Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: "Φέτος υπάρχουν 500 παραστάσεις, είναι τραγικό"

Για την οικονομική κρίση, την ανεργία και το θέατρο μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από συνέντευξή του.
Ο ηθοποιός δήλωσε ότι υπάρχουν παραστάσεις και ηθοποιοί που έχουν υπερτιμηθεί χωρίς να το αξίζουν όπως και το αντίθετο, έχουν υποτιθυμεί δηλαδή. Συγκεκριμένα δήλωσε στο περιοδικό "ΕΓΩ":
«Αυτό γίνεται συνήθως. Δεν έχω αντίρρηση να έρθει κάποιος και να μην του αρέσει μια παράσταση. Αλλά ας το κρίνει εκείνος. Ούτε να επηρεάζεται από άλλους ούτε να διαβάζει πράγματα τα οποία μπορεί να είναι και ύποπτα. Δίνουμε πλέον μια μάχη. Δε μου αρέσει αυτό που γίνεται. Δυστυχώς τα πράγματα πια είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου".
Είμαστε πολλά θέατρα τώρα πια, φέτος υπάρχουν 500 παραστάσεις. Είναι τραγικό. Είμαι αντίθετος σε όλο αυτό.», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι το ποσοστό της ανεργίας στον κλάδο της υποκριτικής δεν είναι λόγος για τον μεγάλο αυτό αριθμό παραστάσεων:
«Θα γίνω λίγο σκληρός. Δεν είναι λόγος αυτός για να δημιουργηθούν τόσες πολλές παραστάσεις, επειδή είμαστε άνεργοι. Κάποιος ο οποίος είναι άνεργος θα πει: "Ας κάνω μια παράσταση;". Πρέπει να υπάρχει σοβαρός καλλιτεχνικός ή εμπορικός λόγος, αν θέλετε. Δημιουργείτε μια σύγχυση. Πιστεύω πως πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να βρισκόμαστε μεταξύ μας, έχοντας και νέους ηθοποιούς μαζί μας. Εγώ πάντα το κάνω αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...