Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Εξώδικο - βόμβα του Μάκη Παντζόπουλου

Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη τα «βάζει» με τα Lifestyle περιοδικά


Εξώδικο διαμαρτυρία-πρόσκληση οκτώ σελίδων έστειλε ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, και ιδιοκτήτης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Όναρ» στην Άχλα της Άνδρου, Μάκης Παντζόπουλος προς όλα τα lifestyle μέσα, αλλά και σε φωτογράφους. 


Ο λόγος; Ο επιχειρηματίας δεν επιθυμεί τη δημοσίευση καμίας φωτογραφίας από το ξενοδοχείο του, γιατί όπως υποστηρίζει ζει σαν φυλακισμένος, όταν βρίσκεται στο νησί.
Όπως αναφέρεται στην εξώδικο διαμαρτυρία: «Με αναγκάζετε να κυκλοφορώ με κουκούλα, αποκρύπτοντας το πρόσωπό μου ακόμα κι όταν κινούμαι στην αυλή του σπιτιού μου. Άλλως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πρόσωπό μου θα βρίσκεται στις σελίδες κάποιου περιοδικού ή στην ιστοσελίδα κάποιας ψηφιακής έκδοσης. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί σε μένα, στην οικογένειά μου και στους οικείους μου έντονη ψυχική και συναισθηματική φόρτιση, αίσθημα απομόνωσης και απομάκρυνσης από την καθημερινότητα, η οποία αποτελούσε επιλογή μου. Βρίσκομαι κατά κάποιον τρόπο φυλακισμένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι» και λίγο παρακάτω επισημαίνεται «Σας δηλώνω ότι σας καθιστώ υπεύθυνους για τα διαφυγόντα κέρδη και τη δυσφήμηση της εταιρίας μου».

Με άλλα λόγια, ο Μάκης Παντζόπουλος απαγορεύει να φωτογραφίζουν το συγκρότημά του στα Άχλα, αλλά επιτρέπεται να βρίσκονται στην παραλία που βρίσκεται εκεί.

Στο Πρωινό σχολίασαν την εξώδικο επιστολή του και ο Γιώργος Λιάγκας, υποστηρίζοντάς τον, είπε ότι τα ξενοδοχεία πρέπει να εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των πελατών τους. Ωστόσο, επεσήμανε ότι ο επιχειρηματίας έχει κάνει ένα λάθος. «Το λάθος του είναι ότι το άφησε, εγώ, όμως, δεν λέω ότι δεν προχώρησε σε κάτι τέτοιο για να διαφημίσει το ξενοδοχείο. Έγινε διαφήμιση μεγάλη ωστόσο. “Και τώρα που πήραμε τη διαφήμιση ξαφνικά στέλνουμε τα εξώδικα”, θα πουν κάποιοι» και συμπλήρωσε «Κανένας σοβαρός άνθρωπος που πάει διακοπές δεν θέλει να βρίσκεται φωτογράφος δίπλα του. Λες οκ οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια»

Από την πλευρά της, η Σάσα Σταμάτη πήρε εξίσου το μέρος του Παντζόπουλου, αλλά αναρωτήθηκε γιατί η Ελένη αναρτά φωτογραφίες, που απεικονίζουν την μονάδα. «Δεν είναι δίπολο αυτό;» είπε χαρακτηριστικά. Αμέσως, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε «Η Μενεγάκη το έκανε αυτό γιατί ήθελε να “κάψει” το θέμα των φωτογράφων, προκειμένου να μην τους έχει στα πόδια της. Πάντως, ακόμα κι έτσι το κακό έχει γίνει για το ξενοδοχείο. Ήταν καταφύγιο παράνομων ζευγαριών το συγκεκριμένο» και στη συνέχεια ξέσπασε «Η Μενεγάκη που τον γνώρισε τον Ματέο ρε παιδιά; Αμάν τόση ώρα δεν το λέω, δεν το λέω… Δεν ήταν παντρεμένη η Μενεγάκη όταν τον γνώρισε; Κάποια πράγματα τα σεβόμαστε, οκ, υπάρχουν οικογένειες, αλλά μην κάνουμε τώρα ότι δεν ξέρουμε τι έχει γίνει! Ξαφνικά έχουμε ωραιοποιήσει τα πράγματα επειδή υπάρχουν σχέσεις και “αλλαξοκ***ς”. Άντε τώρα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...