Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Τι ακούστηκε στην εκπομπή της Μενεγάκη για Μπαλατσινού - Σκορδά και... "πάγωσε" η παρουσιάστρια;

Μεγάλη συζήτηση στήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, σχετικά με το αν η Φαίη Σκορδά ή η Τζένη Μπαλατσινού είναι καταλληλότερη για το πρωινό. 

Πολλές γνώμες ακούστηκαν, αλλά από ένα σημείο και μετά, η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε πως είχε χάσει "την μπάλα" στα σχόλια που άκουγε.

Πρωταγωνίστρια στο χορό των σχολίων ήταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε εκφραστεί όχι και τόσο θετικά για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την παρουσία του στην πρωινή ζώνη.

Η πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, είπε πως η Τζένη Μπαλατσινού έχει κάποια προτερήματα σε σχέση με την Φαίη Σκορδά, στεκόμενη πρωτίστως στην ομορφιά της. Η Ελένη Μενεγάκη, είπε πως και η Φαίη Σκορδά είναι όμορφη, με την Ελιάνα να απαντά ότι δεν θα μπορούσε να είναι μοντέλο!

Η Μενεγάκη έμεινε για πολλά καρέ "παγωμένη" πριν πάρει θέση και στηρίξει την Φαίη Σκορδά για το πόσο όμορφη είναι.  Η συζήτηση συνεχίστηκε σε ανάλογο στυλ, με την Μενεγάκη να μην μπορεί να κλείσει το στόμα της απ' αυτά που... άκουγαν τα αυτιά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...