Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

H Μις Υφήλιος κατηγορείται για προσβολή του Taj Mahal


Μήνυση σε βάρος της Αμερικανίδας Μις Υφήλιος 2012, Olivia Culpo, κατέθεσε το αρχαιολογικό συμβούλιο της Ινδίας, κατηγορώντας την για τη διενέργεια παράνομης φωτογράφισης μόδας υποδημάτων στο Taj Mahal, κάτι που θεωρήθηκε «προσβολή και ασέβεια» στον ιερό χώρο,   αφού για να μπει κανείς  μέσα πρέπει πρώτα να αφήσει τα παπούτσια του στην είσοδο. 

Η 21χρονη Αμερικανίδα καλλονή βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, όταν επισκέφτηκε το διάσημο «μνημείο στην αγάπη» στην πόλη Άγκρα την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της 10ήμερης περιοδεία της στην Ινδία.


Η Olivia Culpo κατηγορείται ότι έβγαλε φωτογραφίες φορώντας επώνυμα παπούτσια, ενώ καθόταν στο «κάθισμα Diana», ένα μαρμάρινο περβάζι μπροστά από το λευκό μαυσωλείο που πήρε το όνομά του από τη Βρετανίδα πριγκίπισσα που το επισκέφθηκε το 1992.

«Υπάρχουν αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για κάθε είδους branding και την προώθησή του στο Taj Mahal και η φωτογράφηση εκεί διεξήχθη χωρίς προηγούμενη άδεια», δήλωσε αξιωματούχος.

Αγωγή επίσης έχει κατατεθεί και κατά της σχεδιάστριας μόδας ινδικής καταγωγής Sanjana Jon που συνόδευε Μις Υφήλιος.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το προσωπικό ασφαλείας εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της Olivia και της επέτρεψε να μεταφέρει την τσάντα της στο εσωτερικό, όπου μέσα έκρυβε τα παπούτσια. Η καλλονή έκανε το λάθος να ανεβάσει την επίμαχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα και από εκεί ξεκίνησαν όλα...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...