Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

O πρώην της Πάολα και πατέρας του παιδιού της, είναι ο νέος σύντροφος της Ελισάβετ Σπανού!



Νέος έρωτας για την Ελισάβετ Σπανού! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το ερωτικό ειδύλλιο της με τον πρώην σύζυγο της Πάολας, Φώτη Ζογγλοπίτη έχει φέρει νέα πνοή στην προσωπική της ζωή και είναι αυτό που κατάφερε να την ανανεώσει έπειτα από τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Ο Φώτης Ζογγλοπίτης, όπως προαναφέρθηκε, είναι ο πρώην σύζυγος της Πάολας - οι δύο τους χώρισαν πριν από 2 χρόνια - , πατέρας της μικρής Παολίνας, αλλά και ο επί χρόνια μάνατζέρ της και διαχειριστής των οικονομικών της. Είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε επαγγελματικό και προσωπικό της βήμα και ο πιο στενός της συνεργάτης, διατηρώντας οι δύο τους μια σχέση στηριγμένη σε γερά θεμέλια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η γνωριμία της Ελισάβετ Σπανού και του Φώτη Ζογγλοπίτη έγινε κατά την διάρκεια της περσινής συνεργασίας της Ελισάβετ, με την Πάολα, τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη στο νυχτερινό κέντρο Theatro.

Ο ένας δείχνει να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του άλλου και οι γύρω τους μιλούν για ένα ζευγάρι που έχει πολλά κοινά στην ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα!

Η Ελισάβετ δείχνει να βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση τόσο στην προσωπική της όσο και στην επαγγελματική της ζωή αφού όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο πάνελ του Πέτρου Κωστόπουλου στην νέα πρωινή ψυχαγωγική του εκπομπή στο Mega.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...