Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Δύσκολες στιγμές για τον Πέτρο Κωλέτη – Μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία

Ο τραγουδιστής Πέτρος Κωλέτης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία χωρίς να βρίσκεται κάποιος στο πλευρό του.


Ο Πέτρος Κωλέτης εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του: «Στην αρχή ήμουν για δύο μήνες σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων με δύσπνοιες. Βγήκα για 18 μέρες κι επειδή δεν μπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ, με φιλοξένησαν στο σπίτι τους ο Σταμάτης και η Ντόρι Σπανουδάκη, στην Παιανία».


Όμως οι δυσκολίες για τον τραγουδιστή δεν σταμάτησαν εκεί και συνέχισε να έχει προβλήματα με την αναπνοή του και γι αυτό το λόγο ξαναμπήκε στο νοσοκομείο. «Οι γιατροί θεώρησαν πως υπήρχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου και έπρεπε να χειρουργηθώ. Έτσι μεταφέρθηκα σε άλλο ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να κάνει την επέμβαση ο Περικλής Νομικός, που είναι ωτορινολαρυγγολόγος και φίλος μου. Εκείνος θεώρησε ότι δεν συμβαίνει κάτι με το θυρεοειδή, διαγνώστηκε δύσπνοια κόπωσης, μου έκαναν όλων των ειδών τις εξετάσεις κι ακόμη ψάχνουν να βρουν την αιτία».

Ο γνωστός τραγουδιστής παραμένει αισιόδοξος και παλεύει μόνος του καθώς δεν βρίσκεται κανένας δίπλα του και περνάει μόνος του τα βράδια στο νοσοκομείο.

«Το άσχημο είναι πως όλα αυτά έχουν συμβεί σε μία περίοδο που πολλά νέα παιδιά μου ζητάνε να συνεργαστούμε και να κάνουμε τραγούδια. Έχω ήδη προσληφθεί και στη Δημόσια Τηλεόραση. Ανακοινώθηκε το όνομά μου στους προσληφθέντες, μέχρι που μου έτυχε αυτό. Μερικές φορές η τύχη είναι περίεργη. Βγαίνοντας, όμως, από εδώ, θα είμαι καλά», είπε ο Πέτρος Κωλέτης στην Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...