Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Νίνα Λοτσάρη: Πιάστηκε στα χέρια και έπαιξε ξύλο με άλλες γυναίκες στον δρόμο

Τι το ήθελαν κι εκείνες να μιλήσουν άσχημα για εκείνη ενώ μάλιστα ήταν απέναντί τους και τις έβλεπε;

Η εν λόγω πρωταγωνίστρια είναι μια γυναίκα με παιδεία, μουσική μόρφωση και γενικά με ένα αέρα και ύφος πολιτισμένης κυρίας.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, δεν δίστασε να παίξει ξύλο στην μέση του δρόμου με άλλες γυναίκες οι οποίες μιλούσαν αρνητικά για εκείνη.

Ο λόγος για την Νίνα Λοτσάρη, η οποία αφηγήθηκε το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα και είπε πως μαζί της ήταν και η αδερφή της. Μπορεί όπως είπε και εκείνη να δείχνει γενικά ατσαλάκωτη, αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως αυτή που διηγήθηκε δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της.

Ο Παπακαλιάτης θεωρείται ύποπτος για φθορές σε πεζόδρομο της Πλάκας

Μεγάλες φθορές προκλήθηκαν στο πλακόστρωτο στον πεζόδρομο πίσω από τους Αέρηδες στην Πλάκα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να ευθύνονται τα μεγάλα κινηματογραφικά συνεργεία που συμμετείχαν το καλοκαίρι του 2012 στα γυρίσματα της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Αν".

Ο μικρός πεζόδρομος σε σχήμα Γ βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Ρωμαϊκής Αγοράς και σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές που μπορεί να συναντήσει κάποιος πεζός στα στενά της Πλάκας, καθώς το συγκεκριμένο σημείο χρησιμοποιείται και από οδηγούς για να «κόψουν δρόμο»

Δεδομένου ότι η ταινία «Αν» γυρίστηκε κατ' αποκλειστικότητα στην Πλάκα, ενώ το σπίτι του πρωταγωνιστή της ταινίας βρίσκεται λίγα μέτρα από τον συγκεκριμένο πεζόδρομο, οι υποψίες για τις φθορές κινούνται προς εκείνη την κατεύθυνση. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το παράδειγμα της σκηνής με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος οδηγεί στα στενά της Πλάκας ένα μεγάλο φορτηγό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Κατοίκων Πλάκας, Παναγιώτη Παρασκευόπουλο, η πλατεία εμφανίζει την εικόνα βομβαρδισμένου τόπου, με σπασμένες και αναποδογυρισμένες πλάκες, ωστόσο αν και ο ίδιος δεν μπορεί να αποδώσει ευθύνες στα κινηματογραφικά γυρίσματα του "Αν", η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη από τον περασμένο Ιούλιο.

Χρήματα για την κηδεία ενός παπαράτσι έδωσε ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν

English: Charlie Sheen in March 2009.
English: Charlie Sheen . (Photo credit: Wikipedia)
Την ανάγκη να βοηθήσει την οικογένεια ενός παπαράτσι, που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να απαθανατίσει έναν διάσημο τραγουδιστή, ένιωσε ο Τσάρλι Σιν.
Ο γνωστός για την πολυτάραχη ζωή του ηθοποιός, όταν άκουσε πως η οικογένεια του φωτογράφου Κρις Γκουέρα δεν είχε χρήματα για την ταφή, έσπευσε να τείνει χείρα βοηθείας και να δώσει 12.000 δολάρια για τα έξοδα ταφής.

«Ένα τραγικό συμβάν, όπως αυτό, σβήνει τη γραμμή ανάμεσα στο φωτογράφο και το αντικείμενο της φωτογράφισης. Είναι μια ασυγχώρητη στιγμή που μας δείχνει ότι πρέπει να είμαστε πιο ανθρώπινοι, να δουλεύουμε σαν ένας για να εμποδίσουμε να συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον», είπε ο Charlie Sheen στο TMZ.

«Οι γονείς δεν θα έπρεπε να θάβουν το παιδί τους. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φωτογράφος Κρις Γκουέρα έχασε τη ζωή του την Πρωτοχρονιά, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, την ώρα που προσπαθούσε να φωτογραφίσει τον διάσημο τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Η «θετή κόρη» του Σπύρου Φωκά μιλά για τον επικείμενο γάμο τους

Για το πόσο τον θαύμαζε από μικρή, πως γνωρίστηκαν, πως ερωτεύτηκαν και γιατί του μιλάει στον πληθυντικό μίλησε η Λίλιαν Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξή της σε γνωστό lifestyle σάιτ.

«Με το Σπύρο Φωκά, ήμουν ερωτευμένη από μικρή. Και με το πέρασμα των χρόνων, αυτός ο έρωτας μεγάλωνε. Καθόμουν μπροστά στη τηλεόραση και όταν τον έβλεπα έλεγα στη μαμά μου: "Έναν τέτοιο άντρα θέλω να παντρευτώ" κι εκείνη μου απαντούσε: "Ναι ναι" για να μην μου χαλάσει το χατίρι. Και να που η ζωή, με έφερε στο δρόμο του, στη ζωή του και νιώθω -από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας μας- ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Αυτό δήλωσε η ηθοποιός Λίλιαν Παναγιωτοπούλου στο fthis σχετικά με τον γάμο της με τον 76χρονο Σπύρο Φωκά που θα λάβει χώρα το καλοκαίρι στην Σαντορίνη.

Προσθέτοντας, σχετικά με την διαφορά ηλικίας 30 χρόνων που τους χωρίζει «Η διαφορά ηλικίας μας είναι περίπου 30 χρόνια και προσωπικά είναι το καλύτερο μου. Καθημερινά περνάω εξετάσεις μαζί του! Μαθαίνω κοντά του, τόσα πολλά. Και μου αρέσουν όλα πάνω του και δεν έχω πάψει να τον θαυμάζω, λεπτό. Υπάρχει αυτό το πέπλο σεβασμού από την πλευρά μου, ακόμη και ο πληθυντικός ή ένα του άγγιγμα, είναι που κάνει το σεξ μαζί του, τόσο ιδιαίτερο».

Η σχέση της απόφοιτου της Δραματικής σχολής Τράγκα με τον πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το 2010, όταν εκείνη στάθηκε σαν φύλακας άγγελος κατά την διάρκεια μιας σοβαρής περιπέτειας υγείας του. Μάλιστα στα δημοσιεύματα της εποχής εκείνης –όπως επισημαίνει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Δημοκρατία- η Λίλιαν περιγραφόταν ως θετή κόρη του. Κάτι που το ζευγάρι δεν διέψευσε καθώς επιθυμούσε να διατηρήσει χαμηλά τους τόνους και την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια κατά την διάρκεια μιας θεατρικής περιοδείας, με την Λίλιαν να κάνει –για πρώτη φορά, όπως λέει, στην ζωή της- την πρώτη κίνηση.

Όσον αφορά το γιατί επιμένει να αναφέρεται σε εκείνον ως «ο κ. Φωκάς» δηλώνει πως «Το κάνω γιατί πάνω από όλα νιώθω έναν απίστευτο σεβασμό στο πρόσωπό του. Ακόμα και στα δύο πρώτα χρόνια της σχέσης μας του μιλούσα στον πληθυντικό! Πότε ενικό και πότε πληθυντικό! Αλλά το δεύτερο επικρατούσε τις περισσότερες φορές.Αισθάνομαι δέος για το πρόσωπό του, γιa αυτό που είναι σαν άνθρωπος και σαν ηθοποιός».

Ποιά είναι η Τίνα Καντελάκη που βρίσκεται στις 10 ισχυρότερες γυναίκες της Ρωσίας

Η Ρωσία με την αναπτυσσόμενη οικονομία της αποτελεί πλέον φυτώριο νέων και επιτυχημένων επιχειρηματιών, όπου μεταξύ άλλων διαπρέπουν και οι γυναίκες. Στις δέκα πιο ισχυρές γυναίκες της Ρωσίας, συμπεριλαμβάνεται και η Τίνα Καντελάκη που δραστηριοποιείται στον χώρο του Τύπου, της επικοινωνίας και των επενδύσεων.

Η Τίνα Καντελάκη έχει ελληνικές ρίζες από την μεριά του πατέρα της, εξού και το επίθετό της, όμως ο πατέρας της γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία όπως και η ίδια. Όσο για τη μητέρα της, την Ελβίρα Καντελάκι, έχει μεγαλώσει στην Αρμενία. Η Τίνα σπούδασε φαρμακολογία, όμως σύντομα άφησε τον συγκεκριμένο χώρο για να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Σήμερα κατέχει τη θέση της παρουσιάστριας σε ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στη ρωσική τηλεόραση. Εκτός από πολύ δυναμική παρουσιάστρια είναι και πολύ καλή επιχειρηματίας καθώς είναι συνιδιοκτήτρια της εταιρίας παραγωγής Apostol Media Group.

Όσον αφορά την επιχειρηματική της δράση, η Καντελάκη δεν αρκείται στο πολιτικό της τοκ-σόου και στην παραγωγή εκπομπών. Η εταιρία της παρέχει υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, αλλά και η ίδια έχει υπογράψει συμβόλαιο εκατομμυρίων με γνωστή εταιρία καλλυντικών για να δανείσει το πρόσωπό της στις διαφημιστικές καμπάνιες στης εταιρίας.

Επίσης είναι ιδιοκτήτρια κορυφαίου εστιατορίου στη Μόσχα, του Tinatin restaurant όπου σερβίρονται μόνο πιάτα που είναι βασισμένα στις συνταγές της μητέρας της. Γι' αυτό και πρόσφατα το εστιατόριο βραβεύτηκε ως το καλύτερο με έθνικ κουζίνα στη Ρωσία.

Θεωρείται πρέσβειρα «ομορφιάς» και υπόδειγμα καλού γούστου, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται στην Ρωσική Επιτροπή Παιδείας και προωθεί την εισαγωγή της τεχνολογίας στα ρωσικά σχολεία, ενώ γενικά στρατεύεται υπέρ της βελτίωσης της ρωσικής εκπαίδευσης.

Μάλιστα στις 28 Φεβρουάριου του 2012, η Καντελάκη διεξήγαγε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους τότε υποψήφιους για τη ρωσική προεδρία, με τίτλο «Το μέλλον της ρωσικής εκπαίδευσης, πώς να αποφύγουμε την καταστροφή». Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γίνει επικεφαλής μιας δημόσιας επιτροπής του παρατηρητήριου για «Καθαρές Εκλογές»., το οποίο είχε οργανωθεί από το Συντονιστικό Συμβούλιο των Νεαρών Δικηγορών.

Πηγή: iefimerida.gr

H Mαντόνα πουλάει τη βίλα της


Η Μαντόνα αποφάσισε να πουλήσει την υπερπολυτελή βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς, στην οποία έμενε μόνιμα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πριν από λίγο καιρό είχε βάλει πωλητήριο και στο διάμερισμα της στη Νέα Υόρκη και μάλιστα κατάφερε να το πουλήσει για 25 εκατομμύρια δολάρια.

Το «παλάτι» της ποπ τραγουδίστριας πωλείται στην τιμή των 22,5 εκατ. δολαρίων (το μπάνιο της μόνο κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ), και διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, 15 λουτρά, 2 ξενώνες, 2 τεράστια σαλόνια, πισίνες, γήπεδο τένις και μια αίθουσα κινηματογραφικής προβολής.

Πηγή: faysbook.gr

Εύα Καϊλή: αυτή είναι η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή μου...

Η ανάρτηση ενός σλόγκαν στην προσωπική σελίδα της Εύας Καϊλή αποκαλύπτει ποιά είναι η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή της...

Συγκεκριμένα, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, έχει αναρτήσει στο facebook μια από τις γνωστές πινακίδες με σλόγκαν. Επέλεξε το «Η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή είναι να κάνεις αυτό που σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις».


Νταλάρας: "Ποτέ δεν ανέχτηκα την προβοκάτσια και το ψέμα"


"Ποτέ δεν ανέχτηκα την προβοκάτσια και το ψέμα" σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly".

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως καταφέρνει να αντιμετωπίζει την κριτική με ψυχραιμία και να κρατά χαμηλούς τόνους σε γεγονότα όπως αυτά που έγιναν την άνοιξη στις συναυλίες του, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε: 
 
"Nομίζω ότι έχω απαντήσει σε αυτές τις προκλήσεις πολύ καθαρά. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα για καμία κακή κριτική, αλλά και ποτέ δεν ανέχθηκα την προβοκάτσια και το ψέμα. Η "αντεπίθεση", που λέτε, γίνεται μέσα από τη δουλειά μου και τις επιλογές μου. Δικαιολογώ την απόγνωση της καθημερινόητας, δεν θα εισπράξω όμως εγώ επιθέσεις και χυδαιότητα προκατασκευασμένη και βαλτή. Έχετε ακούσει για τα φίλια πυρά, για τις παράπλευρες απώλειες σε λάθος στόχους; Κατανοώ τον θυμό αυτών που αδικούνται, δεν κατανοώ, όμως, τη βαρβαρότητα και όπως έχω ξαναπεί για μένα το τραγούδι είναι συνθήκη ζωής και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αυτήν τη συνθήκη την έχω διαφυλάξει με τον καλύτερο και εντιμότερο τρόπο.

Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

Ελένη Μενεγάκη: Ήταν τόσο αποκαλυπτική η μπλούζα της που…

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε μία άκρως αποκαλυπτική μπλούζα!

Χθες εντυπωσίασε με το κόκκινο φόρεμα της και σήμερα έβαλε παντελόνι και μακρυμάνικη πράσινη μπλούζα, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική, μιας και είχε ένα άνοιγμα στο στήθος και... φάνηκε το λευκός σουτιέν της!

Απέσυρε το τραγούδι του ο Μύρωνας Στρατής - Δε θα συμμετάσχει στη Eurovision

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την ανακοίνωση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision και ήδη άρχισαν τα απρόοπτα, αφού ο γνωστός τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής απέσυρε το τραγούδι που είχε ετοιμάσει για τον φετινό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvshow, ο Μύρωνας Στρατής απέσυρε το κομμάτι του λίγο πριν την επιλογή του τραγουδιού. 
 
Οι λόγοι της απόφασής του αυτής παραμένουν άγνωστοι, καθώς ο τραγουδιστής δεν έχει δηλώσει τι τον ενόχλησε. 
 
Ο ελληνικός τελικός πάντως και η επιλογή του τραγουδιού που θα στείλουμε φέτος στον διαγωνισμό θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου.

Λιποθύμησε στα καμαρίνια ο Πανταζής

Τρόμαξε τους ανθρώπους του, αλλά και τους συνεργάτες του ο Λευτέρης Πανταζής όταν λιποθύμησε στο καμαρίνι του, λίγο μετά το τέλος της εμφάνισής του στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

Αφού συνήλθε οι συνεργάτες του τον άφησαν να κοιμηθεί στον καναπέ και μετά τον βοήθησαν να επιστρέψει σπίτι του, όπου και έμεινε στο κρεβάτι σχεδόν για 4 μέρες.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο τραγουδιστής έπαθε υπερκόπωση, η οποία σε συνδυασμό με την ίωση που τον ταλαιπώρησε, τον εξασθένισαν.

Πηγή: seleo.gr

Η Αγγελική Ηλιάδη όπως είναι όταν ξυπνάει το πρωί

Με μια φωτογραφία της που τράβηξε μόλις ξύπνησε το πρωί θέλησε να καλημερίσει η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη όσους την ακολουθούν στο Twitter.

Αγουροξυπνημένη και αμακιγιάριστη η Αγγελική Ηλιάδη, όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία παραμένει λαμπερή. Προφανώς το ξέρει καλά και έτσι δεν δίστασε να μοιραστεί την εικόνα με όλους στο Twitter, το οποίο, όπως φαίνεται τελευταία έχει γίνει μια από τις αγαπημένες της ασχολίες.

Πάνος Καλίδης: «Έχω δοκιμάσει ελαφρά ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα»

Αφοπλιστικά ειλικρίνης σχετικά με την κατάθλιψη που πέρασε και πως την καταπολέμησε ήταν ο Πάνος Καλίδης σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
«Ναι, έκανα χρήση σκευασμάτων που με βοήθησαν. Σε όλους πιστεύω πως υπάρχει σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Σε κάποιους θα εκδηλωθεί, σε κάποιους άλλους ποτέ. Κάποιοι μπορούν να το αντιμετωπίσουν μόνοι τους, κάποιοι άλλοι όχι, ακόμη και λόγω χρόνου. Εκεί χρειάζονται τα φάρμακα». Αυτό δήλωσε ο Πάνος Καλίδης σχετικά με την φαρμακευτική αγωγή από ψυχίατρο που τον βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με ψυχανάλυση «Στην ψυχοθεραπεία δεν βρήκα τη λύση, με την έννοια πως με τα λόγια πολλές φορές δεν βλέπεις αποτελέσματα. Γενικά, δεν πιστεύω στα λόγια. Όταν όμως πάρεις μια αγωγή, πιστεύεις, θες δεν θες, γιατί βλέπεις την αλλαγή μέσα σου. Όταν, πχ, έχεις ίωση, παίρνεις αντιβίωση. Αντίστοιχα στις ψυχικές παθήσεις υπάρχουν τα κατάλληλα σκευάσματα"».Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχτηκε πως «Ελαφρά ναρκωτικά έχω δοκιμάσει, αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο συστηματικά»

Η απίστευτη γκάφα Ελληνίδας παρουσιάστριας που ξεσήκωσε το Twitter

Μπέρδεψε το ασύρματο με το κινητό!

Ο λόγος για την Κάλλι Τσιλίδου, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, που όχι μόνο μπέρδεψε την μία συσκευή με την άλλη, αλλά πήρε ξένο τηλέφωνο και δεν ήταν η πρώτη φορά!

«Ντάξει, το ξανάκανα! Αδιόρθωτη! Το πήρα μαζί μου! Κι αυτή τη φορά δεν είναι του δικού μου σπιτιού!», έγραψε η ίδια στο Twitter της και «ανέβασε» φωτογραφία.

«Αν φτάσω να βάζω το σίδερο στο ψυγείο, θα πάω για έλεγχο Αλτσχάιμερ!», πρόσθεσε

40αρα ηθοποιός σε πρόβες από τα Κόκκινα Φανάρια

Η εικόνα της Κωνσταντίνας Μιχαήλ να αγκαλιάζει τον νεαρότερο συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση Κόκκινα Φανάρια έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όχι απαραίτητα συνοδευόμενη με τα κολακευτικότερα σχόλια.

«Για μένα να υποδεχθώ εσωτερικά μια γυναίκα που κάνει το επάγγελμα της πόρνης σημαίνει να σπάσω ταμπού χρόνων, αποτέλεσμα αυστηρής και καθωσπρέπει ανατροφής. Και πάνω από όλα χρειάζεται μια επαναστατική ματιά για την θέση και την μεταχείριση της γυναίκας σε ένα σκληρό σχήμα ανδρικής κοινωνίας. Για να κάνω την πόρνη «Μαίρη» στα «Κόκκινα Φανάρια» θα «ματώσω» πολύ. Εμείς οι βολεμένοι, συντηρητικοί άνθρωποι δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει σε αυτή την περιθωριακή κοινωνία».

Αυτό δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο περιοδικό ΟΚ σχετικά με την συμμετοχή της στο ρόλο της Μαίρης Χρονοπούλου στην παράσταση "Κόκκινα φανάρια", την πολυσυζητημένη θεατρική μεταφορά της θρυλικής ταινίας από τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο.

Η συγκεκριμένη εικόνα από τις πρόβες δείχνει την γνωστή ηθοποιό σε μια ερωτική σκηνή με τον ταλαντούχο ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη.






Πηγή: iefimerida.gr

«Έκανα ηρωίνη, ήμουν σε συμμορία και έκλεβα αυτοκίνητα», αποκαλύπτει βραβευμένος ηθοποιός

Λίγες μέρες μετά την σύλληψή του λόγω μέθης, ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζος Μπρολίν έρχεται να αποκαλύψει όλο το εγκληματικό του παρελθόν σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Men's Journal.

«Ήμουν ο τελευταίος από την παρέα μου που έκανε ηρωίνη και ο πρώτος που σταμάτησα. Ήμουν γύρω στα 17, οπότε αυτό συνέβη την εποχή που γύριζα το Γκούνις». Αυτό δήλωσε ο 44χρονος Τζος Μπρόλιν (πρώην σύζυγος της Ντάιαν Λέιν και γαμπρός της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ) στο Men's Journal.


Προσθέτοντας πως «Γενικά έκανα τα πράγματα πολύ νωρίς. Έχασα την παρθενιά μου από ένα κορίτσι που το έλεγαν Γκρέτελ όταν ήμουν 11 χρονών. Ενώ λίγο μετά μπήκα στην συμμορία σέρφερ ονόματι Cito Rats με έδρα την πόλη Montecito που μεγάλωσα. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, ας πούμε πως έκλεψα πολλά ραδιόφωνα από αυτοκίνητα μεγαλώνοντας. Ήμουν πολύ καλός στο να τα ανοίγω χρησιμοποιώντας μια κρεμάστρα. Σε τι ξόδευα τα λεφτά; Ντραμς και ναρκωτικά, τι αλλο;».

Τέλος ο πρωταγωνιστής του No Country for Old Men μίλησε και για την νύχτα που θα μπορούσε να του στοιχίσει πολλά χρόνια στην φυλακή «Ήμουν 19 χρονών όταν ξέσπασε ένας καβγάς. Όταν ήρθε η αστυνομία για να μας σταματήσει, άρχισα να πλακώνω και αυτούς στο ξύλο. Ήμουν πολύ μεθυσμένος. Και εκείνοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου. Με έσπασαν για τα καλά στο ξύλο. Θα με είχαν βάλει μέσα για τα καλά αν δεν έδινα όλα τα λεφτά που είχα βγάλει από μια τηλεοπτική σειρά που είχα γυρίσει στο να προσλάβω καλούς δικηγόρους. Αν και έκανα φυλακή. Απλά όχι για πολύ καιρό».

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω μιλήσει στα παιδιά μου για το σεξ από τότε που ήταν πέντε ετών»

Περί ερωτικής εκπαίδευσης, προοπτικής γάμους και περιστασιασής αμνησίας μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου.

«Έχουμε μιλήσει για το σεξ και ειδικά για την προφύλαξη ξέρουν τα πάντα από τότε που ήταν πέντε χρόνων. Θέλω να είναι εξοικειωμένα με τα προφυλακτικά και γι' αυτό το λόγο θέλω να υπάρχουν στο σπίτι, ώστε όταν ξεκινήσουν την ερωτική τους ζωή να ξέρουν ότι πρέπει να προσέχουν». Αυτό δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου στο Γιάννη Χατζηγεωργίου στα πλαίσια της συνέντευξης που του έδωσε στο Down Town Κύπρου.

Προσθέτοντας, σχετικά με την περιστασιακή αμνησία -από την οποία δήλωσε ότι «πάσχει»- το εξής περιστατικό «Μια φορά θυμάμαι, έχω γυρίσει σπίτι μετά από ξενύχτι και θέλω επειγόντως να φάω τυρόπιτα και να πιω γάλα. Παίρνω λοιπόν τον σκύλο μου για να τον βγάλω βόλτα και πηγαίνουμε μέχρι τον φούρνο! Τον δένω με το λουρί του σε ένα στύλο που είχε έξω από το κατάστημα, μπαίνω μέσα, παίρνω ό,τι ήταν να πάρω, γυρνάωσπίτι κοιμάμαι και ξυπνάω το απόγευμα! Όταν σηκώθηκα αναρωτιόμουν «τι ησυχία είναι αυτή; Πού πήγε το σκυλί;» και συνειδητοποιώ ότι τον είχα ξεχάσει δεμένο έξω από τον φούρνο. Ευτυχώς, με περίμενε το κακόμοιρο! Και τα παιδιά μου, μια φορά, είχα ξεχάσει να τα πάρω από την προπόνηση και με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν «πού είσαι;»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ο γιός μου έπεσε από το μπαλκόνι και κόντεψε να σκοτωθεί»

Για την πιο σοκαριστική στιγμή της ζωής της μίλησε η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Από το καλοκαίρι και μετά έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα, εξαιτίας του ατυχήματος του γιου μου. Έπεσε από το μπαλκόνι. Ηταν σοκαριστικό. Με ταρακούνησε πάρα πολύ. Κατάλαβα πως μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούν να ανατραπούν όλες οι ισορροπίες.Έγινα πιο δυνατή. Δεν πίστευα ότι μπορώ να έχω τόση ψυχραιμία,να αποβάλλω κάθε δείγμα πανικού και να σταθώ στο παιδί μου έτσι όπως έπρεπε».

Αυτό δήλωσε το φαβορί του Dancing with the Stars σχετικά με το σοβαρό ατύχημα του γιου της που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2012.

Όσον αφορά το πως σχολιάζουν οι γιοι της τις προκλητικές εμφανίσεις της, δηλώνει «Δεν έχουν αφήσει ούτε καν υπονοούμενο. Συνήθως με ρωτούν γιατί πατάω ή κλοτσάω τον παρτενέρ μου και γελάνε (...) Τα παιδιά το βλέπουν σαν ποδόσφαιρο. Κοιτούν ποιος θα βγει πρώτος, μετρούν τους βαθμούς, σαν να είναι οι βαθμοί του πρωταθλήματος».

H Πενέλοπε Κρουζ σε αισθαντικό βιντεοκλίπ [εικόνες +βίντεο]

Η βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τόσο τα φωνητικά όσο και τα σωματικά της προσόντα στα πλαίσια του βιντεοκλίπ για το σίνγκλ Decirnos Adiós του Μιγκέλ Μπόσε στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Η Πενέλοπε τραγουδάει υπέροχα και, πάνω από όλα, έχει πολύ προσωπικότητα στην φωνή της και το απολαμβάνει. Κάτι που δεν μπορείς για όλους». Αυτό δήλωσε ο βραβευμένος με Γκράμι Μιγκέλ Μπόσε για την πρωταγωνίστρια στο νέο του βιντεοκλίπ.

Η αλήθεια είναι ότι η 38χρονη Ισπανίδα όντως αποδεικνύεται εξαιρετική τραγουδίστρια. Ένα ταλέντο που έρχεται να προστεθεί σε αυτά της ηθοποιού και της χορεύτριας (σ.σ. Όπως θυμούνται όσοι την είδαν στο Nine) που μας έχει επιδείξει μέχρι σήμερα.

Μάλιστα το συγκεκριμένο σίνγκλ, ονόματι Decirnos Adiós, το έχει συνθέσει ο αδελφός της Εντουάρντο.

Αν και αυτό στο οποίο θα σταθούν όλοι είναι στο αισθαντικό βιντεοκλίπ, γυρισμένο σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, στο οποίο η σύζυγος του Μπαρντέμ επιδεικνύει για άλλη μια φορά τις μεσογειακές της καμπύλες.


Πηγή: iefimerida.gr

«ΚΥΡΙΑ ΙΟΥΛΙΑ» με...Γιάννη Τσιμιτσέλη σε ρόλο γκεστ μέσω δορυφορικής σύνδεσης!

Με  τους δανειστές να χτυπάνε ανυπόμονα  την πόρτα, την απειλή να χάσει το σπίτι της από τα χρέη και τη μόνιμη έγνοια του τεμπελχανά του γιου της, η Κυρία Ιουλία αποφασίζει στην προχωρημένη ηλικία της να... πάρει την κατάσταση στα μαλακά της χεράκια και να ψάξει για νέα καριέρα.

Δεν μπορούσε όμως ποτέ να φανταστεί πού  θα την οδηγούσε μια διφορούμενη  αγγελία εργασίας: από καθηγήτρια πιάνου στην Κυψέλη, σε χειρωνακτική (κυριολεκτικά) εργασία στα κακόφημα κολαστήρια της οδού Κωνσταντινουπόλεως, να προσφέρει... ανώνυμη ανακούφιση σε άγνωστους άντρες! Που και να το μάθουν οι  καθωσπρέπει φίλες της ή (θου κύριε!) ο γιος της... Η Κυρία Ιουλία στην πορεία θα ανακαλύψει πως τα πράγματα στη ζωή δεν είναι όπως τα πίστευε. Και πως η ευτυχία τελικά κρύβεται μέσα μας...
Η Εμμανουέλα Αλεξίου (που είναι και η σκηνοθέτης) και η Μάρω Μπουρδάκου εμπνεύστηκαν αυτήν την αληθινή σουρεαλιστική ηρωίδα-μάνα που έρχεται με την μοναδική ζεστή ερμηνεία της Χριστίνας Τσάφου να δώσει μια ανθρώπινη υπόσταση στο πρόβλημα της κρίσης που τυραννά την σύγχρονη κοινωνία. Δίπλα της ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Αλίνα Κοτσοβούλου σε αναπάντεχους ρόλους, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμπληρώνει το καστ σε ρόλο γκεστ μέσω δορυφορικής σύνδεσης!
Από τις 18 Ιανουαρίου στο Θέατρο Π.Κ. ανοίξτε το παραθυράκι σε ένα νέο ("υπό")κόσμο πιθανοτήτων και αληθινών ανθρώπινων σχέσεων...
 
ΠΑΙΖΟΥΝ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΦΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΙΝΑ ΚΟΤΣΟΒΟΥΛΟΥ


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  ΦΩΤΙΣΜΩΝ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΕΛΛΗ ΛΙΔΩΡΙΚΙΩΤΗ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ  ΓΑΛΕΤΑΚΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ STUDIO DNA LAB
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΥΜΑΡΙΤΗΣ
ART WORK: ΠΑΝΟΣ ΒΕΛΟΥΖΟΣ
MAKE UP DESIGN: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΒΗΣ
HAIR STYLIST: ALEX KALT
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΑΓΝΗ ΧΙΩΤΗ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: FIDELITE PRODUCTIONS
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: ΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

              ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ
ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΜΙΝΑ ΑΔΑΜΑΚΗ, ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ, ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΧΙΩΤΗΣ, ΑΓΝΗ ΧΙΩΤΗ και ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

Θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30, Νέος Κόσμος (στάση Μετρό Νέος Κόσμος.)
Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων: 210 901 1677 – 6938033082 &
www.pktheater.gr (online ticketing)
Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 13 ευρώ , Μειωμένο – Φοιτητικό 10 ευρώ
Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή 21:30, Σάββατο 18:30, Κυριακή 18:30.
Διάρκεια: 80’
Δημόσιες σχέσεις: Βασιλεία Ζερβού, 6979981151 email: vzervou@yahoo.com

Έναρξη: 18 Ιανουαρίου 2013

Έπιασαν τον Κλούνει στο κρεβάτι με τον άντρα της Σίντι Κρόφορντ [βίντεο]

Το τι πραγματικά συμβαίνει κατά την διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στο Μεξικό που κάνει κάθε χρόνο ο Τζόρτζ Κλούνει, η φιλενάδα του Στέισι Κίμπλερ και το ζεύγος Κρόφορντ ήρθε αναπάντεχα στην δημοσιότητα.

Τον πλέον πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσουν την νέα τεκίλα (ονόματι Casamigos) που λανσάρουν στην αμερικάνικη αγορά βρήκαν οι Τζόρτζ Κλούνει και Ράντε Γκέρμπερ (σ.σ. ο επιχειρηματίας σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ). Πέφτοντας δηλαδή μαζί στο κρεβάτι. Και όχι μόνοι τους, ούτε όλοι μαζί, αλλά ανα δυάδες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, στην αρχή ο άντρας της Κρόφορντ βρίσκει την Σίντι στο κρεβάτι με τον Τζόρτζ, ενώ στην συνέχεια συμβαίνει το ίδιο με τον Κλούνει να βρίσκει στο κρεβάτι την κοπέλα του με την Κρόφορντ.

Όλα δηλαδή όσα μπορούν να συμβούν αν κάποιος το παρακάνει πίνοντας την συγκεκριμένη, άκρως δυνατή, τεκίλα.



Πηγή: iefimerida.gr

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Νίκος Ορφανός: Ποιον αποκάλεσε φραγκοφονιά;

Ο Νίκος Ορφανός είναι ήπιων τόνων, αλλά μιλώντας για έναν πολύ γνωστό ηθοποιό «βγήκε έξω από τα ρούχα του».

Ο ηθοποιός έγραψε τις σκέψεις του στο protagon και διαβάζοντας κάποιος το κείμενο καταλαβαίνει ότι είναι… έξαλλος. «Ζεράρ, είσαι φραγκοφονιάς αδερφέ μου. Δικαίωμά σου. Δεν θα σε γούσταρα αν σε γνώριζα. Αλλά είσαι φοβερός στην οθόνη ρε. Ακόμη και μ’ αυτή τη σιχαμένη μούρη. Σε καλή μεριά», έγραψε για τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ και συνέχισε: «Κατά κανόνα, διεθνώς, οι ηθοποιοί που βγάζουν χρήμα το οφείλουν στη ζήτηση. Όχι ντε και καλά στο ταλέντο τους, αλλά στη ζήτηση που έχουν. Και κονομάνε όσο αυτή κρατάει. Δύσκολο να πλουτίσεις με βρωμιές στο ηθοποϊιλίκι, το κοινό είναι ανελέητο. Άρα για μένα όσοι ηθοποιοί πλούτισαν, και επομένως αγόρασαν και καλλιτεχνική ελευθερία, είναι αξιοθαύμαστοι. Και μαγκιά τους. Και μπράβο».

Η χήρα Μήτση…επιστρέφει!

Είχε…γράψει ιστορία η λατρεμένη Χήρα Μήτση των «Δέκα Μικρών Μήτσων» και πολύ μας είχε λείψει.

Όπως όλα όμως δείχνουν ετοιμάζεται να επιστρέψει και δη…δριμύτερη για ένα σπέσιαλ γκεστ στα «Δέκα Μικρά Αμαρτήματα» που’χει στα σκαριά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο πολυπράγμων πάντοτε δημιουργός θέλει να κάνει…ποδαρικό στην σειρά παίζοντας την –και δική του-αγαπημένη Χήρα Μήτση κι όλο πλέον το κόνσεπτ …τρέχει προς τα κει!

Τα γυρίσματα ξεκινούν πολύ σύντομα και η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα τέλη του Φλεβάρη -βάλτε αρχές Μάρτη γιατί έχουμε να κάνουμε με τον τελειομανή Λαζόπουλο πάντα, όπως διαβάζουμε στο tvzapping.gr

Αναμένουμε-φυσικά- τα καλύτερα!

Κοριτσάκι περιμένει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Είναι πλέον σίγουρο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιμένει κοριτσάκι.

Μόλις πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια είχε πάει στον γιατρό της και το υπερηχογράφημα είχε δείξει κοριτσάκι. Ωστόσο τότε ο γιατρός της, της είχε πει ότι δεν είναι και τόσο σίγουρος και πως έπρεπε να κρατούν κάποιες επιφυλάξεις.

Όπως και να έχει πάντως, η παρουσιάστρια είναι πλέον σίγουρη πως περιμένει κορούλα και είναι πολύ ευτυχισμένη. Συγκεκριμένα σήμερα στην εκπομπή της, μια συνεργάτιδά της της έφερε ένα ροζ μπουφανάκι με το οποίο η Σταματίνα έδειξε ξετρελαμένη. Σε πέντε μήνες περίπου η παρουσιάστρια θα μπορεί να κρατά στην αγκαλιά της το μωράκι της και ήδη ανυπομονεί για αυτό.

Όταν ο Σάκης γίνεται μπαμπάς για τρίτη φορά τα βγάζει όλα πάνω στην πίστα

Ο Σάκης Ρουβάς έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και γι’ αυτό τον λόγο δεν διστάζει να μας δείχνει τους κοιλιακούς του.

Ο τραγουδιστής μπορεί να έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, ωστόσο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται έβγαλε την μπλούζα του για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να κάνει όλες τις Ρουβίτσες να φωνάζουν «Sakiiiiiiiiii». Κατά την διάρκεια του προγράμματός του, ο Σάκης Ρουβάς για τις ανάγκες της χορογραφίες βγάζει την μπλούζα με την βοήθεια της χορεύτριας και οι κοιλιακοί του μαγνητίζουν τα βλέμματα. Άλλωστε, όσες φορές κι αν γίνει μπαμπάς, ο Σάκης θα είναι ο… Σάκης.

Δεν θα πιστεύετε ποιος Έλληνας ηθοποιός παντρεύεται το καλοκαίρι!

Έκανε τρεις γάμους και σκοπεύει να παντρευτεί ξανά μέσα στο καλοκαίρι!
«Τέτοιο παιδί σαν τη Λίλιαν που θα το βρω σήμερα; Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο» δήλωσε στο περιοδικό "Εγώ» ο Σπύρος Φωκάς! Και πρόσθεσε για τη σύντροφό του: «Τα πάντα αγαπώ μαζί με τα ελαττώματα της. Είναι ένα σπάνιο κορίτσι».
Ο ηθοποιός και στις τρεις γυναίκες που παντρεύτηκε, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να κάνει παιδί: «Ήταν θέμα συνείδησης. Δεν μου άρεσε ο κόσμος που ζούσα. Σκεφτόμουν ότι δεν έχω το δικαίωμα να κάνω ένα παιδί».

Τι έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη η Αθηνά Ωνάση

Στην Αθήνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η χρυσή κληρονόμος Αθηνά Ωνάση, η οποία πραγματοποιεί ολιγοήμερο ταξίδι στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tlife.gr, η χρυσή κληρονόμος βρίσκεται στην Αθήνα και μάλιστα το μεσημέρι της Πέμπτη βρέθηκε μαζί με την παρέα της σε γνωστό καφέ-εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Χωρίς τον σύζυγό της, παρέα με την διερμηνέα της και έξι ακόμη άτομα, η Αθηνά Ωνάση απόλαυσε την μπύρα της στη Βουλιαγμένη. Μετά από αρκετή ώρα, διακριτικά, αποχώρησε από το μαγαζί, έξω από το οποίο την περίμενε ένα μικρό πολυμορφικό Mercedes.

Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να έρχεται στην Ελλάδα για να επισκεφτεί την Νάξο, όπου έκανε ένα τάμα, όταν είχε το ατύχημα και την πτώση με το άλογο, πριν λίγο καιρό.

Αθηνά Τσιλύρα: «Όταν έκανα χημειοθεραπείες και έχανα τα μαλλιά μου, πήγα και τα ξύρισα για να μην δω να πέφτουν όλα»

Η Αθηνά Τσιλύρα, σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου μιλάει για τον «Γολγοθά» που έζησε, την περιπέτεια υγείας της που αντιμετώπισε!

«Αντιλήφθηκα τον καρκίνο με μία καθιερωμένη μαστογραφία» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε: «Όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο πήρα τις μαστογραφίες στα χέρια μου, πήγα σε μία γωνιά του νοσοκομείου και άρχισα να κλαίω. Χάθηκα. Δεν ήξερα που βρισκόμουν τι θα κάνω, τι με περίμενε. Ήταν πολύ βαρύ στο μυαλό μου να μου λένε: «Έχεις καρκίνο. Αύριο πρέπει να κάνεις μία χειρουργική βιοψία γα να δούμε αν έχει επεκταθεί»...». Τη στιγμή που έκλαιγε έκατσε δίπλα της μία όμορφη γυναίκα, όπου πέρασε και αυτή ακριβώς το ίδιο και της έδειξε το στήθος της... τότε πήρε δύναμη και είπε: «Θα το παλέψω και θα το αντιμετωπίσω»! «Την περίοδο των χημειοθεραπειών και των ακτινοβολιών είχα δίπλα μου έναν πολύ καλό ογκολόγο. Μιλούσαμε! Τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μιλάω ανοιχτά γι' αυτό το θέμα, γιατί έστω και μία γυναίκα να μ' ακούσει και να με δει ότι δουλεύω, συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά, το έχω ξεπεράσει και είμαι πολύ καλύτερα, ίσως τη βοηθήσω. Πολλές φορές η αρρώστια μπορεί να είναι ευλογία. Σου δίνει τέτοιο χαστούκι που εκτιμάς τα πράγματα διαφορετικά» τόνισε στο περιοδικό «ΕΓΩ».
Όσο για την περίοδο των χημειοθεραπειών δήλωσε: «Όταν μπήκα στη διαδικασία των χημειοθεραπειών και έχανα τα μαλλιά μου, με επηρέασε πάρα πολύ. Πήγα και τα ξύρισα κατευθείαν για να μην δω να πέφτουν όλα. Μετά είπα: «Αυτό είναι το τελευταίο γεγονός για το οποίο θα κλάψω». Θα κάνω πολύ πλάκα και χιούμορ και θα παλέψω. Έκανα όλα τα πράγματα κανονικά. Πίεζα τον εαυτό μου να μην με πάρει από κάτω. Αυτό μου έδινε πολλή δύναμη. Αισθανόμουν γεμάτη μέσα μου. Είπα θα το αντιμετωπίσω και τέλος, Δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να πει: «τι περνάω;».
Πώς αντέδρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Η ίδια δήλωσε: «Έπαθε τεράστιο σοκ και μου συμπαραστάθηκε πάρα πολύ. Μου έδινε πάρα πολύ κουράγιο με τον τρόπο που το αντιμετώπιζε. Μου έλεγε : «Είσαι δυνατή. Ξέρω ότι μπορείς να το περάσεις. Θα πας παρακάτω»!

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν η Άνιστον κουρεύει


Μάθε τέχνη κι άστηνε. Αυτό φαίνεται ότι θυμήθηκε και η Τζένιφερ Άνιστον και άρχισε να... ψαλιδίζει τα μαλλιά του παρουσιαστή Τζιμ Κίμελ μιας και η διάσημη ηθοποιός πριν γίνει σταρ έβγαζε χαρτζιλίκι κουρεύοντας τους φίλους της.

"The Wall" στην Αθήνα

English: Roger Waters in Barcelona (Spain) dur...
Roger Waters(Photo credit: Wikipedia)
O Roger Waters, συνιδρυτής και κύριος συνθέτης των θρυλικών Pink Floyd επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα με το οπτικοακουστικό του αριστούργημα «The Wall» στις 31 Ιουλίου 2013, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η συναυλία που έχει αφήσει ιστορία, αποτελεί μέρος της περιοδείας που θα πραγματοποιηθεί σε 25 μεγαλοπρεπή στάδια όπως το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, το Stade de France στο Παρίσι, το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, το Αmsterdam Arena και το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Το «The Wall» αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στην ιστορία της ροκ μουσικής με 192 παραστάσεις και 3.3 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Η πρωτότυπη παρουσίαση του σόου πραγματοποιήθηκε το 1980 μέσα από 29 εμφανίσεις στα πλαίσια της περιοδείας του συγκροτήματος για την προώθηση του ομώνυμου δίσκου καθώς επίσης και στο Βερολίνο για τον εορτασμό της πτώσης του Τείχους.

Το 2010 ο Roger Waters έδωσε νέα πνοή στην εμφάνιση και στο συναίσθημα του έργου ώστε να εναρμονίζεται με τα σημερινά δεδομένα αλλά ταυτόχρονα να διατηρεί την αυθεντική θεατρική του μαγεία. Ο Roger Waters δηλώνει:

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε με το «The Wall» στην Ευρώπη. Έχω επανασχεδιάσει το σόου ειδικά για μεγάλους συναυλιακούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, συγκινητικό και δραματικό από ποτέ. Η συγκεκριμένη παραγωγή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί 40 χρόνια πριν. Δε θα μπορούσαμε να επιτύχουμε ικανοποιητικά την συναισθηματική, μουσική και θεατρική απόδοση του έργου. Με τη βοήθεια όμως της σύγχρονης τεχνολογίας αυτό είναι πλέον εφικτό.»

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ τα σημεία όπου μπορεί να τα προμηθευτεί το κοινό είναι για την Αθήνα, το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, τηλ.: 210 3608 366) και για τη Θεσσαλονίκη, το Musicland (Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264 880). Για αγορές μέσω διαδικτύου, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις ιστοσελίδες : www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.
Enhanced by Zemanta

Ερωτεύτηκε ο... Παντελίδης;


Είναι ερωτευμένος ο τραγουδιστής της... καψούρας; Στις φωτογραφίες που θα δείτε ίσως βρίσκεται η απάντηση ενός νέου - μεγάλου - έρωτα, που πρόκειται να κάνει αίσθηση στη showbiz! Είναι κι εκείνη διάσημη και σέξι βλέπετε...

Σε ένα μεγάλο πάρτι κατέληξε το κάλεσμα της ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη για την ονομαστική της εορτή το βράδυ της Κυριακής 6 Ιανουαρίου σε γνωστό bar - restaurant. Το ίδιο βράδυ στο μαγαζί τραγουδούσε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μαζί με την εορτάζουσα και τον ιδιοκτήτη του χώρου Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεργάζονται σε ραδιοφωνική εκπομπή.
 
Από τις οκτώ το βράδυ άρχισαν να καταφτάνουν οι καλεσμένοι τους, ανάμεσά τους και πλήθος καλλιτεχνών που ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν με τον Γιώργο Λιανό. Εκεί ήταν και ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος είναι καλός φίλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι ζευγάρι με τη Ράνια Κωστάκη.

Ακόμη, τραγούδησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιάννης Βαρδής, ο Στέλιος Ρόκκος, η Μαρία Ιακώβου και ο Γιώργος Γιαννιάς. Το μικρόφωνο πήραν επίσης η εορτάζουσα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος προκάλεσε γέλιο κάνοντας αστεία με τον Γιώργο Λιανό.

Την επιτυχία του με τίτλο "Παραμυθιάζομαι", σε δικούς του στίχους και μουσική, οπτικοποίησε ο 29χρονος τραγουδιστής πριν από δύο εβδομάδες. Στο πρώτο του βίντεοκλίπ ο Παντελής Παντελίδης συνεργάζεται με τη Μις Τουρκία 1995 Νεσχάν Μουλαζίμ, η οποία υποδύεται την αγαπημένη του.



Πηγή: markos.tv

Η δίαιτα της Γκουίνεθ Πάλτροου

Αν πήρατε ορισμένα κιλά ή απλώς αισθάνεστε υποτονική μετά τις διακοπές, μια αποτοξινωτική δίαιτα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει τη δική της εκδοχή.

Η ηθοποιός έφερε την ιδέα της αποτοξινωτικής δίαιτας μετά τις γιορτές, δημοσιεύοντας ένα άρθρο στο οποίο ανέφερε λεπτομερώς τις δικές της προσπάθειες να χάσει τα κιλά που πήρε στις διακοπές του 2009.

Μέσα σ'αυτό το άρθρο εξηγούσε μέχρι και πώς μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος στο έπακρο τις κινήσεις του εντέρου, όπως επίσης και τη μεγάλη σημασία του νερού στην κάθαρση του οργανισμού.

ΟΦΕΛΗ

Σύμφωνα με το γιατρό της Πάλτροου, η αποτοξίνωση μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη, που ενεργούν ως ένα "reset" για όλο το σώμα και το μυαλό σας. Ένα πρόγραμμα διατροφής καθαρισμού μπορεί να σας επιτρέψει να έχετε περισσότερη ενέργεια κι ακόμα να αποφύγετε αλλεργίες και ασθένειες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ο "καθαρισμός" περιλαμβάνει πολλά στοιχεία. Συνίσταται βαθιά αναπνοή ή ήπια γιόγκα, θα πρέπει να λαμβάνετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο το βράδυ για την τόνωση του ήπατος, να πίνετε καστορέλαιο ή ήπια φυτικά καθαρτικά για να βοηθήσουν τις κινήσεις του εντέρου, να ενεργοποιείτε την εφίδρωση μέσω της άσκησης ή της σάουνας και να τρώτε βιολογικά τρόφιμα.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η αλλαγή της διατροφής σας είναι το κλειδί για έναν επιτυχημένο καθαρισμό. Προτείνεται η αποφυγή των γαλακτοκομικών, της γλουτένης, του κρέατος, των οστρακοειδών, των επεξεργασμένων τροφίμων, των λιπαρών ξηρών καρπών, των λαχανικών, όπως οι πατάτες και οι ντομάτες, των καρυκευμάτων, της ζάχαρης, του αλκοόλ, της καφεΐνης και της σόδας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Μία τέτοια αποτοξίνωση όμως μπορεί να είναι επικίνδυνη, όταν δε γίνεται υπό την επίβλεψη κάποιου ειδικού. Παρά το γεγονός ότι μία τέτοια μέθοδος μπορεί να είναι ευεργετική, δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη που να αποδεικνύει ότι το σώμα χρειάζεται τον "καθαρισμό" για να είναι υγιές, γι'αυτό θα πρέπει να εφαρμόζεται με προσοχή και μόνο για λίγες μέρες.
Πηγή: faysbook.gr

Ο Elton John έγινε ξανά πατέρας


O Elton John και ο σύζυγός του, David Furnish έγιναν γονείς για δεύτερη φορά...Ο γιος τους, ήρθε στη ζωή, μέσω παρένθετης μητέρας, όπως ακριβώς και ο πρώτος τους γιος, ο Zachary.

Η είδηση είχε διαρρεύσει τον Νοέμβριο και ο εκκνεντρικός star δεν το είχε αρνηθεί. Μάλιστα, μαζί με τον σύζυγό του, αγόρασαν και μια μεγάλη έκταση στο Λος Άντζελες, ώστε τα παιδιά τους να έχουν το δικό τους χώρο και να παίζουν με άνεση.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή, δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός.Το μόνο που δήλωσε είναι ότι " εμείς δεν σχολιάζουμε την ιδιωτική ζωή των πελατών μας".
Enhanced by Zemanta

Πόσο ετών γίνεται η Τάμτα;

Η Τάμτα έχει γενέθλια και αποκαλύπτει πόσα κεράκια θα σβήσει...

Έγραψε στο twitter της:

 

Oscar 2013: Μετά τις υποψηφιότητες, οι γκρίνιες

American film directors Robert Rodriguez and Q...
American film directors Robert Rodriguez and Quentin Tarantino.  (Photo credit: Wikipedia)
Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Oscar 2013 και μαζί τους έφεραν γκρίνιες και παράπονα! Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν στις υποψηφιότητες, μερικά από τα φαβορί, αναρωτιέται ο διεθνής Τύπος.

Το πια τρανό παράδειγμα είναι η απουσία του ονόματος του Ben Affleck από τις υποψηφιότητες με τους καλύτερους σκηνοθέτες.

Η ταινία "Argo" την οποία έχει σκηνοθετίσει, έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και μάλιστα θεωρείται και φαβορί στην κατηγορία "καλύτερη ταινία".

Στην κατηγορία για τον καλύτερο σκηνοθέτη δεν αναφέρεται ούτε το όνομα της Kathryn Bigelow για την ταινία "Zero Dark Thirty", ούτε το όνομα του Quentin Tarantino για την ταινία "Django Unchained". To ίδιο συνέβη και με τον Christopher Nolan, ο οποίος σκηνοθέτησε την τελευταία ταινία του Batman.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Leonardo Di Caprio δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία " καλύτερος α' ανδρικός ρόλος" για την ταινία " Django Unchained" και ο Matthew mcConaughey για την ταινία "Magic Mike".

Στην αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία απουσιάζει το όνομα της Marion Cottilard για την ταινία " Rust and Bone".

Τέλος, ο Samuel Jackson, δεν είδε το όνομά του, στις υποψηφιότητες για τον " καλύτερο β' αντρικό ρόλο" στην ταινία του Tarantino.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...