Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες και δημοσιεύματα που θέλουν τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο να είναι ζευγάρι, κάτι που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει.


Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Real Life, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ζευγάρι! 

Η Θεοφανία Παπαθωμά δείχνει να κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Πασχάλη Τσαρούχα και να έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο talent show, Fame Story και την πολύχρονη σχέση τους με την Τάμτα. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Θεοφανία Παπαθωμά, ούσα πια ασκούμενη δικηγόρος, έχει επισκεφθεί πολλές φορές τον αγαπημένο της στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ρόδο έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσει την οικογένεια του Γρηγόρη Πετράκου.

Όπως αναφέρει η Real Life, Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος, αν και μοιράζονται πολλές κοινές στιγμές σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν την σχέση τους. Η εφημερίδα δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινές φωτογραφίες τους που δείχνουν να απολαμβάνουν τις κοινές του στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...