Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Σαράντα μέρες από το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

​Σαράντα μέρες έχουν περάσει  χωρίς τον Μιχάλη Ασλάνη και η εικόνα της αδελφής του σήμερα που με δυσκολία μπορεί να περπατήσει  στο μνημόσυνο που έγινε στη Χαλκίδα,  δείχνει πως ήταν οι πιο δύσκολες μέρες στη ζωή των δικών του ανθρώπων... 

Οι λέξεις, βγαίνουν με δυσκολία.

Η  κόρη της μεγαλύτερης αδελφής του σχεδιαστή μέσα στον πόνο της και με δάκρυα στα μάτια ανοίγει την καρδιά της μιλώντας στο Star και δείχνοντας πως ο χρόνος για εκείνους σταμάτησε τη μέρα που έμαθαν για το χαμό του.

«Χάθηκε η αγάπη μας. Ο άνθρωπός μας. Ήταν το όνειρό μας. Μας ομόρφαινε τη ζωή μας ο Μιχάλης. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Έχουμε καταρρεύσει όλοι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Παίρναμε ζωή μέσα από το Μιχάλη.
Η έννοια μας ήταν να τον δούμε να γελάει, να τον δούμε χαρούμενο.»

Όσο περνούν οι μέρες η απουσία είναι όλο και πιο έντονη για την οικογένεια του Μιχάλη Ασλάνη. Οι αδερφές του είναι συντετριμμένες μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν όλα όσα έχουν συμβεί.

«Ξέραμε ότι ο Μιχάλης μας περνούσε δύσκολα. Ήταν ίσως ο κόσμος πολύ σκληρός για τον Μιχάλη. Καταλαβαίναμε κάποια πράγματα αλλά ο Μιχάλης πάντα ήθελε να μας παρουσιάζει τα όμορφα της ζωής του…» συμπληρώνει η κόρη της μεγαλύτερης αδερφής του Μιχάλη Ασλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...