που πέρασε. Το ζευγάρι είχε ήδη αποκτήσει δύο παιδάκια, τον Τζον-Κρίστοφερ και την Λίλι- Ρόουζ, τα οποία έμειναν μαζί με τη μητέρα τους.

Χάιντι Κλουμ-Σιλ:

Οι φήμες για το χωρισμό της Χάιντι Κλουμ και του συντρόφου της φούντωσαν τον περασμένο Ιανουάριο. Μετά από λίγες ημέρες το ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, και αγαπιόμαστε πάρα πολύ! Όμως συνειδητοποιήσαμε ότι θέλουμε διαφορετικά πράγματα στη ζωή μας». Τα 3 βιολογικά παιδιά τους, περίπου ένα χρόνο μετά το χωρισμό των γονιών τους ζουν με τη μητέρα τους.

Μπράντλεϊ Κούπερ- Ζόε Σαλντάνα:

Μετά από μόλις 3 μήνες σχέσης, το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να χαράξει διαφορετική πορεία. Ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν η καλλονή να γνωρίζει σε επίσημο δείπνο τη μητέρα του Μπράντλεϊ, πηγή του ζευγαριού είχε δηλώσει ότι δεν έβλεπαν καθόλου σοβαρά τα πράγματα.

Τζάστιν Μπίμπερ- Σελένα Γκομέζ:

Ακόμα ένας πολυσυζητημένος χωρισμός ήταν αυτός της Σελένα Γκομέζ και του Μπίμπερ. Το νεαρό ζευγάρι χώρισε οριστικά τον Σεπτέμβριο, ο περίγυρός τους όμως δηλώνει ότι εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού τρέφουν δυνατά αισθήματα αγάπης ο ένας για τον άλλο.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...