Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Φωτεινή Δάρρα - Ο ρόλος στη Λάμψη και ο άγνωστος γάμος-εξπρές με γνωστό δημοσιογράφο

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε γνωρίσει την Φωτεινή Δάρρα ως τραγουδίστρια και ως σύζυγο του γνωστού μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, ελάχιστοι είναι όμως αυτοί που γνωρίζουν ότι πριν γνωρίζει τον άντρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού της, εργαζόταν ως ηθοποιός και είχε κάνει έναν γάμο-εξπρές με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών η Φωτεινή Δάρρα ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός. Σπούδασε στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και μάλιστα είχε πάρει και ένα μικρό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Λάμψη» που έκανε θραύση τη δεκαετία του '90.

Συγκεκριμένα η Φωτεινή Δάρρα στη Λάμψη κράτησε για λίγο το ρόλο της γραμματέως της θρυλικής τηλέ-εισαγγελέως Βίρνας Δράκου

Εκείνη την περίοδο, η ηθοποιός η οποία έκανε στενή παρέα με τον αδελφό της, δημοσιογράφο Γιάννη Δάρρα, έκανε και μια γνωριμία που μετά από λίγο καιρό την οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Φωτεινή Δάρρα γοητεύτηκε από τον δημοσιογράφο και αφού πέρασαν μαζί ένα παθιασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν.
Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι το γάμο τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηθοποιός γνώρισε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ο έρωτας; Κεραυνοβόλος.

Παρόλα αυτά, η Φωτεινή Δάρρα δεν τόλμησε να το αποκαλύψει και έτσι λίγο αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον Νίκο Μάνεση.

Ωστόσο ο γάμος θα μπορούσε να διεκδικήσει και Γκίνες λόγω της εξαιρετικά μικρής διάρκειάς του: Κράτησε μόλις μιάμιση εβδομάδα.

Ο χωρισμός της από τον δημοσιογράφο δεν σήμανε μόνο την αλλαγή στην προσωπική της ζωή, αλλά και τη μεγάλη στροφή στην επαγγελματική της πορεία.

Η Φωτεινή Δάρρα μετά το διαζύγιο άφησε πίσω το θέατρο και την την τηλεόραση και στράφηκε σταθερά και μεθοδικά στο τραγούδι.

«Δεν ήταν απλώς ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ήταν έρωτας καρμικός», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Σήμερα θεωρείται μία από τις πιο καταξιωμένες ερμηνεύτριες, είναι αφοσιωμένη μητέρα και ευτυχισμένη στο πλευρό του συνθέτη, ενώ τους τρεις τελευταίους μήνες απολαμβάνει και το νέο της ρόλο αυτό της μητέρας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...