Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γιάννης Κότσιρας: «Θα χρωστάω το σπίτι μου μέχρι να κλείσω τα 70»

Στην παγίδα των δανείων έπεσε, όπως οι περισσότεροι Έλληνες, ο Γιάννης Κότσιρας.

«Φυσικά και έπεσα και θα χρωστάω το σπίτι μου μέχρι να κλείσω τα 70» παραδέχεται ο τραγουδιστής ο οποίος παρά τα προβλήματα που και ο ίδιος αντιμετωπίζει, δεν σταματά να ονειρεύεται για το μέλλον. 


«Είναι δύο ειδών τα όνειρα: Οι πολλοί ονειρεύονται μία Ελλάδα που δεν πρόκειται να επανέλθει εκεί που βρισκόταν και ξεχνάνε ότι ακριβώς αυτή η Ελλάδα μας οδήγησε στη μιζέρια που βιώνουμε σήμερα. Και μια μεγάλη μερίδα των ανθρώπων ονειρεύεται μια πιο πραγματική και πιο ουσιαστική πατρίδα. Που θα βασίζεται στις προσωπικές δυνάμεις του καθενός, και όχι μόνο στην ύλη και στην ψευδοευμάρεια των δανεικών χρημάτων».

Ο ίδιος δίνει και τη δική του άποψη για το τι πραγματικά έλειψε και δεν εξελίχθηκε ομαλά η χώρα μας. «Έλειψαν οι ηγέτες» λέει στη real και συνεχίζει: «είχαμε επιδέξιους ρήτορες, αλλά ποτέ δεν είχαμε σημαντικούς πολιτικούς, που να διαθέτουν τη βούληση και το θάρρος να βάλουν πάνω απ' όλα τη χώρα τους και τον άνθρωπο. Αλλά για ένα πράγμα χαίρομαι: ότι όσο περνάνε οι μήνες και τα χρόνια, τόσο αποδεικνύεται ότι δεν... τα φάγαμε μαζί τους. Μόνοι τους τα φάγανε. Και αυτό βγαίνει από τα σκάνδαλα που φανερώνονται κάθε μέρα. Πιστεύω ότι το 70% των πολιτικών που κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 1980 και μετά είναι όλοι τους «Τσοχατζόπουλοι». Γι' αυτό φτιάξανε νόμους για την περιορισμένη ευθύνη τους και την ασυλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...