Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Το PAUSA φόρεσε τα καλά του

Ντίνα Νικολάου & Μάνος Αντωνίου
Τις Γιορτινές αυτές ημέρες φόρεσε τα καλά του το PAUSA all day bar - resto και υποδέχτηκε γνωστούς και φίλους!

Ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λϋρας με την σύζηγό του Παρή Ράπτη, η σεφ Ντίνα Νικολάου, η Χριστίνα Αλεξανιάν , η Κατερινα Διδασκάλου , η Κατερίνα Ευαγγελινού , ο Ηλίας Ακριβάκης, Η Ελένη Νικολούλια, η Βικυ Βαμιεδάκη , ο Στέλιος Καλλιανιώτης το γκρουπ music status που μας χάρισε όμορφες μουσικές στιγμές κλπ

Ηλίας Ακριβάκης , Άντζυ Νομικού
Εδώ και 11 χρόνια στο Μαρούσι είναι κρυμμένος ένας πραγματικός… γαστρονομικός παράδεισος. Έχει χαρακτηριστεί, ως το αγαπημένο στέκι των Βορείων Προαστίων. Πρόκειται για το new project Pausa all day bar - resto, μοναδικό τόσο για την αισθητική του, όσο και για την αυθεντική ιταλική κουζίνα του.

Gιώργος Ρασούλης & Γιώργος Ιωάννου
Δεσπόζει διακριτικά σ' ένα μικρό στενό στην Ηφαίστου, δίπλα στην πολυσύχναστη Αγ. Κωνσταντίνου .

Γιάννης Λϋρας & Παρή Ράπτη
Το ανακαινισμένο Pausa all day bar - restoείναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί και αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ένταση της ημέρας όπως εξάλλου, φανερώνει το όνομα του (παύση). Ιδανικό για καφέ, φαγητό και τώρα για τα ιδιαίτερα cocktails του σε συνεργασία με τους καλύτερους dj - ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης.

Ηλίας Αντωνίου , Χρήστος Πασσιάς, Χριστίνα Αλεξανιάν
Το βράδυ ο χώρος αλλάζει. Ο φωτισμός και η μουσική γίνονται πιο απαλά ενισχύοντας τα πάθη. Παρ' όλα αυτά η γεύση παραμένει πάντα …ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Σαμάνθα Μόρισσον
Ο βραβευμένος chef του Pausa all day bar - resto, Freddy Dem υπογράφει με περισσή μαεστρία ένα σπάνιο μωσαϊκό εξαιρετικών γεύσεων. Μεταξύ αυτών το μίνι burger (εξ' ολοκλήρου χειροποίητο με φρέσκες τηγανητές πατάτες & sauce bearnaise, αξίας μόλις 3,50€), η pizza al prosciutto ψημένη σε πέτρα με αυθεντικό prosciutto di Parma, parmiggiano Reggiano & ρόκα, το ριζότο με κρέμα μαύρης τρούφας και μανιτάρια πορτσίνι, αλλά και η dry aged 26ημερών Bistecca alla Fiorentina για ιδιαίτερους ουρανίσκους .

Νίκος Πολυδερόπουλος (Αμάρτημα της Μητρός μου) με την παρουσιάστρια Κατερίνα Ευαγγελινού
Παράλληλα, θα βρείτε μία από τις πιο πλούσιες και ενημερωμένες κάβες - βραβευμένη μάλιστα με το πρώτο βραβείο λίστας Ελληνικών κρασιών. Περιλαμβάνει περισσότερες από 200 ετικέτες ελληνικής, αλλά και διεθνούς φήμης κρασιών. Μη διστάσετε να ρωτήσετε τον Καίρη για την πρόταση του σε κάθε επιλογή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...