Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ελληνίδα τραγουδίστρια που έμεινε χήρα με παιδί, ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η... Πόπη Μαλλιώτακη ετοιμάζεται να προχωρήσει σε γάμο με τον 48χρονο εκδότη Φίλιππο Αλβέρτο με τον οποίο δηλώνει τρελά ερωτευμένη. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο θρησκευτικός γάμος της Πόπης Μαλλιωτάκη θα τελεστεί στο Πήλιο. Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από 8 μήνες σε κλαμπ όπου μια φίλη της τραγουδίστριας γιόρταζε τα γενέθλιά της.


Εκεί ήταν προσκεκλημένος και ο Φίλιππος Αλβέρτος και έτσι έγινε η γνωριμία. Όπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα: «Με το που μιλήσαμε αντιλήφθηκα αμέσως ότι είναι ένας άνθρωπος από αυτούς που λέμε «ψυχούλα».Ο καλός χαρακτήρας του ήταν για μένα ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθαμε πιο κοντά και τελικά γίναμε ζευγάρι. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, όπου και εκείνος. Είναι πολύ καλός σε όλα του, απέναντί μου αλλά και στο παιδί μου, τον οποίο έχει γνωρίσει και τον έχει αγαπήσει. Είναι μια πολύ σοβαρή σχέση με έναν άνδρα ο οποίος διαθέτει ψυχικά προσόντα, αφού πλέον δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση και τα υπόλοιπα ανούσια πράγματα, που τα έχω ζήσει και είδα την κατάληξή τους, για αυτό αποφασίσαμε να παντρευτούμε!»
Πηγή: fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...