Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

H συγκλονιστική Ελληνίδα με το μαγαζί στη Χάρητος που έβγαινε με τον Γουόρχολ, τη Μινέλι και την Τζάγκερ


Πανέμορφη, διακριτική, εξαιρετικά ταλαντούχα – από τις κορυφαίες σχεδιάστριες κοσμημάτων παγκοσμίως- η Ιλεάνα Μακρή υπήρξε ένα από αγαπημένα κορίτσια του Αντι Γουόρχολ αλλά και των σούπερ σταρ της εποχής, όπως μαρτυρά και η παρακάτω φωτογραφία.


Στη φωτογραφία η Ιλεάνα Μακρή διακρίνεται στην άκρη του καναπέ δίπλα στην Μπιάνκα Τζάγκερ, να αποφεύγει για μια ακόμη φορά τα φλας.

Ιλεάνα Μακρή – της οποίας το κατάστημα Μαγεία στη Χάρητος αποτελεί ένα μικρό ιερατείο μόδας για την Αθήνα- δεν έχει το προφίλ της κοσμικής τζετσέτερ. Με φιλοσοφικές ανησυχίες, έχει μελετήσει διάφορες θρησκείες και έχει επιλέξει μια ζωή διακριτική μακριά από τις κραυγαλέες κοσμικότητες. Αλλωστε, η καριέρα της έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια, αφού συνεργάζεται με τις διάσημες αδελφές Mary-Kate και Ashley Olsen και τα κοσμήματά της βρίσκονται στις βιτρίνες των πιο εκλεκτών και επιλεκτικών βέβαια καταστημάτων της Νέας Υόρκης. Αλλωστε το να φωτογραφίζεται ο Αρμάνι, φορώντας ένα κόσμημα δημιουργία της, δεν αποτελεί μικρό κατόρθωμα για οποιονδήποτε δημιουργό στο χώρο της μόδας.

H φωτογραφία προέρχεται από τη σελίδα Ιleana Makri στο facebook.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...