Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σμαράγδα Καρύδη: Πάντα στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη!

Οι δύο ηθοποιοί, το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκαν σε γνωστό bar - restaurant, στο κέντρο της Αθήνας και πέρασαν μερικές ώρες μαζί με φίλους. Πάντα όμως, ο ένας, στο πλευρό του άλλου.

Χωρίς σπίτι και ανασφάλιστος γνωστός ηθοποιός βρήκε καταφύγιο στο «Σπίτι του ηθοποιού»

Κάποτε ήταν ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης


Τη δεκαετία του '80 ήταν ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης... Σήμερα όμως ο ηθοποιός  φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού», αφού αναγκάστηκε να πουλήσει το πατρικό του προκειμένου να ξεχρεώσει τα δάνεια που πήρε. 

Πανικός στη νύχτα! Κλείνει το ένα σχήμα μετά το άλλο-

Ποιοι έμειναν χωρίς δουλειά και ποιοι το παλεύουν


Είναι άγραφος νόμος ότι ο Ιανουάριος είναι ο μαύρος μήνας για τα μπουζούκια. Ειδικά φέτος που η κρίση φαίνεται να σαρώνει τα πάντα και η ανοχή των επιχειρηματιών να μειώνεται, τα πράγματα δείχνουν ακόμη πιο σκούρα....

Πού "ξεσάλωσε" χθες το βράδυ η Τόνια Σωτηροπούλου; (φωτό)

Κατενθουσιασμένη κατά της χθεσινοβραδινή της έξοδο ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία επέλεξε να διασκεδάσει σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.


Η ηθοποιός χθες βρέθηκε στο Pantheon για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσση και πράγματι πέρασε πάρα πολύ καλά. Και μάλιστα, δεν παρέλειψε να τραβήξει και τις ανάλογες αναμνηστικές φωτογραφίες και να τις ανεβάσει στο instagram. 

Σοκάρει η περιγραφή για το πώς δολοφονήθηκε ο Άλεξ στη Βέροια!

Οκτώ χρόνια μετά, ένας από τους πέντε βασικούς εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλεξ, σπάει τη σιωπή του! Δείτε το βίντεο!

Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία και εξαφάνιση του πτώματος του 11χρονου μαθητή Άλεξ Μεσχισβίλι στη Βέροια. Ένας από τους πέντε της «σκληρής παρέας» των τότε ανηλίκων, έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη το παρασκήνιο της πολύκροτης υπόθεσης.

Τζιόβας-Ζησάκης: Έχουν δεχθεί ή έχουν δώσει περισσότερες απορρίψεις;

Έχουν δεχθεί ή έχουν δώσει περισσότερες απορρίψεις ο Ευθύμης Ζησάκης και ο Ορέστης Τζιόβας;
 

Ο. Τ.: «Έχω δώσει, για να πω την αλήθεια. Όμως έχω ένα ένστικτο, το οποίο με κάνει

Παρατράγουδα στο «The Voice» - Γιατί έκαναν αγωγή σε παίκτρια;


Tα πρώτα παρατράγουδα στο «The Voice» ξεκίνησαν ήδη με… μηνύσεις!

Σύμφωνα με το «Secret» των Παραπολιτικών, οι παραγωγοί του talent show κατέθεσαν αγωγή εναντίον υποψήφιας παίκτριας η οποία δεν κατάφερε να «στριφογυρίσει» τις καρέκλες των κριτών και να επιλεχθεί από κάποιον.

Αγγελική Ηλιάδη: Στην παιδική χαρά με τον γιο της

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει αδυναμία στον γιο της και του αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της.


Η τραγουδίστρια σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις βρέθηκε στην παιδική χαρά μαζί με τον Μπαμπίνο. 

Κατερίνα Λέχου: «Το ότι με αποδέχεται όπως είμαι ο σύζυγός μου είναι συγκινητικό»

Η Κατερίνα Λέχου ανήκει στην κατηγορία των δυναμικών γυναικών.


Αν και δεν σκεφτόταν τον γάμο ο επί επτά χρόνια σύντροφός της, κατάφερε να την κάνει να θέλει να τον παντρευτεί. Αποφάσισαν να παντρευτούν χωρίς καλεσμένους στην Πάτμο το καλοκαίρι. 

Δεν έχει… κρίση στα πανέρια: Γνωστός τραγουδιστής «θάφτηκε» από τα γαρύφαλλα

Η κρίση είναι κρίση αλλά και η διασκέδαση διασκέδαση και όταν ο Έλληνας αποφασίσει να βγει έξω δε θα είναι μίζερος, αλλά κιμπάρης. Αυτό ακριβώς συμβαίνει κάθε βράδυ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Ιερά Οδό. Κιμπάρηδες Έλληνες ραίνουν με γαρύφαλλα τον τραγουδιστή.

Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ αν έκανα συνέντευξη με τον Μπογδάνο θα γέλαγα...» (Video)

Την συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου στον Κωνσταντίνο Μπογδάνου σχολίασαν  στο "Πρωινό" των Λιάγκα- Σκορδά. 


Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως του έχει κάνει εντύπωση η σοβαρότητα με την οποία απευθύνονταν ο ένας στον άλλο, ενώ είπε «Εγώ αν έκανα συνέντευξη με τον Μπογδάνο θα γέλαγα...».


Δείτε το απόσπασμα...

Ο Κρατερός Κατσούλης εξομολογήθηκε το φλερτ που δέχτηκε από άντρα και τον κολάκευσε

Ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Ναταλίας Γερμανού με ειλικρίνεια.


Ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκα να δέχτηκε φλερτ από κάποιον άνδρα εξομολογήθηκε ότι έχει συμβεί ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και την παρουσιάστρια για πρώτη φορά ένα περιστατικό με έναν κύριο που τον φλέρταρε σε ένα μπαρ. 

«Φαρμακερή» Θεοδωρίδου για Σφακιανάκη: Δεν επιλέγει πάντα ο Νότης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει ένα δυναμικό μπάσιμο και με συνέντευξη της σε ραδιοφωνική εκπομπή του Love Radio παίρνει θέση για το θέμα με το Νότη Σφακιανάκη και την ατάκα του ότι αυτός διαλέγει με ποιον θα τραγουδήσει και όχι άλλοι αυτόν και του «πετάει το γάντι».


«Δεν θα επέλεγα να δουλέψω με τον Νότη. Έχουμε δουλέψει μαζί , το 1998 και γιατί δεν θα το επέλεγα. Υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι με τους οποίους δεν θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί τους. Δεν επιλέγει πάντα ο Νότης. Να που δεν είναι έτσι πάντα σε αυτήν τη ζωή…»  είπε η Νατάσα και η δήλωση της αναμένεται να συζητηθεί και σίγουρα ο Νότης δε θα την αφήσει αναπάντητη.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η σχέση και ο αρραβώνας με τον ανιψιό του Μιχάλη Λιάπη

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Κωνσταντίνος Λιάπης είναι μαζί τέσσερα ολόκληρα χρόνια.


Η δημοσιογράφος και ο ανιψιός του Μιχάλη Λιάπη, έχουν προχωρήσει την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, αφού πριν έναν χρόνο αρραβωνιάστηκαν. 

ΒΙΝΤΕΟ - Ισμήνη Νταφοπούλου: Η Ελληνίδα δασκάλα που κατέκτησε την Τουρκία!

Όμορφη, λαμπερή και ταλαντούχα η Ισμήνη Νταφοπούλου έχει καταφέρει να κατακτήσει τον χώρο της μόδας κάνοντας σταθερά βήματα και προχωρώντας την καριέρα της ανοδικά.


Η εντυπωσιακή Ισμήνη, εκτός από μοντέλο όμως, είναι και δασκάλα και περιμένει με λαχτάρα να μπει στις διδακτικές αίθουσες έτσι ώστε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. «Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Ήταν το όνειρο μου από πάρα πολύ μικρή να ασχοληθώ με τα παιδάκια. Είναι λίγο δύσκολες οι εποχές αλλά ξυπνάς το πρωί κι έχεις ένα λόγο να χαίρεσαι. Τα παιδία είναι η χαρά της ζωής». 

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - «Θανατηφόρες» ατάκες για το Νότη στο «The Voice» από Βανδή και Ρέμο!

Τις είχαμε και πάλι τις ενστάσεις στο αποψινό «The Voice»!


Ένας από τους διαγωνιζόμενους επέλεξε να τραγουδήσει ένα κομμάτι του Νότη Σφακιανάκη, ωστόσο κανένας από τους coaches δεν πάτησε το κουμπί, ώστε να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση! 

Γιάννης Πλούταρχος: «Έφτασα ένα βήμα πριν από τον θάνατο»

Για το φοβερό ατύχημα που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του, όταν έπεσε με το αυτοκίνητο μέσα σε ποτάμι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Πλούταρχος.


«Δεκατριών χρονών έπεσα με το αυτοκίνητο μέσα σε ένα ποτάμι. Ήταν ξημερώματα της Αγίας Παρασκευής. Πήγαινα τον πατέρα μου στο εργοστάσιο. Επειδή πότιζα τα χωράφια δεν είχα κοιμηθεί επί τέσσερις νύχτες. Πήγα τον πατέρα μου στο διπλανό χωριό να πάρει το λεωφορείο και ενώ γύριζα με έπιασε υπνηλία και έπεσα στο ποτάμι. 

«The Voice»: Δεν πέρασε ο Χρήστος Σαντικάι στην επόμενη φάση

Ο Χρήστος Σαντικάι έγινε γνωστός μέσα από τους ύμνους που τραγουδούσε τις γιορτές, ωστόσο με την εμφάνιση του στο «The Voice» ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να αποδείξει πώς είναι σήμερα.


Δυστυχώς ο 19χρόνος δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αφού κανένας από τέσσερις δεν πάτησε το κουμπί ώστε να γυρίσει η καρέκλα του. 

VIDEO - Ο Λάκης Γαβαλάς ΜΙΛΑ για όλα!

Δείτε όσα είπε...

 Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας άνθρωπος που έχει συνεχώς να πει πράγματα και η εκπομπή Μίλα τον αγαπάει ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε εκείνον να είναι ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν.

Σήμερα, ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο πλατό του Star και μίλησε με την Τατιάνα για όλα. Για την συμμετοχή του στο Dancing with the stars, για την κριτική που δέχτηκε, για τα επιχειρηματικά του βήματα αλλά και για την αδερφή του, Νότα.

Δείτε όσα είπε...

Αυτή είναι η γυναίκα που έστειλε το Μπίμπερ φυλακή [εικόνες]

Ο Τζάστιν Μπίμπερ βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής γιατί θέλησε να «κερδίσει» ένα κορίτσι με την ψευτομαγκιά του σε αγώνα ταχύτητας και μαστουρωμένος. 


Ποια είναι όμως περιβόητη Σαντέλ που έβαλε το Μπίμπερ σε μεγάλους μπελάδες;

Λαφαζάνη- Οικονόμου: Στην Θεσσαλονίκη με την κορούλα τους

Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου μένουν μόνιμα στις Σέρρες.


Το ζευγάρι επωφελήθηκε το ρεπό του Νίκου Οικονόμου από την ομάδα που είναι προπονητής και έτσι πήγανε μέχρι την Θεσσαλονίκη. 

Ο Λεωνίδας Καβάκος κατακεραυνώνει τα talent shows και αμφισβητεί τον Φραγκούλη!

Για την καριέρα του, τα talent shows στην Ελλάδα αλλά και τον Μάριο Φραγκούλη μίλησε ο Λεωνίδας Καβάκος, ο Έλληνας βιολονίστας, ο οποίος είναι υποψήφιος για βραβείο Grammy στην κατηγορία της Καλύτερης Ερμηνείας Μουσικής Δωματίου/Μικρού Συνόλου.

Ενταση στη συναυλία Πλέσσα–Πλούταρχου: Κύπρια φώναζε δεν ντρέπεστε να δίνετε τα κομμάτια σας σε Τούρκους;

Απρόσμενη ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδινής συναυλίας του Μίμη Πλέσσα και του Γιάννη Πλούταρχου στο Παλλάς με μια από τις πελάτισσες να επιτίθεται λεκτικά στον συνθέτη.


Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πλέσσας, όπως αναφέρει το Star, άρχισε να μιλάει για το πως γνωρίστηκε με την Τουρκάλα τραγουδίστρια, Φιντέ Κοκσάλ και αποκάλυψε ότι σε ένα ταξίδι του τον πλησίασε και του ζήτησε να μεταφράσει τα τραγούδια του στα τουρκικά.

Παναγιώτα Βλαντή: «Μεγάλωσα ως αγοράκι και ως Παναγιώτης» (Video)

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Πρωινό mou» στο Mega βρέθηκε την Παρασκευή η Παναγιώτα Βλαντή.

Η όμορφη ηθοποιός σχολίασε, μέσα σε όλα, πως μεγάλωσε περισσότερο ως ...αγοράκι!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Για ποιο πράγμα μετάνιωσε η Δέσποινα Βανδή σε σχέση με το The Voice; (Video)

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και τον Θέμη Γεωργαντά για το άγχος και την αϋπνία της πριν την πρώτη μέρα του The Voice, ενώ αποκάλυψε και τι ήταν αυτό που μετάνιωσε και την έκανε να στεναχωρηθεί στο λαμπερό σόου.


Δείτε το βίντεο...

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έτρωγε λιωμένα κεριά όταν πήγαινε στην εκκλησία!

«Την ώρα που πήγαινε να πήξει, έτσι όπως ήταν μαλακό και ζεστό, το έτρωγα και μου άρεσε πολύ»

Με αφορμή την παράσταση «Ένσκυλον Εντέχνως», η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή… έτρωγε κεριά στην εκκλησία!

Έφυγε από το σπίτι του ο Λάμπης- Με ποιον μένει τώρα;

Ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του.


Ο τραγουδιστής έχει δίπλα του λίγους ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να τον στηρίξουν. Μάλιστα, έχει δεχτεί κάποιες προτάσεις για να επιστρέψει ξανά στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

Μαριάννα Τουμασάτου: Θα έμπαινα με το καλάσνικοφ στη Βουλή

«Είμαι παρμένη με τα όσα συμβαίνουν», δήλωσε η ηθοποιός

Για το πολιτικό σύστημα της χώρας, αλλά και το σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου και το παιδί της μίλησε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η Μαριάννα Τουμασάτου.

Λάτσιος σε Μενεγάκη: Ο γάμος μου κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ

ΛΑΤΣΙΟΣ: ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ - ΕΛΕΝΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΡΩ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δικαστική διαμάχη του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, όσο εκείνη αρνείται να πληρώσει τα 1.600.000 ευρώ που της ζητά με αγωγή του: «Θα σ' τα πάρω όλα», φέρεται να λέει ο διευθυντής του ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας πως ο γάμος τους του στοίχισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Χρήστος Σιμαρδάνης: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην πληρώνει το τίμημα του»

Τα πάντα έχουν ένα τίμημα για τον Χρήστο Σιμαρδάνη και σε πρόσφατη συνέντευξη του εξηγεί το γιατί!


«Φυσικά. Όχι μόνο οι αποφάσεις μας, αλλά και αυτά που ζούμε -όμορφα ή άσχημα-, τα πάντα έχουν ένα τίμημα», λέει στο περιοδικό Ok και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πληρώσει ή να μην πληρώνει το τίμημα του. Αυτό που διαφέρει είναι η στιγμή που το συνειδητοποιεί, όχι που του συμβαίνει. Πολλοί

Γρηγόρης Βαλτινός: Πιστεύω στην ευθανασία

«Δεν μπορώ τη ζωή, χωρίς ζωή», είπε ο ηθοποιός


Τις απόψεις του περί ευθανασίας μοιράστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γρηγόρης Βαλτινός, παραχωρώντας συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Δεν έχω θέμα με τη Σάσα Σταμάτη λέει τώρα ο Στέλιος Ρόκκος

«Με μερικά άτομα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί έχουν πολύ μεγάλη δύναμη»


 Τη δική του απάντηση για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε το βράδυ της Τρίτης, στα «Καρντάσιανς» ο Στέλιος Ρόκκος.

Άννα Βίσση: «Το έζησα κι αυτό. Έγινα γιαγιά!»

«Η γιαγιά δεν πάει μόνο με την ηλικία», είπε η τραγουδίστρια


«Λιώνει» όταν μιλάει για τον εγγονό της. Ο λόγος για την Άννα Βίσση, η οποία απολαμβάνει τον νέο της ρόλο ως γιαγιά και λέει πως νιώθει υπέροχα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε... σοφερίνα!

Έβγαλε δίπλωμα οδήγησης, μιας και αποφάσισε να πιάσει το τιμόνι στα 35 της


Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε ταξί για να δώσει το «παρών» σε διάφορες εκδηλώσεις ή στις νυχτερινές της εξόδους, όμως πλέον μπορεί να πηγαίνει με το δικό της αυτοκίνητο.

Δείτε το Σάκη Ρουβά αξύριστο

Νυχτερινή έξοδος με την Κάτια Ζυγούλη


Για φαγητό σε εστιατόριο της Γλυφάδας πήγε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μαζί με δύο ακόμη φιλικά ζευγάρια. 

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Μου αρέσει ο γάμος ως μυστήριο και ως έθιμο»

Για την σύντροφο του και συμπρωταγωνίστρια του στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο «Πέμπτη  & 12 » μίλησε ο γνωστός ηθοποιός.

Νέο «χτύπημα» για την Νάργιες από τον ίδιο τον σκηνοθέτη: «Μια σταρλετίτσα την βάλαμε να κάνει»

Μετά τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα για την Λάουρα Νάργιες σχετικά με το πόσο μια τηλεοπτική περσόνα μπορεί να αποτρέψει το κοινό από το πάει στην παράσταση, έρχεται νέο «χτύπημα» από τον σκηνοθέτη της παράστασης «Το σπίτι του Φράνκεσταιν», Τάσο Ιορδανίδη.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ρεμπέτικο τραγούδι με τον... Χρ. Δάντη!

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Η Δέσποινα Βανδή σχολιάζει το «λουκέτο» στο σχήμα του Nότη Σφακιανάκη

Πώς σχολίασε η Δέσποινα Βανδή τις νέες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και το τέλος της συνεργασίας του τραγουδιστή με το μαγαζί;


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Μελέτησέ το», άνθρωπο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας είπαν στην εκπομπή πως η Δέσποινα δεν θέλει να δώσει καμία συνέχεια στα λεγόμενα του Νότη, καθώς για εκείνη το θέμα έχει τελειώσει οριστικά, μετά την αποχώρησή της.

Ποιες απρόβλεπτες εξελίξεις θα φέρει για κάθε ζώδιο η νέα σελήνη;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

Λάκης Γαβαλάς: «Το όνειρό μου είναι να ανακτήσω αυτά που έχασα»

Του έχει αφήσει «ουλές» αυτή η περιπέτειά του με την φυλακή;


«Ένας λόγος που δέχτηκα την πρόταση για το “Dancing” και ξεκίνησα ταυτόχρονα το κλαμπ και το μαγαζί είναι για να κρατάω συνεχώς το μυαλό μου απασχολημένο. Υπήρχαν στιγμές που αφηνόμουν και σκεφτόμουν και η θλίψη ήταν

Νανά Καραγιάννη: «Η ανορεξία μου κατέστρεψε τη ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια»

Η Νανά Καραγιάννη μίλησε για ια τη μάχη που δίνει, προκειμένου να ξεπεράσει την ανορεξία.


«Δίνω την πιο ουσιαστική μάχη μου. Είναι η πιο αποτελεσματική προσπάθεια από όλες τις προηγούμενες», είπε στο περιοδικό ΕΓΩ και πρόσθεσε:

Ηλίας Ψινάκης-Δούκισσα Νομικού-Βαγγέλης Περρής: Έξοδος για τρεις

Τι να σημαίνει το «Vote Ψινάκης;»


Μία νύχτα όλο τρέλα ήταν η χθεσινή για τους Ηλία Ψινάκη, Δούκισσα Νομικούκαι Βαγγέλη Περρή. Οι τρείς καλοί φίλοι είπαν να περάσουν καλά και να διασκεδάσουν, για αυτό επέλεξαν να το ρίξουν έξω και μάλιστα να ενημερώσουν όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Kelly Brook: Τα πέταξε πάλι όλα έξω

Ο λόγος για την 34χρονη Βρετανίδα ηθοποιό και μοντέλο Kelly Brook, η οποία εμφανίστηκε ημίγυμνη στα National Television Awards, στην O2 του Λονδίνου, και τους άφησε όλους για άλλη μια φορά άναυδους


Φόρεσε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο στο πλάι όπου φαινόταν από μέσα το μαύρο εσώρουχό της. Το φόρεμα επίσης ήταν see-through και το έβαλε χωρίς σουτιέν. Ο λόγος για την 34χρονη Βρετανίδα ηθοποιό και μοντέλο Kelly Brook, η οποία εμφανίστηκε ημίγυμνη στα National Television Awards, στην O2 του Λονδίνου,  και τους άφησε όλους για άλλη μια φορά άναυδους.

Ο Καραμίχος στο πλευρό μιας Ιταλίδας σταρ

Ο Γιώργος Καραμίχος θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Ιταλίδας σταρ, Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα, σε μια διεθνή παραγωγή.


Ο Έλληνας ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Yolo" του Δημήτρη Βόρρη μαζί με μία από τις πιο "εκρηκτικές" γυναίκες του πλανήτη, τη Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα. 

Γιάννης Πλούταρχος: Μάρτυς μου ο Θεός ότι....

Πέρυσι δεχτήκατε ουκ ολίγες βολές και επιθέσεις. Πολλοί σας "χτύπησαν" για παράδειγμα με αφορμή μια συνέντευξη σας, όπου εκφράσατε την άποψη σας για όσα διαδραματίζονται στη χώρα, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη Χρυσή Αυγή. Ορισμένοι μάλιστα θεώρησαν ότι ψηφίζετε το συγκεκριμένο κόμμα.

«Ένα από τα αγαπημένα μου κολάν». Ποια κούκλα Ελληνίδα ανέβασε αυτή τη photo;

«Απο τα αγαπημένα μου κολάν», έγραψε η πανέμορφη Ελληνίδα και ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία με την ίδια να φοράει το συγκεκριμένο κολάν και να οδηγεί. 


Για ποια πρόκειται; 

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Οι συγκινητικές δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Σε ηλικία μόλις 15 ετών έπαιζες στη «Μελωδία της ευτυχίας» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πώς ήταν να συνυπάρχεις μ’ αυτό τον μύθο;


«Ήταν όντως ένας μύθος στα μάτια μου τότε η Αλίκη. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα εκείνη

Η φωτογραφία του Kώστα Μαρτάκη που τρέλανε τις θαυμάστριές του!

Ο Κώστας Μαρτάκης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, η οποία προκάλεσε πανικό σε όλες του τις θαυμάστριες! 

Ρέμος: Γράφονται τερατώδη πράγματα για όλους εμάς

Με τα κουτσομπολιά πώς τα πας γενικότερα;


Είναι αλήθεια πως γράφονται τερατώδη πράγματα για όλους εμάς, αλλά ευτυχώς ο κόσμος όχι μόνο δεν τα πιστεύει πια, αλλά έχει γυρίσει την πλάτη του σε αυτό το είδος ενημέρωσης. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...