Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Kylie Minogue: Έχω αποδεχτεί ότι δεν θα γίνω ποτέ μάνα

«Κυρίως δεν αισθάνομαι 45. Πραγματικά νιώθω νεότερη από ό, τι ένιωθα πριν από λίγα χρόνια», λέει, αναφερόμενη στον καρκίνο του μαστού


Σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης η  Kylie Minogue άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα. Σύμφωνα με την Daily Mail, η δημοφιλής τραγουδίστρια, αποχαιρέτισε το 2013 που της άφησε πικρή γεύση και πλέον δηλώνει πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ. «Έχω τελικά αποδεχτεί ότι ίσως δεν θα γίνω ποτέ μητέρα», λέει η 45χρονη σταρ.


Το παρελθόν έτος η Kylie χώρισε έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης με τον 35χρονο σύντροφό της Andrés Velencoso, άλλαξε την ομάδα διαχείρισής της και στη συνέχεια έχασε τον βοηθό της που ήταν το δεξί της χέρι για περισσότερο από μια δεκαετία.

Ακόμα και έτσι, είναι μια έκπληξη να μαθαίνει κανείς ότι για πρώτη φορά επέλεξε να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μόνη της στο σπίτι.

«Δεν το έχω ξανακάνει αυτό», λέει η αυστραλιανή τραγουδίστρια. «Ένιωσα ότι δεν θέλω να πάω πουθενά», προσθέτει, λέγοντας πως έπειτα από όλα όσα της συνέβησαν το 2013, τώρα αισθάνεται ότι επικεντρώνεται εκεί που πρέπει και νιώθει ότι έχει βρει σταθερό έδαφος.

Η Kylie βρίσκεται ξανά σε ένα νέο ξεκίνημα, που το βλέπει τόσο δραματικό όσο όπως όταν έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα της, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάιο του 2005.

Ήταν στη μέση της περιοδείας της, αλλά έπρεπε να τη διακόψει απότομα, όταν αναγκάστηκε να μείνει 18 μήνες μακριά από όλους και όλα. «Η διάγνωση έγινε μέσα στην περιοδεία μου, οπότε το να την ολοκληρώσω ήταν μία πρόκλησή», σημειώνει.

Μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια λέει πως πλέον νιώθει σαν να ζει την αρχή του δεύτερου μισού της ζωής της.

«Κυρίως δεν αισθάνομαι 45. Πραγματικά νιώθω νεότερη από ό, τι ένιωθα πριν από λίγα χρόνια», λέει, αναφερόμενη στον καρκίνο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...