Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Παιδί της παντρειάς ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εδώ και πέντε περίπου χρόνια είναι σε σχέση με την Αγοραστή Αρβανιτή, η οποία ασχολήθηκε με την υποκριτική ύστερα από προτροπή του. Σήμερα οι δυο τους σκέφτονται πιο έντονα από ποτέ το γάμο, με την Αγοραστή να είναι η πρώτη κοπέλα που γνώρισε στους γονείς του.


Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ περιγράφει τη γνωριμία τους. «Είχαμε βρεθεί σε κοινή παρέα, σε μία απλή έξοδο. Γνωρίστηκα με όλους, εκτός από εκείνη. Έχω καλομάθει να μου μιλάνε και να με χαιρετάνε κι αυτό ήταν που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Όταν κάποιος δεν μου μιλάει λέω: “Γιατί ρε γαμώτο;”» είπε και αποκάλυψε πως την έριξε.


«Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Είμαι πατροπαράδοτος. Τη φλέρταρα με σκοπό να την κερδίσω. Μου έκανε ένα περίεργο κλικ και επέμενα. Κι ενώ τον πρώτο μήνα είχα θετικά δείγματα, με έκανε να πεισμώσω και να επιμένω παραπάνω. Κάτι μου έλεγε ότι η γνωριμία μας θα είναι για καλό. Επειδή είναι πιο εσωστρεφές άτομο, είχε ένα θέμα με τη διασημότητα. Καταλάβαινα όμως ότι υπάρχει κάτι που δεν βγαίνει και φρόντισα να το ανακαλύψω».

Όσον αφορά για το αν έχουν σκεφτεί το γάμο: «Μας αρέσει να κρατάμε τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα. Νομίζω ότι η απόφαση του γάμου μας θα είναι της στιγμής. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι, όμως όταν το σκεφτώ έντονα, εκείνη τη στιγμή θα το κάνω», ανέφερε ο Θανάσης.

Εξομολογήθηκε μάλιστα, ότι οι οικογένειες τους έχουν γνωριστεί και πως η Αγοραστή είναι η πρώτη κοπέλα που έφερε στο σπίτι του για να τη γνωρίσει στους γονείς του.

«Οι οικογένειές μας έχουν γνωριστεί, έχουμε φάει μαζί, μιλάμε στο τηλέφωνο. Οι δικοί μου είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ της Αγοραστής στην Αθήνα. Εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει τόσο συχνή επαφή, υπάρχει όμως αλληλοεκτίμηση. Το καλό με τις οικογένειες και των δυο μας είναι ότι μας αγαπάνε και φροντίζουμε να αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε την αγάπη τους. Πριν από την Αγοραστή δεν είχα γνωρίσει άλλη κοπέλα μου στους γονείς μου. Τους γνώρισα την Αγοραστή μετά από δύο χρόνια, όταν φτάσαμε σε σημείο που νιώσαμε ότι είμαι ο άνθρωπός της κι εκείνη ο δικός μου», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...