Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Με το μωρό στην αγκαλιά βγήκαν από το μαιευτήριο Ουίλιαμ και Κειτ

 Παροξυσμός για μια φωτογραφία του βασιλικού βρέφους - Στάθηκαν μπροστά στις κάμερες και έκαναν δηλώσεις οι πανευτυχείς γονείς
Με το μωρό στην αγκαλιά τους βγήκαν από το μαιευτήριο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυ του, Κέιτ Μίντλετον, λίγο μετά τις 21:00 (ώρα Ελλάδος).

Εκτός από τους γονείς του βασιλικού υιού, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ένα ολόκληρο έθνος είναι σε παραλήρημα για... μια φωτογραφία με τον πιο βαρύ διάδοχο του βρετανικού θρόνου των τελευταίων 100 ετών. 



Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έχουν κατασκηνώσει έξω από τη μαιευτική πτέρυγα του Saint Mary's, προκειμένου να είναι οι πρώτοι που θα απαθανατίσουν το βασιλικό βρέφος, με τα στοιχήματα για τον τρίτο κατά σειρά διάδοχο του θρόνου να δίνουν και να παίρνουν.

Το μωρό γεννήθηκε 3,8 κιλά και, σύμφωνα με την "Daily Mail", οι γιατροί της Κέιτ έπεσαν... έξω με το μέγεθός του. Το βρέφος γεννήθηκε μεγαλύτερο απ' ότι περίμεναν, γιατί πήρε... ημέρες. Επιπλέον, η γνωστοποίηση του βάρους του βασιλικού βρέφους έσπασε το πρωτόκολλο.

Για να φέρει η Κέιτ στον κόσμο τον τρίτο διάδοχο του βασιλικού θρόνου, πέρασαν δέκα ώρες. Δέκα λεπτά πριν ανακοινωθεί επισήμως η άφιξη του μωρού, η Κέιτ και ο σύζυγός της, γιόρτασαν με δύο πίτσες από το Zizzi's το χαρμόσυνο γεγονός. Εξάλλου, η πανευτυχής Κέιτ χρειαζόταν υδατάνθρακες μετά τη δεκάωρη προσπάθεια, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Το γεγονός πάντως είναι ότι, σε μία κίνηση που εντυπωσίασε πολλούς, και σίγουρα «παραβιάζει» το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο, οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον ήταν οι πρώτοι από τα οικογενειακά μέλη του πριγκιπικού ζεύγους που τους επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο και είδαν το βασιλικό βρέφος!

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, αυτή δεν ήταν μία πρωτοβουλία που πήραν μόνοι τους, αλλά απόφαση του Ουίλιαμ και της Κέιτ, οι οποίοι και τους το πρότειναν.



Ποιος είναι ο βασιλικός τελάλης

«Ακούσατε, ακούσατε! Καλωσορίζουμε το μελλοντικό βασιλιά». Mε στεντόρεια φωνή και εντυπωσιακή αμφίεση, ο τελάλης, κρατώντας χρυσό κουδούνι και χρυσόβουλο, ανακοίνωσε τη γέννηση του υιού του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, οδηγώντας το πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο St Mary's στο Λονδίνο, σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Παρότι δεν είναι ο επίσημος βασιλικός τελάλης, ο Τόνι Άπλτον από το Εσεξ έγραψε μία ακόμα σελίδα της δικής του ιστορίας χθες το βράδυ, ενώ η εικόνα του και τα πλάνα από την ανακοίνωσή του ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο 76χρονος Άπλτον τα τελευταία 26 χρόνια εργάζεται ως τελάλης και, όπως διηγείται στη News Corp Australia: «Ήταν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...