Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ στο Παρίσι! Η Κατερίνα Καινούργιου ζει τον ΑΠΟΛΥΤΟ έρωτα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού είναι φουλ ερωτευμένη. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ο άντρα που της έκλεψε για τα καλά την καρδιά, γι’ αυτό και θέλει να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του. Οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι και, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα φάμε κουφέτα.


«Είναι η σημαντικότερη και η πιο σοβαρή σχέση που είχα στη ζωή μου», εξομολογείται η Κατερίνα Καινούργιου. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και αμέσως κατάλαβαν πως ο ένας βρήκε στον άλλο τον ιδανικό σύντροφο. Η σχέση τους μετράει εννέα μήνες και κανείς τους δεν κρύβει ότι πλέον έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια γάμου. «Η αλήθεια είναι πως το έχουμε συζητήσει και σύντομα θα έρθει και ο γάμος», παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του στενού τους περιβάλλοντος η πολυπόθητη πρόταση έγινε τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Πόλη του Φωτός. Την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων και κάνοντας βόλτα στις όχθες του Σηκουάνα, με την εορταστική μαγεία να κάνει την ατμόσφαιρα ασύλληπτα ρομαντική, ο Βασίλης ζήτησε σε γάμο την Κατερίνα. Η παρουσιάστρια έχοντας τα παριζιάνικα φώτα να λάμπουν στα μάτια της, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Έτρεμε από χαρά και η συγκίνηση ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Ήξερε πολύ καλά ότι ήταν ο άνθρωπός της, αλλά εκείνη τη στιγμή τα συναισθήματά της απογειώθηκαν. «Φέτος νιώθω πολύ ευλογημένη μιας και ίσως πέρασα τα πιο όμορφα και ρομαντικά Χριστούγεννα της ζωής μου», εξομολογείται η νεαρή παρουσιάστρια του «Δέστε τους».

Αν και ακόμα δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου, είναι κάτι που δεν πρόκειται να κρύψουν. «Όπως δεν έχω κρύψει τίποτα μέχρι τώρα, έτσι δεν θα κρύψω και ότι θα παντρευτώ», αναφέρει η Καινούργιου σχετικά. Άλλωστε οι δυο τους ζουν σαν παντρεμένοι, αφού εδώ και κάποιους μήνες συγκατοικούν. Η Κατερίνα ανυπομονεί να φορέσει το ρομαντικό νυφικό της και μαζί με τον Βασίλη να ξεκινήσουν το ταξίδι της κοινής τους ζωής.

Πηγή: Περιοδικό YES!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...