Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς σπίτι και ανασφάλιστος γνωστός ηθοποιός βρήκε καταφύγιο στο «Σπίτι του ηθοποιού»

Κάποτε ήταν ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης


Τη δεκαετία του '80 ήταν ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης... Σήμερα όμως ο ηθοποιός  φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού», αφού αναγκάστηκε να πουλήσει το πατρικό του προκειμένου να ξεχρεώσει τα δάνεια που πήρε. 


Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος μετακόμισε εκεί τον περασμένο Οκτώβριο και όπως είπε ο ίδιος στην «Εspresso»: «όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είχα κι εγώ χρέη, επειδή πήρα δάνεια, ενώ αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου σπίτι για να επενδύσω σε ένα μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά».

Ένα ατύχημα που είχε οδηγώντας τη μηχανή του, τον ανάγκασε για πολύ καιρό να μείνει εκτός δράσης. Το χειρότερο όμως ήταν ότι βρέθηκε σε άμεση ανάγκη να χειρουργηθεί χωρίς να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο ηθοποιός εξηγεί ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα πως είναι ασφαλισμένος, γιατί αλλιώς δεν μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Ζιάγκος όμως αναφέρθηκε και στον μεγάλο Γογλοθά που ανέβηκε μαζί με τον γιο του, ο οποίος έδωσε τη δική του μάχη με τα ναρκωτικά.

«Με τη γυναίκα μου χωρίσαμε έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου μας. Εκείνη ξαναπαντρεύτηκε με έναν φίλο μας και έκανε άλλα δύο αγόρια. Κάποια στιγμή άρχισαν οι προστριβές στο σπίτι και ο γιος μου πήγε να μείνει με τη γιαγιά του. Έμπλεξε με κακές παρέες και άρχισε να παίρνει ουσίες. Τον πήγα 18 μήνες για αποτοξίνωση στην Ιταλία και άλλους τόσους στην Ισπανία. Όλο αυτό το έκανε για να τραβήξει την προσοχή της μητέρας του», είπε.

Πάντως ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ότι περνά πολύ όμορφα στο Σπίτι του Ηθοποιού, όπου έχει βρει δυο, τρεις φίλους από τα παλιά και νιώθει ότι ζει τα φοιτητικά του χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...