Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

VIDEO - Ούτε την... μάνα της δεν καλεί στον γάμο η Aniston!

English: Actress Jennifer Aniston at the Londo...
 (Photo credit: Wikipedia)
Μπορεί ο γάμος της Jennifer Aniston και του Justin Theroux να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, ωστόσο, ένα πράγμα παραμένει σίγουρο: η ηθοποιός ΔΕΝ θέλει να καλέσει την μητέρα της! Ο αρραβωνιαστικός της, πάντως, θέλει διακαώς την... πεθερούλα του και έχει αναλάβει να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Από το 2000, η Nancy Dow και η 44χρονη σταρ δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις, καθώς η μητέρα της ηθοποιού έγραψε ένα βιβλίο με διόλου κολακευτικά σχόλια για το «σπλάχνο» της, ενώ ακολούθησαν και «πικρόχολες» συνεντεύξεις.

Ακολουθώντας την... πεπατημένη, μιας και ούτε στον γάμο της με τον Brad Pitt την κάλεσε, η Aniston έχει αφήσει την μητέρα της εκτός της λίστας με τους καλεσμένους στον επικείμενο γάμο της με τον Justin Theroux!

Justin Theroux at the premiere of Baby Mama in...
Justin Theroux  (Photo credit: Wikipedia)
Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, ο 41χρονος ηθοποιός θέλει οι σχέσεις των δύο γυναικών να αποκατασταθούν: «ο Justin προσπαθεί να επανασυνδεθεί η Jen με την μητέρα της. Την παροτρύνει να την συγχωρέσει για το βιβλίο που έγραψε και τις συνεντεύξεις που έδωσε, τονίζοντάς της πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του.

«Πριν από δύο χρόνια, η Jennifer έλεγε ότι δεν θα μιλήσει ποτέ ξανά στην μητέρα της. Ο Justin της ζήτησε να δώσει στην μητέρα της ακόμα μία ευκαιρία και να την καλέσει στον γάμο τους, ιδιαίτερα μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε», κατέληξε η ίδια πηγή.

Λες να τα καταφέρει ο Justin ο ειρηνοποιός;
Από τις σπάνιες περιπτώσεις, πάντως, που ο γαμπρός θέλει τόσο την πεθερά!


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...