Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Διακοπές στην Ερμιόνη κάνει η Βαλερί του Ολάντ

Η σύντροφος του προέδρου της Γαλλίας μαζί με τους τρεις γιους της κάνει διακοπές σε πεντάστερο υπερπολυτελές ξενοδοχείο απέναντι από την Ύδρα

Η ανύμφευτη «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, απολαμβάνει τις διακοπές της σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ερμιόνη της Πελοποννήσου μαζί με τους τρεις γιους της (που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο της).
Σύμφωνα με τον ιστότοπο «easyvoyage.com», η Βαλερί παραθερίζει στο «Barcelo Hydra Beach», παρέα με τα παιδιά της αφήνοντας ολομόναχο τον ένοικο των Ηλυσίων στο Παρίσι.

Ο Γάλλος πρόεδρος έμεινε στην πατρίδα τουι δίνοντας το καλό... παράδειγμα στους υπουργούς του.
 Με βάση το δημοσίευμα, η δημοσιογράφος του περιοδικού "Paris Match" -που για χάρη της ο Σοσιαλιστής πρόεδρος άφησε στα κρύα  του λουτρού την επί 30 χρόνια σύντροφο του και μητέρα των τεσσάρων παιιδών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ- έχει καταλύσει τις τελευταίες ημέρες στο ξενοδοχείο που διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα spa 1.600 τ.μ με εξωτερική πισίνα.

Ο Σοσιαλιστής πρόεδρος της Γαλλίας είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του ότι οι διακοπές τους φέτος πρέπει να είναι σεμνές και ταπεινές.

Αφού λοιπόν ο ίδιος έπρεπε να κάνει πράξη τα όσα είπε, έστειλε στην σύντροφό του στην Πελοπόννησο να κάνει τα μπανάκια της. Το πεντάστερο ξενοδοχείο «βλέπει» την Υδρα και βρίσκεται επτά χιλιόμετρα από το λιμάνι της Ερμιόνης.
 Όπως γράφει το easyvoyage.com, «μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Βαλερί θα κάνει μία βόλτα στα κοντινά νησιά Υδρα και Πόρο στο πλαίσιο των διακοπών της. Μία κίνηση που στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία της χώρας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...