Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ακυρώθηκε ο γάμος της Jennifer Aniston;


Αλλαγή σχεδίων για την όμορφη ηθοποιό, αφού πηγές λένε ότι ακύρωσε το γάμο που είχε σχεδιάσει να κάνει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, στο Μεξικό όπου και βρισκόταν για διακοπές. 

Η Jennifer είχε κρατήσει μυστικά τα πλάνα της για γαμήλιο party στο Cabo San Lucas στο Μεξικό και τη γαμήλια τελετή την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Είχε εκμυστηρευτεί το μυστικό της μόνο στους κοντινούς φίλους και συγγενείς της, αλλά από ότι φαίνεται οι πληροφορίες διέρευσαν και η Jennifer αποφάσισε να ακυρώσει το γάμο της, μιας και δε θέλει να την ακολουθούν παντού οι paparazzi.

Στενοί της φίλοι λένε ότι η Jen δεν έχει πτοηθεί καθόλου και είναι πανευτυχής στο πλευρό του Justin Theroux. Ανυπομονεί για το μυστήριο και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Φυσικά τίποτα δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο, μιας και άλλες πηγές τονίζουν ότι ίσως έχει ήδη διεξαχθεί ο γάμος, μιας και μαζί με το ερωτευμένο ζευγάρι κάνουν διακοπές και στενοί τους φίλοι όπως ο George Clooney. Τυχαίο; Θα δείξει.. Κοντός ψαλμός αλληλούια.


Πηγή: http://www.queen.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...